ΜΑΛΛΙΑ
SPONSORED

5 λόγοι να δεις το mini series του Αλέξανδρου Τσουβέλα για την τριχόπτωση

Όσο κυλάνε τα επεισόδια, τόσο πλησιάζει η μέρα που ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα βρει ξανά την τριχωτή του νιότη.

Το πήρες χαμπάρι ότι ο ένας και μοναδικός Αλέξανδρος Τσουβέλας βάζει μαλλιά; Όχι με τη μεταφορική έννοια του όρου, όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα από βιντεάκια τύπου κυρ Αλέκος που έκαναν το ίντερνετ να παραμιλάει, αλλά με την απόλυτα κυριολεκτική έννοια: ο διάσημος κωμικός έχει εμπιστευτεί το τριχωτό της κεφαλής του στην πολύπειρη Seneca Medical Group για να ακολουθήσει πρόγραμμα ολοκληρωμένης θεραπείας.

Έγινε η γνωριμία με τον ντόκτορ, συνέβη το πρώτο ραντεβού μεσοθεραπείας και ο Τσούβι δηλώνει ήδη ενθουσιασμένος στην τοποθεσία Πύργος Αθηνών, όπου είναι τα κεντρικά της εταιρίας. Κυρίως για τον λόγο ότι όλα ήταν πολύ πιο απλά και εύκολα, σε σχέση με αυτά που είχε στο μυαλό του για θεραπείες μεταμόσχευσης και μεσοθεραπείες, όπως εξήγησε στο podcast Uncut του OneMan.

Το πλάνο είναι πως μια κάμερα θα τον ακολουθεί σε αυτό το ταξίδι της τριχωτής νιώτης: η mini series Με τρίχες ασχολούμαστε ρολάρει ήδη με μερικά επεισόδια και χιλιάδες προβολές.

Ακόμα να το πάρεις χαμπάρι και αυτό; Παρακάτω μερικοί λόγοι που πρέπει να σταματήσεις ό,τι κάνεις για να τη δεις. Εκτός εάν πήγαινες στη Seneca – σε αυτή την περίπτωση, πήγαινε όντως στη Seneca.

Μα φυσικά, για τον Τσούβι

Όσο και να ψάξεις το ελληνικό ίντερνετ, δεν θα βρεις βίντεο με Αλέξανδρο Τσουβέλα που να είναι μέτριο. Οπότε η σειρά με τη Seneca συνδυάζει τερπνόν μετά του ωφελίμου: περιέργεια και απόλαυση. Δεν γίνεται να μην έχεις απορία για την εκδοχή Τσούβι v.2 με πλούσια κόμη; Και πόσο χαβαλέ θα κάνει μέσα και έξω από το ιατρείο, βλέποντας τη «σπορά» στο κεφάλι του να ανθίζει.

Γιατί ναι, με τρίχες ασχολούμαστε

Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες υπεκφυγές: δεν ήταν μια στιγμιαία εντύπωση μπροστά στον καθρέφτη, ούτε ένα πικρόχολο σχόλιο από φίλο/-η που προδίδει κατάφωρη ζήλια προς το πρόσωπό σου. Αυτό που αχνοφαίνεται είναι μια ξεκάθαρη προδιάθεση καράφλας –μη σου πω, κενό σε μέγεθος αφράτου μπιφτεκιού των 180 gr–, αλλά εν πάση περιπτώσει η Seneca διαθέτει ένα σύστημα διάγνωσης που μετράει τις τρίχες σε πλήθος και διάμετρο, διευκρινίζοντας με απόλυτη ακρίβεια την κατάσταση στο κεφάλι σου.

Θα σου λύσει τις πρακτικές απορίες

Μήπως πονάει αυτό το πράγμα; Γίνεται να μην πιάσει η θεραπεία; Πόσο καιρό πρέπει να μείνω κρυμμένος για να μην φάω καζούρα από τους φίλους μου; Τα ερωτήματα για τη μεταμόσχευση πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας στο μυαλό του μέσου άνδρα, ακόμη κι αν διστάζει να τα εκφράσει ανοιχτά, οπότε σε αυτή τη mini series ο αγαπητός Τσουβέλας θα είναι για ακόμη μια φορά η φωνή του απλού και τίμιου λαού.

Για παράδειγμα, από τα πρώτα επεισόδια μάθαμε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι εμφανές μόλις συμπληρωθούν τρεις μήνες, ενώ η τεχνική που χρησιμοποιεί η Seneca Medical Group είναι ελάχιστα επεμβατική, οπότε δεν αφήνει σημάδια και ουλές. Έπειτα από μόλις τρεις-τέσσερις μέρες, τίποτα δεν θα προδίδει την επέμβαση, οπότε μην ψάχνεις δικαιολογίες για άδεια απ’ τη δουλειά – θα πας κανονικά.

Θα διαγράψεις μύθους

Δεν ξέρω εάν βοηθάει για να ξεπεράσουμε το κόμπλεξ με την απώλεια μαλλιών, αλλά ο επιστημονικός όρος της τριχόπτωσης είναι ο εξής: ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία. Και όχι δεν μπορεί να λυθεί με καλή διατροφή και γυμναστική. Όπως εξήγησε ο Dr. Γούνναρης Γιώργος από τη Seneca, πρόκειται για πολυπαραγοντική νόσο αλλά καθοριστικό ρόλο παίζει η παρουσία μιας ορμόνης, οπότε εν ολίγοις είναι κληρονομική υπόθεση και δεν επηρεάζεται από τον τρόπο ζωής που ακολουθούμε.

Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να φτάσει ο κόμπος στο χτένι: Πέρα από τις θεραπείες μαλλιών, υπάρχει μια σειρά από προϊόντα περιποίησης (σαμπουάν, λοσιόν) για να διαχειριστείς έγκαιρα την τριχόπτωση. Και αφού κάτι είναι αποδεδειγμένα μη αναστρέψιμο, το ζήτημα είναι να το προλάβεις.

Στην αιχμή της καινοτομίας

Όχι, δεν πρόκειται για μια επέμβαση και μόνο. Η Seneca Medical Group εφαρμόζει ένα ολιστικό πρόγραμμα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης: στην ουσία, το ιατρικό προσωπικό της εταιρίας οικοδομεί μια σχέση με τον θεραπευόμενο, παρακολουθώντας την εξέλιξη στο τριχωτό της κεφαλής του με την ανάλογη διαχείριση σε κάθε περίπτωση. Για παράδειγμα, μια από τις νεότερες και πιο επαναστατικές μεθόδους για την τριχόπτωση σήμερα είναι το PRP.  αυτόλογη μεσοθεραπεία που αξιοποιεί που τους αυξητικούς παράγοντες που βρίσκονται στο ίδιο μας το αίμα και έχει πολύ καλά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης και γενικότερα στην βελτίωση του τριχωτού της κεφαλής.

Με εμπειρία 35 χρόνων και 10 διεθνή βραβεία στην πλάτη της, η Seneca εγγυάται οριστική λύση στο πρόβλημα που τυραννάει τον ανδρικό πληθυσμό, οπότε με τη σειρά-ημερολόγιο του Τσούβι είναι η ευκαιρία να δούμε πόσο έχει προχωρήσει η επιστήμη στο πεδίο της τριχοθεραπείας.

Κάνε εγγραφή στο YouTube κανάλι της Seneca Medical Group για να παρακολουθήσεις όλα τα επεισόδια!