ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η εντυπωσιακή μπλε Lamborghini του Κώστα Τσιμίκα

Ο Έλληνας διεθνής ανέβασε μερικές φωτογραφίες με το νέο του αυτοκίνητο και έριξε το Instagram.

O Κώστας Τσιμίκας ζει το όνειρό του στο Λίβερπουλ. Αγωνίζεται σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της – που του έχουν φτιάξει ακόμη και δικό του σύνθημα -, και βγάζει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Έτσι, λοιπόν, και εκείνος αποφάσισε να επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να αγοράσει το αυτοκίνητο των ονείρων του.

Ο Έλληνας διεθνής πόσταρε μερικές φωτογραφίες από την εντυπωσιακή μπλε Lamborghini που αγόρασε και έριξε το Instagram, με αρκετούς πρώην και νυν συμπαίκτες να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Ποια είναι, όμως, τα χαρακτηριστικά που κάνουν το υπερπολυτελές όχημα του Κώστα Τσιμίκα να ξεχωρίζει;

Lamborghini Huracan: Ένα ονειρικό supercar

O Κώστας Τσιμίκας δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται το νέο του υπερπολυτελές αυτοκίνητο. Στην πρώτη φαίνεται να βρίσκεται στο τιμόνι του οχήματος, ενώ στις άλλες δύο ποζάρει δίπλα στην μπλε Lamborghini του.

Μπορεί οι φωτογραφίες να μην είναι πολύ καθαρές, ωστόσο, παρατηρούμε πως πρόκειται για τη Huracan Cabrio, ένα πανίσχυρο supercar που μπορεί να αγοράσει κανείς στην Αγγλία για περισσότερες από 250 χιλιάδες ευρώ. Όπως βλέπουμε, όμως, από τις φωτογραφίες, είναι αριστεροτίμονο και όχι δεξιοτίμονο που σημαίνει πως ίσως έχει αγοραστεί στην Ελλάδα.

Η λατρεία του Έλληνα διεθνή για τα πολυτελή αυτοκίνητα

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Τσιμίκας έχει απασχολήσει τα ελληνικά μέσα για την αγάπη του για τα υπερπολυτελή supercars που έχει στην κατοχή του. Πριν από δύο χρόνια, είχαν προκαλέσει χαμό, επίσης, στα social media, η φωτογραφία του Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή δίπλα στη Mercedes G-Class.

Δεν επρόκειτο, όμως, για οποιοδήποτε μοντέλο αλλά για την πανίσχυρη έκδοση G63, που φέρει την υπογραφή της AMG και ξεχωρίζει για τις μοναδικές επιδόσεις της. Χαρακτηριστικό είναι πως κάτω από το καπό του μοντέλου υπάρχει ένας V8 βενζινοκινητήρας με διπλά τούρμπο που παράγει 585 ίππους.

Παρά το βάρος του που φτάνει τα 2.560 κιλά, η επιτάχυνσή του στα πρώτα 100 χλμ./ώρα φτάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 220 χιλ./ώρα. Την ίδια ώρα, η τελική της νέας του Lamborghini ξεπερνά τα 319 χιλ./ώρα.