ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βρέθηκε το πιο άχρηστο gadget του 2020

Αν η τεχνολογία των AirPods σου παραφαίνεται προηγμένη, υπάρχει τρόπος να επιστρέψεις στην παράδοση.

Tα τελευταία δύο χρόνια ένα από τα πιο κουλ και ταυτόχρονα τα πιο αστεία gadget της αγοράς είναι τα AirPods, τα ακουστικά της Apple, που δεν έχουν καλώδιο. Αν σας εκνευρίζουν τα ακουστικά που μπλέκονται, είστε φασιονίστα και έχετε να διαθέσετε κάτι παραπάνω από 100 ευρώ, για να τα αποκτήσετε, είναι το απόλυτο gadget για εσάς. Αν πάλι αναρωτιέστε αν έτσι που είναι στον αέρα, δεν πέφτουν όταν έχει αέρα, τότε έχουμε την απάντηση. Πράγματι το ότι είναι στον αέρα, τα κάνει πιο εύκολα στην πτώση, όπως μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε.

Τώρα όμως με το νέο gadget της Tapper, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ακεραιότητα των AirPods σας. Η Tapper κυκλοφόρησε ένα δερμάτινο κορδόνι, που εφαρμόζει τέλεια στα AirPods και τα κάνει να μοιάζουν με κανονικά ακουστικά.

Το θέμα βέβαια τώρα είναι ότι τα AirPods που τα παίρνεις για να είναι στον αέρα και να φαίνεται ότι ζεις στο μέλλον, ξαναφαίνονται όπως τα παραδοσιακά ακουστικά που όλοι ξέρουμε. Επίσης αν ο λόγος που τα χρησιμοποιείς είναι για να μην έχεις το καλώδιο, τώρα που θα το ξαναέχεις, ποιο είναι το νόημα να τα πάρεις εξ αρχής; Για να μην πούμε και ότι το συγκεκριμένο κορδόνι κοστίζει 30 με 70 ευρώ.

Τώρα που έμαθες ποιο είναι το πιο άχρηστο gadget, ας περάσουμε σε κάτι πιο χρήσιμο. Μάθε γιατί δεν πρέπει να φορτίζεις το κινητό σου όλη νύχτα και ποιο είναι το gadget που θα μετατρέψει το δωμάτιό σου σε σινεμά.