ΠΟΛΗ

Επιστροφή στην πόλη: Ευτυχώς, υπάρχουν τα θερινά σινεμά και παγωμένη μπίρα

Τα καλύτερα θερινά σινεμά για να απολαύσεις μια ξεχωριστή βραδιά στην πόλη.

Υπάρχει κάτι βαθιά συναισθηματικό και ταυτόχρονα ρομαντικό όταν παρακολουθείς ταινία σε θερινό σινεμά. Το καλοκαίρι μοιάζει να παρατείνεται και η έξοδος δεν γίνεται μόνο για την ταινία που προβάλλεται αλλά και για τη συνολική εμπειρία. Η παγωμένη μπίρα Fischer που θα παραγγείλεις στην αρχή, η μυρωδιά του ποπ-κορν που απλώνεται στον αέρα και η αίσθηση ότι ο χρόνος παγιδεύεται μπροστά στην οθόνη, είναι μερικά από όσα αγαπάμε στους θερινούς κινηματογράφους.

Αν κάτι μάς έλειψε τους τελευταίους πολλούς μήνες, ήταν να βρεθούμε μπροστά στη μεγάλη οθόνη. Ελέω πανδημίας, ακυρώθηκαν προβολές, αίθουσες έκλεισαν και πολλές ταινίες στρίμαραν ονλάιν. Η επιστροφή στην πόλη μετά τις διακοπές, μάς βρίσκει με τα θερινά σινεμά να μας περιμένουν με νέες κυκλοφορίες αλλά και παλιά αγαπημένα, κάτω από τον αττικό ουρανό, ξεχνώντας για λίγο τους περιορισμούς.

 

Οθόνες μέσα σε καταπράσινες αυλές, χρωματιστές καρέκλες, υπαίθριες καντίνες και μπαρ, ο ήχος των τζιτζικιών που δεν έχουν ακόμα σταματήσει, είναι μερικά από όσα μπορούν να περιγράψουν τα θερινά σινεμά της Αθήνας. Οι ανοιχτοί χώροι ενισχύουν το αίσθημα της ασφάλειας και τηρώντας ο καθένας από εμάς τα μέτρα που απαιτούνται, μπορούμε να διασκεδάσουμε βλέποντας την αγαπημένη μας ταινία και απολαμβάνοντας μια παγωμένη μπίρα Fischer. Ο απόλυτος συνδυασμός στο θερινό.

 

Η μπίρα Fischer, γνωστή και ως η πιο σινεφίλ Premium pilsener μπίρα, στηρίζει το σινεμά σε όλες τις εκφάνσεις του και δηλώνει παρούσα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα θερινά σινεμά, για να δροσίσει τα φθινοπωρινά πλέον βράδια μας που ακόμα θυμίζουν καλοκαίρι.

 

 

Από τη Δεξαμενή στο Κολωνάκι και το Cine Φλοίσβος στο Παλαιό Φάληρο μέχρι την Μπομπονιέρα στην Κηφισιά και το Cine Φιλοθέη, έχει και φέτος την ευκαιρία να απολαύσεις τις αγαπημένες σου ταινίες σε 16 επιλεγμένους θερινούς κινηματογράφους-ορόσημα, μαζί με την απολαυστική συντροφιά μιας παγωμένης Fischer.

Τα καλύτερα θερινά σινεμά για να απολαύσεις μια ξεχωριστή βραδιά στην πόλη

Το Cine Δεξαμενή συγκαταλέγεται στα πιο καλοκαιρινά στέκια για ταινία και μπίρα, ενώ το θρυλικό Εκράν στα Εξάρχεια αγαπάει τις ανεξάρτητες παραγωγές. Η Αίγλη Ζαππείου, ένα θερινό – ορόσημο στην Αθήνα, υπόσχεται όμορφες κινηματογραφικές βραδιές σε ένα σκηνικό που σε χαλαρώνει. Στο καταπράσινο πάρκο της Φιλοθέης βρίσκεται ο ομώνυμος κινηματογράφος και στην Κηφισίας σε περιμένει – σταθερή αξία – Cine Αβάνα και το Ελληνίς Cinemax. Κλασικό spot το Αμαρυλλίς στην Αγία Παρασκευή και πιο χαμηλά, στο μετρό Χολαργός, το ανακαινισμένο Cine Αλεξάνδρα που ξεχωρίζει για το ατμοσφαιρικό περιβάλλον του.

 

 

To Stellar Gastro Cinema, το pop-up diner-θερινό σινεμά των chefs Πάνου Ιωαννίδη και Γιάννη Μαρκαδάκη προσφέρει hi-end street food και cocktails τα οποία συνδυάζονται με κλασικά αριστουργήματα της έβδομης τέχνης.

Στα βόρεια προάστια, η Κηφισιά μπορεί να υπερηφανεύεται για την Μπομπονιέρα και στην πλατεία της Άνοιξης συναντάς το Αλίκη. Αντιθέτως, στα νότια, σε περιμένει ο διάσημος Cine Φλοίσβος στο Παλαιό Φάληρο, το Arian στη Γλυφάδα και τα Cine Βοτσαλάκια στον Πειραιά. Στο Cine Αλόμα στην Αργυρούπολη, υπάρχει πρόβλεψη και για τα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου, καθώς το σινεμά έχει σκέπαστρο.

#TherinoMeFischer και στη Θεσσαλονίκη, στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Πανόραμα, όπου αυτή την εβδομάδα παίζεται η ταινία Ο Άνθρωπος του Θεού.

#FischerBeer #ItsAboutTaste #StarringFischer #TherinoMeFischer