ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
BUZZ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απέκτησε τραγούδι, ντροπή που δεν είναι χέβι μέταλ

Η πολιτικός της αγάπης έγινε τραγούδι και η μετάλλαξή της συνεχίζεται αμείωτη μέχρι τις εκλογές.

Θυμάστε την τελευταία θητεία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή; Τότε που ως πρόεδρός της αρχικά, ανάγκαζε τους άλλους βουλευτές σε ολονύκτιες συνεδριάσεις, τσακωνόταν με δημοσιογράφους και πόζαρε με άγριο ύφος και σφιγμένες γροθιές για τους φωτογράφους;

Αυτή η hard rock Ζωή δεν υπάρχει πια, ή τουλάχιστον κρύβεται επιμελώς μέχρι και τις εκλογές. Τη θέση της, έχει πάρει μια άλλη Ζωή, που κάνει καρδούλες με τα χέρια της, μιλάει για την αγάπη που θα αλλάξει τον κόσμο και από μια σκληρή και δυναμική πολιτικός μοιάζει ξαφνικά με χίπισσα.

Κι εκεί που νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απέκτησε πια και τον δικό της ύμνο. Ένα κομμάτι, όπως λέει και ο ίδιος ο δημιουργός του, Νικόλας Αδέσποτος, «Για τις ζωές που θα θέλαμε να έχουμε. Βασισμένες στην αγάπη, τη δικαιοσύνη, τη δημοκρατία και την αξιοκρατία. Με ρομαντισμό και αισιοδοξία. “Η ζωή είναι ένα δώρο” με την ελπίδα να το αγαπήσετε και εσείς όπως κι εμείς και να αποτελέσει εφαλτήριο για μια καλύτερη ζωή όλων μας».

Λογικό να τα λέει αυτά ο Αδέσποτος, όλα τα αδέσποτα διψάνε για λίγη αγάπη, εμείς με την Ζωή απορούμε. Ένα τραγούδι με πολύ έντονα vibes Ζακ Στεφάνου, γεμάτο καλές απόψεις, μέλια και χαμόγελα, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται αυτό είναι πια η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ή αυτό παριστάνει ότι είναι, μέχρι να μπει στη Βουλή και να το γυρίσει και πάλι στο μέταλ.

Μέχρι τότε, ας απολαύσουμε το «Η Ζωή είναι ένα δώρο» και τη ζωή γενικότερα που είναι ένα δώρο, και μην ξεχνάτε φίλοι μου: Να αναπνέετε, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό. Αγάπη και παγκόσμια ειρήνη, φιλιά σε όλους, δείξε μου τον τρόπο κι αν θέλει κι άλλο κόπο, εγώ θα σ’ αγαπώ.