SEX

10 λόγοι που το κορίτσι σου κάνει φασαρία στο κρεβάτι

(Και μάλιστα,περισσότερη από σένα) Πριν παρεξηγηθείς, να πούμε ότι δεν το λέμε εμείς, αλλά οι επιστήμονες.

Φωνάζω, φωνάζεις, φωνάζει. Φωνάζουμε. Παρόλα αυτά, ας είμαστε ειλικρινείς. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής η ένταση της γυναικείας κραυγής  από την αντίστοιχη αντρική είναι δύο μη συγκρίσιμα μεγέθη. Και αυτό γιατί την πρώτη, αν έχει και λίγη ησυχία έξω μπορεί να την ακούσεις και από τον Άρη. 

Ας συμφωνήσουμε ότι δεν πρόκειται για μία ακόμη υπερβολή από αυτές που θέλουν να βάλουν τα δύο φύλα στο ρινγκ και ας πάμε παρακάτω χωρίς το ζιζάνιο της σύγκρισης του ‘δηλαδή αυτή περνάει καλύτερα από μένα;’ ή ‘είναι καλύτερη από μένα στο κρεβάτι‘ που ενδεχομένως έχεις σκεφτείς ή σκέφτεσαι τώρα που το συζητάμε.

Για να σε ηρεμήσω: Καμία απολύτως σχέση.

Και τώρα, στα δικά μας. Η απορία του ‘γιατί οι γυναίκες ακούγονται περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ’ δεν είναι μονοπώλιο του εκάστοτε άντρα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Ούτε εκφράζεται μόνο σε αντροπαρέες την ώρα της κρίσιμης συζήτησης του σχολιασμού των σεξουαλικών εμπειριών (ναι ξέρω, εσείς δεν τα συζητάτε αυτά).

Το συγκεκριμένο ερώτημα έχει τόσους followers που η μέρα που θα έφτανε στην επιστημονική κοινότητα δεν θα αργούσε να έρθει. Ε, και ήρθε.

Ο Gayle Brewer από το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire και ο Colin Hendrie από το Πανεπιστήμιο του Leeds ζήτησαν από 71 σεξουαλικά ενεργές γυναίκες να λύσουν την πιο μεγάλη απορία στην ιστορία του σεξ και να εξηγήσουν για ποιο λόγο ακούγονται περισσότερο από τους άντρες στο κρεβάτι. Ε, και την έλυσαν.

1. Για να επιταχύνουν τον αντρικό οργασμό

 

Εντάξει, ήταν το φαβορί. Το περιμέναμε όλοι. Αν θέλεις ωστόσο, και ποσοστό από την έρευνα, να πούμε ότι το 66% παραδέχθηκε ότι οι κραυγές γίνονται για σκοπό. Και μάλιστα, καλό.

2. Γιατί θέλουν να ‘τελειώνουν’

 

Προς συμπλήρωση του πρώτου δεδομένου, μία γυναίκα μπορεί να κάνει φασαρία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής επειδή βαριέται ή νιώθει κουρασμένη. Και άρα, είναι στην ευχάριστη θέση να δεχτεί με χαρά την ολοκλήρωση του ερωτικού της συντρόφου.

3. Για να τονώσουν την αντρική αυτοπεποίθηση

Αυτό το αποτέλεσμα αν σκεφτούμε το ποσοστό του, κανονικά θα έπρεπε να μπει πρώτο. Ωστόσο, σκέφτηκα να σπάσουμε λίγο τον πάγο πρώτα.

Όχι, μην το παίρνεις στραβά. Δεν σημαίνει ότι το 87% των γυναικών που έδωσε την παραπάνω απάντηση, προσποιείται οργασμό. Απλά, σκέφτονται πολύ τον ερωτικό τους σύντροφο. Δες την θετική πλευρά.

4. Εντάξει, μερικές, προσποιούνται οργασμό

5. Γιατί είναι ο καλύτερος σύμμαχος

Έχει αποδειχθεί ότι οι γυναικείες φωνές κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος αποπροσανατολισμού ενός άντρα που θέλει να ξεχωρίσει τον αληθινό οργασμό από τον ψεύτικο.

6. Γιατί ξέρουν ότι ερεθίζει τους άντρες

Και μάλιστα, πολύ.

8. Γιατί τους δίνει αυτοπεποίθηση (στις γυναίκες)

Ακόμη και όταν προσποιούνται, νιώθουν ενεργές και ποθητές. Άρα γιατί στην ευχή να κάνουν ησυχία;

9. Γιατί η ησυχία είναι επικίνδυνη

Προς απάντηση του προηγουμένου αλλά και γενικότερα, δεν είναι να μπλέκεις με τις χαμηλές εντάσεις. Η ‘μούγκα’ δεν είναι και πολύ ερεθιστική. Εκτός αν βρίσκεσαι κάπου που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Οπότε ναι, τότε ίσως είναι και ερεθιστική (ένεκα απαγορευμένου).

10. Γιατί τους βοηθάει να έρθουν σε οργασμό

Για το τέλος, αφήσαμε το καλύτερο.

Bonus: Γιατί ερεθίζονται όταν ακούνε τη φωνή τους

 

Και νιώθουν πολύ καλά με αυτήν.