Δίκαιο: Ο δημιουργός του Black Mirror έζησε τον εφιάλτη σπίτι του

Η δυστοπία για τον Charlie Brooker είναι ήδη εδώ.
SHARES

Το αγαπημένο σε όλους μας Black Mirror, ασχολείται μαεστρικά με τις δυστοπικές συνέπειες και τα ηθικά διλήμματα που φέρνει η συνεχόμενη τεχνολογική ανάπτυξη και η εξάρτηση του ανθρώπου από αυτήν.

Ο δημιουργός της σειράς, Charlie Brooker, πήρε μια καλή γεύση της δυστοπιίας αυτής στο ίδιο του το σπίτι, όταν ο γιος του μπερδεύτηκε και αντί για μπαμπά, τον αποκάλεσε 'Alexa', όπως είναι δηλαδή το όνομα της συσκευής του Amazon που σε βοηθάει μεταξύ άλλων να χειρίζεσαι τις συσκευές του σπιτιού.

Την αποκάλυψη έκανε η σύζυγος του Brooker, Konnie Huq, αποκαλύπτοντας ότι έκτοτε, έχουν απαγορεύσει τη χρήση της συσκευής στο σπίτι τους.

Κάτι μας λέει ότι ξέρουμε ήδη την υπόθεση ενός επεισοδίου της επόμενης σεζόν.

Share
 

24Media Network

Τι ορίζει το πρωτόκολλο

Το Sport24.gr παρουσιάζει τι ορίζει ακριβώς το πρωτόκολλο του VAR, για την φάση του πέναλτι στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Χωρίς χημεία & συνοχή

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος γράφει για τo 1-0 του Ολυμπιακού, που με "φουσκωμένες" ρεζέρβες, ευρωπαϊκό αέρα, διάταξη εσωτερικού στο 4-4-2, αλλά χωρίς χημεία και συνοχή, ζορίστηκε -ως συνήθως- με τον Αστέρα για να βάλει το πρώτο τρίποντο στο σακούλι.

 
equalizer

Quentin, δεν είσαι ηθοποιός!

Τον λατρεύουμε ακόμα κι όταν παραδεχόμαστε ότι δεν είναι καλός σε ένα πράγμα: Στην ηθοποιία. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι απολαυστικός. Λεπτή η γραμμή. Παραθέτουμε τα πειστήρια.

POP για τις δύσκολες ώρες

Ο δρόμος έχει τη δική του μουσική

Συναντήσαμε τους ανθρώπους που δίνουν ήχο στην καλοκαιρινή Αθήνα.

Social Man
PROMO