AP Images
LIFE

Depp-Heard: Η λεπτομέρεια που δεν θέλαμε να ξέρουμε για το κρεβάτι του ζεύγους

Ποιος έκανε την ανάγκη του στο κρεβάτι του Johnny μας, οέο;

Να ξεκαθαρίσω την θέση μου: στην διαμάχη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ δεν παίρνω θέση, δεν παίρνω πλευρό. Από όσα μπορούμε να καταλάβουμε, ήταν ένας γάμος που δεν έπρεπε να γίνει. Δεν τους ήθελε η παρτίδα ρε παιδί μου πώς να το κάνουμε και καθώς φαίνεται έχασαν πανηγυρικά και οι δύο, με αποτέλεσμα αυτήν την στιγμή να έχουν μπει σε μια ιδιαίτερα θερμή δικαστική διαμάχη, για να δουν ποιος θα βγει νικητής στην κούρσα «Ντε-Χερντ διαζύγιο 2020» .

Αρχικά, οι πρώτες πληροφορίες που είχαμε μάθει για την σχέση μεταξύ των δύο, μας αποκάλυπταν έναν Τζόνι Ντεπ αρκετά προβληματικό, βίαιο και abusive που λένε και στο χωριό μου. Όσο όμως η υπόθεση ξετυλιγόταν σε δημόσια θέα, τόσο γινόταν αντιληπτό ότι και η Άμπερ μια χαρά το πήγαινε το γράμμα από αυτήν την άποψη.

Στο σημείο που βρισκόμαστε πλέον, το πιο πιθανό σενάριο θέλει και τους δύο «παίκτες» σε αυτό το συναισθηματικό παιχνίδι να είχαν αρκετά θέματα going in, οπότε το car crash διαζυγίου που παρακολουθάμε μας έχει απαλλάξει κάπως από το «διάλεξε πλευρά» και μας έχει αφήσει περισσότερο στο «για να δούμε τι άλλο θα βγει».

Κάπως έτσι φτάνουμε στα σχετικά γρήγορα στο θέμα μας, το μυστήριο που θα ζήλευε και το Cluedo, μην σας πω και η Αγκάθα Κρίστι και ονομάζεται απλά και κάπως άκομψα ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΣΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.

Ο Τζόνις βλέπετε σε ΑΥΤΟ το σημείο κατάλαβε ότι η σχέση δεν σωζόταν. Όταν δηλαδή ανακάλυψε πως κάποιος του είχε χέσει το κρεβάτι. Όσο να πεις, είναι ένας ΚΑΠΩΣ σοβαρό ΕΣΚΕΛΕΣΙΟ στις εχθροπραξίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Να μου ψαλιδίσεις πανθαλόνια, φούστες, μπλούζες και τα ρέστα; Ακούγεται συχνά. Να μου σπάσεις το πλεστέσιο, να σου σπάσω το λαπτον; Επίσης όχι έξω από τα πιο συνηθισμένα σενάρια ενδο-ζευγαρικού πολέμου. Αλλά να μου χέσεις το κρεβάτι;

Εκεί πλέον περνάμε σε ένα άλλο λέβελ. Ανοίγεις άλλα κλαδιά στο skill tree πως το λένε ρε παιδί μου. Το να μπεις στην διαδικασία να πεις «ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΚΑΝΩ; ΘΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΧΕΣΩ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ», ή έστω την δική του/της πλευρά είναι πραγματικά μια εκτόξευση καφρίλας.

Εντούτοις ο Τζόνι και η Άμπερ δεν μένουν εκεί, δεν το αφήνουν στο «κάποιος έχεσε το κρεβάτι, τέρμα τα κάστανα, ΧΩΡΙΖΟΜΕ». Διότι ο Τζόνι και η Άμπερ δεν είναι ένα απλό ζεύγος. Ο Τζόνι λοιπόν επεκτάθηκε πάνω στο θέμα λέγοντας λίγο πολύ «η Άμπερ Ή/ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ μου έχεσαν το κρεβάτι», δια να λάβει την απάντηση της Άμπερ πως «τι λες βρε κακομοίρη, τα σκυλιά σου σε χέσανε γιατί και τούτα για χέσιμο σε έχουνε».

Οι τοποθετήσεις του λοιπόν ανοίγουν ΠΟΛΥ το scope της υπόθεσης γιατί η αλήθεια είναι πως άλλο να σε χέσουν εις το κρεβάτι το πρώην ταίρι σου και οι φίλοι της και άλλο να σε χέσουν τα σκυλιά σου, επειδής κοιμόσουνα και δεν τους άνοιξες την πόρτα να βγουνε στον κήπο. Το ένα είναι λόγος για να φωνάξεις «παλεύουμε» και το άλλο είναι λόγος να προσέχεις λίγο παραπάνω τα σκυλιά σου.

Ο Τζόνις μάλιστα είναι τόσο πεπεισμένος πως τα σκυλάκια του δεν του ξηγιόντανο τόσο αλμυρό φιστίκι που σύμφωνα με τα ταμπλόιντ είναι έτοιμος να ζητήσει ΤΕΣΤ DNA στα κακάκια για να μπορέσει να πει περήφανα και μεγαλόφωνα πως «ΝΑ! ΝΑ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ! ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΓΚΟ», ή τέλος πάντων όπως λένε τα σκυλιά του. Την ίδια ώρα η Άμπερ είναι αμετακίνητη και υποστηρίζει σθεναρά πως «ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ Ο ΤΖΙΜΗΣ, ΟΥΤΕ Η ΡΕΜΠΕΚΑ, ΟΥΤΕ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ, ΟΥΤΕ Ο ΤΖΟΝΙΣ ΧΕΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ».

Μένει λοιπόν μια περίπτωση μυστηρίου που μας θυμίζει λίγο Cluedo και χρειάζεται μια συλλογή στοιχείων για να μας οδηγήσει στην αλήθεια. Κάποια τα ξέρουμε ήδη, οπότε θεωρητικά θα πρέπει να είναι πιο εύκολο. Δηλαδή ξέρουμε πως είναι στην κρεβατοκάμαρα το έγκλημα, αλλά δεν ξέρομε αν ήταν ο Κύριος Μουστάρδας, ο καπετάν Δαμάσκηνος ή η Κυρά Λευκή. Ή και ο κύριος Κανίς για να βάλουμε και τα σκυλιά στο κόλπο.

Το (ΑΧΕΜ) «όπλο» επίσης το ξέρουμε.

Βασικά όταν τα βάλουμε ΟΛΑ κάτω, ξέρουμε ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Ότι κάποιος, κάποια ή κάτι έχεσε το κρεβάτι του Τζόνι Ντεπ.

Α ναι. Ξέρουμε και κάτι άλλο. Ότι είναι 16 Ιούλη, δεν πάμε διακοπές, είμαστε στην Αθήνα και μας καίει ποιος έχεσε το μαξιλάρι του Κάπτεν Σπάροου.

ΚΑΜΙΑ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ.