ΜΠΙΡΑ
SPONSORED

Heineken ή Πράσινη; Το απόλυτο debate έφτασε και στην παραλία της Βούλας

Heineken ή Πράσινη; Το δίλημμα του φετινού καλοκαιριού τέθηκε και στη Βούλα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τις απόψεις ως συνήθως να διίστανται αλλά όλους να συμφωνούν στο βασικό: όπως και να την πεις, είναι το ίδιο απολαυστική.

Η καλή μπίρα πάντα δημιουργούσε διλήμματα στους λάτρεις της. Αυτό είναι γνωστό σε όλους. Με αφρό ή χωρίς; Από το μπουκάλι ή σε ποτήρι; Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που τίθενται σε κάθε καλοκαιρινό τραπέζι που σέβεται τον εαυτό του. Φέτος ωστόσο το απόλυτο debate είναι διαφορετικό: Heineken ή Πράσινη; Το δίλημμα αυτό τέθηκε και στη Βούλα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με τις απόψεις για ακόμη μια φορά να διίστανται, αλλά όλους να συμφωνούν στο πιο βασικό. Όπως και να την πεις, είναι εξίσου απολαυστική.

Η Heineken, η premium lager μπίρα, γιορτάζει τα 150 χρόνια της, αποκαλύπτοντας τους διαφορετικούς τρόπους που την αποκαλούν οι απανταχού φίλοι της σε όλον τον κόσμο, αναδεικνύοντας ότι σημασία έχουν οι αξέχαστες στιγμές που δημιουργούμε και απολαμβάνουμε με κάθε τρόπο.

Το OneMan λίγες ημέρες μετά τη δική του επιλογή αλλά και το διαδικτυακό του poll, βρέθηκε στην Παραλία της Βούλας για να μάθει ιδίοις όμμασι την απάντηση. Και οι λουόμενοι αποφάσισαν ότι όπως και να τη ζητήσεις, αυτό που πραγματικά μετρά, είναι ότι η Heineken θα είναι πάντα η καλύτερη παρέα σου στις πιο αξέχαστες στιγμές.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην παραλία της Βούλας είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια παγωμένη Heineken, να απαντήσει στο απόλυτο debate του φετινού καλοκαιριού και έδειξε να το απολαμβάνει. Παράλληλα θα μπορέσει να διεκδικήσει μια συσκευή The Sub και 2L torp Heineken, δηλώνοντας συμμετοχή στο Poll του Oneman. Το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ παίρνοντας θέση στο δίλημμα.

Η πιο διάσημη μπίρα, συνώνυμο της δροσιάς, της ξεγνοιασιάς και της διασκέδασης, παρουσιάζει με χιούμορ μερικά από τα «παρατσούκλια» της σε όλο τον κόσμο: “Heineken”, “Haneke”, ”Hanniken” ή «Πράσινη»; Ο ιδρυτής της, Freddy Heineken, είχε αναφέρει: I don’t sell beer, I sell gezelligheid που σημαίνει «δεν πουλάω μπίρα, πουλάω καλές στιγμές». Σήμερα, 150 χρόνια μετά, τα λόγια του παραμένουν επίκαιρα και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και στο βίντεο της ενέργειας στην παραλία της Βούλας.