iStock
SEX

22 λόγοι που η κοπέλα σου δεν έχει οργασμό

Μια λίστα με πολύ χιούμορ που στο τέλος σίγουρα θα σε κάνει καλύτερο.

Θα ήταν άδικο να πούμε πως φταίει πάντα κάποιος άντρας αν μια γυναίκα δεν καταφέρει να έρθει σε οργασμό. Κάποιες φορές το σώμα μας απλά αρνείται να συνεργαστεί. Και αυτό είναι ΟΚ. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου αν μια φορά δε φτάσουμε στην κορύφωση, ειδικά αν το σεξ ήταν ωραίο, γιατί surprise, surprise μπορεί να υπάρξει ωραίο σεξ χωρίς οργασμό.

Οι φορές που το σώμα μας όμως δε συνεργάζεται, είναι συντριπτικά λιγότερες από εκείνες τις φορές που ο εκάστοτε σύντροφός μας είτε δεν ενδιαφέρεται για το αν περνάμε εξίσου καλά με εκείνον ή απλά δεν το έχει με το άθλημα και δεν καταβάλει και κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια για να κατακτήσει το βουνό που λέγεται γυναικεία κορύφωση.

Όχι, πως είναι καμιά φοβερή αναρρίχηση, αλλά πολλοί άνδρες δε θέλουν να φτάσουν ούτε καν στους πρόποδες του βουνού μας.

Ο γυναικείος οργασμός είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο και κάποιοι άντρες αργούν πολύ να φτάσουν σε αυτό κεφάλαιο. Οι γυναίκες δεν τελειώνουν πατώντας απλά ένα κουμπί. Αν γινόταν αυτό ξέρετε πόσοι ψυχολόγοι θα κήρυτταν πτώχευση;

Πάντως, για να είναι καλύτερη η επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ, όχι μόνο για εσάς, αλλά κυρίως για τη σύντροφό σας ακολουθεί μια λίστα, κάπως χιουμοριστική με όλα αυτά που συμβάλλουν στο να μην έχει η σύντροφος σας οργασμό.

 1. Τη ρωτάς συνέχεια πότε θα τελειώσει.
 2. Φρικάρει λίγο με την άνοδο της ακροδεξιάς σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν έχει άδικο.
 3. Βγάζει ήχους που δηλώνουν ότι όπου να ‘ναι θα τελειώσει κι εσύ νομίζεις ότι τελείωσε ήδη και σταματάς να κάνεις αυτό που έκανες τόσο καλά. Γιατί σταματάς αγόρι μου; Θα σου πει εκείνη πότε να σταματήσεις.
 4. Είπες πέος. Μη λες πέος. Οι ενήλικες δε λένε πέος όταν το κάνουν.
 5. Της είχες πει ότι δεν πρόκειται να παντρευτείς αν η γυναίκα σου δεν αλλάξει επίθετο και αυτό λίγο τη στεναχώρησε. Γίνε φεμινιστής, αυτόματα το σεξ θα γίνει καλύτερο.
 6. Καμιά φορά κατά τη διάρκεια του σεξ, οι ήχοι που βγάζεις θυμίζουν καρτούν και όσο να πεις συγκεντρώνεται κυρίως στο να μη γελάσει.
 7. Μαγείρεψες και έκοψες καυτερές πιπεριές; Ε, το καταλαβαίνει. Σταμάτα, καίγεται. Ή συνέχισε. Μπορεί να είσαι τυχερός και να της αρέσει το «τσίλι».
 8. Θυμήθηκε ότι έχει πουλί και ο Donald Trump. Δεν ήθελε να το θυμηθεί αυτό. Καθόλου.
 9. Κάπου στο δωμάτιό σου υπάρχει ένα μπουκάλι αναψυκτικού που μοιάζει να έχει μέσα «τσισάκια». Καθάρισε επιτέλους τον χώρο σου. Η καθαριότητα εκτός από μισή αρχοντιά, είναι και σέξι.
 10. Άφησες τον σκύλο μέσα στο δωμάτιο. Σιγά μην τελειώσει μπροστά σε έναν σκύλο. Κανένας σκύλος δεν αξίζει να δει δυο ανθρώπους να βγάζουν τα μάτια τους.
 11. Ήσουν πολύ σιωπηλός. Ανατριχιαστικά σιωπηλός. Μίλα! Κι αν δεν το ‘χεις με τα βρομόλογα, πες της τουλάχιστον πόσο όμορφη είναι.
 12. Το δαχτυλίδι που έβαλες στο πουλί σου, δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα. Τώρα προσπαθεί απλά να μη γελάσει. Το πουλί σου μοιάσει σαν να αρραβωνιάστηκε.
 13. Τη ρωτάς συνέχεια «γιατί;» όταν μιλάτε βρώμικα. Σου είπε ήδη ότι της αρέσει να σε ρουφάει. Τι άλλο θες; Να σου γράψει διατριβή;
 14. Ζεστάθηκε πολύ.
 15. Κρύωσε πολύ.
 16. Η κλειτορίδα δεν είναι εκεί που μόλις έβαλες τη γλώσσα σου.
 17. Ούτε εκεί είναι.
 18. Βασικά, ξέρεις τι είναι η κλειτορίδα; Είναι πιο ψηλά από κει που βάζεις συνήθως τη γλώσσα σου.
 19. Μπορεί να είδε στον καθρέφτη πώς φαίνεστε όσο το κάνετε. Οι κανονικοί άνθρωποι όταν το κάνουν μοιάζουν με δυο σακιά πατάτες που τρέχουν με φόρα το ένα πάνω στο άλλο.
 20. Όσο εσύ ήσουν από πίσω, αυτή έβλεπε τι βιβλία έχεις στη βιβλιοθήκη σου. Εσύ δεν είχες βιβλία στη βιβλιοθήκη σου.
 21. Γιατί απλά δε σου αξίζει ο οργασμός της.
 22. Πάλι γλείφεις αλλού γι΄ αλλού.