Κωνσταντίνος Μπαντούνας
UNCUT

Αλέξανδρε Τσουβέλα, πώς και αποφάσισες να βάλεις μαλλιά;

Ο αγαπημένος κωμικός, ραδιοφωνικός παραγωγός, παρουσιαστής, φαν της Βραζιλίας και πολλά ακόμη, σε μια κουβέντα για ποδόσφαιρο, Μουντιάλ και τους λόγους που επέλεξε τη SENECA Medical Group για να ασχοληθεί με τις τρίχες του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ασχολείται με τρίχες. Συγκεκριμένα, καταρρίπτει με χιούμορ τα στερεότυπα γύρω από την εμφύτευση μαλλιών και εξηγεί γιατί επέλεξε και εμπιστεύτηκε την SENECA Medical Group για να προχωρήσει σε αυτό το μεγάλο βήμα με στόχο να αποκτήσει το μαλλί του Bob Ross.

Ο αγαπημένος κωμικός, ραδιοφωνικός παραγωγός, παρουσιαστής, φανατικός φίλος της Βραζιλίας και προσωπικός φαν του Richarlison, βρέθηκε στο Uncut για να μιλήσει για όλα τα παραπάνω, για τη Ραμόνα, για το φετινό Μουντιάλ, την ταινία που έχει γράψει και το time lapse video που ονειρεύεται, στο οποίο θα τρώει ένα σουβλάκι.

Άκου το podcast:

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast της εκπομπής στο Spotify στην Apple και στην Google. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο [email protected].

Ακολούθησε τον Θοδωρή Κανελλόπουλο στο Twitter και στο Instagram.

Ακολούθησε τον Κωνσταντίνο Αμπατζή στο Twitter.

Kάνε subscribe στο YouTube channel της SENECA για να παρακολουθήσεις τα χιουμοριστικά επεισόδια του Αλέξανδρου.

Άκουσε όλα τα επεισόδια: