ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
BUZZ

Η διαγραφή του Μανώλη Σφακιανάκη σχολιάστηκε όπως περιμέναμε από το ίντερνετ

Ας θυμηθούμε τι δήλωσε ο Μ. Σφακιανάκης για τη γυναικοκτονία: «Το έγκλημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, το ώθησε η κοινωνική δικτύωση».

Οι όμορφες τοποθετήσεις όμορφα σε διαγράφουν και από την παράταξη στην οποία ανήκεις. Αυτό τουλάχιστον συνέβη στην περίπτωση του Μανώλη Σφακιανάκη, ο οποίος ενημερώθηκε πως «έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξης Αττική Μπροστά» μετά την προκλητική του δήλωση με αφορμή τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Πάμε λίγο να θυμηθούμε τι δήλωσε ο Μανώλης Σφακιανάκης: «Το έγκλημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, το ώθησε η κοινωνική δικτύωση. Η κοπέλα ήταν χαρούμενη, ευτυχισμένη, το έβγαζε προς τα έξω, αυτός ήταν τρελός, ήταν stalker (στόλκερ)…

Εάν αυτά που λένε τα έχει γράψει, δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε. Τη γαλήνη. Η γαλήνη όμως αυτή, κάποιους ενοχλούσε. Όλα ήταν μηνύματα προς αυτόν. Ο τρόπος της δολοφονίας δείχνει πως και 100 άτομα να υπήρχαν στο αστυνομικό τμήμα, αυτός θα την εκτελούσε. Τέλος. Το έγκλημα ήταν για μένα αναπόφευκτο».

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, πάντως, Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα του Χ, σχολίασαν τα λόγια του Σφακιανάκη για την κοινωνική δικτύωση (είδατε τι κάναμε εδώ, έτσι;), αλλά και τη διαγραφή του.

Α, έχουμε και την απάντηση του Μανώλη Σφακιανάκη:

Μέσω ανάρτησης, ο Νίκος Χαρδαλιάς σχολίασε για τις δηλώσεις του κ. Σφακιανάκη πως «δεν συνάδουν, σε καμία περίπτωση, με την ηθική, τις αρχές και τις αξίες» του ιδίου. «Δηλώσεις και νοοτροπίες με έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας και ενσυναίσθησης, που βρίσκονται έξω από κάθε πλαίσιο ηθικών αξιών και θεσμικής τάξης, θα με βρίσκουν πάντα απέναντι».

Τέλος, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η θέση της παράταξης είναι πάντα στο πλευρό των θυμάτων έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας. Ως εκ τούτου, «με τις δηλώσεις αυτές ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξης ‘’Αττική Μπροστά’’» και από σήμερα παύει να αποτελεί μέλος της Περιφερειακής ομάδας μας.