Κωνσταντίνος Μπαντούνας
UNCUT

Σωτήρη Νίνη, τι νιώθει ένας άνθρωπος που παίζει σε Μουντιάλ;

Με το Μουντιάλ του Κατάρ σε πλήρη εξέλιξη, ο ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής στη διοργάνωση του 2010 μεταφέρει συναισθήματα και εμπειρίες και καταθέτει τις προβλέψεις του για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το 2010, στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, η Ελλάδα βρισκόταν ξανά στην τελική φάση ενός Μουντιάλ, μετά την παρθενική της συμμετοχή στις ΗΠΑ το 1994. Μέλος εκείνης της αποστολής, που έμελλε να χαρίσει στη χώρα μας και την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, ο 20χρονος τότε Σωτήρης Νίνης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, μίλησε στους Θοδωρή Κανελλόπουλο και Κωνσταντίνο Αμπατζή για τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που αποκόμισε, για το τι σημαίνει ένα Μουντιάλ για κάθε παίκτη αλλά και πώς ήταν να κυνηγάει τον Lionel Messi.

Ακόμη, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη φετινή ιδιαίτερη διοργάνωση και να προβλέψει τις χώρες που πάνε μακριά στα γήπεδα του Κατάρ.

Άκου το podcast:

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast της εκπομπής στο Spotify στην Apple και στην Google. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο [email protected].

Ακολούθησε τον Θοδωρή Κανελλόπουλο στο Twitter και στο Instagram.

Ακολούθησε τον Κωνσταντίνο Αμπατζή στο Twitter.

Άκουσε όλα τα επεισόδια: