ΕΚΛΟ-YES!

Το μουσικό supergroup των μεγάλων ονομάτων που έμειναν εκτός Βουλής

Ανδρέας Λοβέρδος, Θάνος Τζήμερος, Μιθριδάτης και άλλοι, ετοιμάζονται να εκδικηθούν τον λαό μέσα από τη μουσική τους.

Μία από τις πολλές παραμέτρους των εκλογών της 21ης Μαΐου που συζητήθηκαν πολύ, ήταν και τα μεγάλα ονόματα που κατέβηκαν υποψήφιοι και δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή. Είτε αυτό αφορούσε celebrities, είτε ιστορικά στελέχη, είτε απλά πολύ προβεβλημένους πολιτικούς που αντικειμενικά δεν είχαν και ποτέ πολλές πιθανότητες να καθίσουν σε κάποιο έδρανο.

Και τώρα τι θα κάνουν; Θα κάτσουν να σκάσουν; Θα κυκλοφορούν όλη μέρα γύρω από τη Βουλή με τα χέρια πίσω από την πλάτη μονολογώντας; Θα γίνουν αγρότες; Θα κατέβουν σε ριάλιτι; Θα μπορούσαν να τα κάνουν όλα αυτά είναι η αλήθεια, όμως έχουμε να προτείνουμε κάτι ακόμη καλύτερο. Μιας και αρκετοί εξ αυτών έχουν μια μουσική παιδεία, μπορούν να φτιάξουν ένα ωραιότατο supergroup με το όνομα «Οι κομμένοι» και να γεμίσουν στάδια και συναυλιακούς χώρους.

Ακολουθεί η σύνθεση της μπάντας.

Ντραμς – Ανδρέας Λοβέρδος

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει την πείρα του στα τύμπανα πολλάκις. Με το χαλαρό ανεπιτήδευτο στιλ και τα κοστούμια που θυμίζουν κάτι από Blues Brothers, αποτελεί μια σίγουρη λύση σε ένα νευραλγικό όργανο.

Κιθάρα – Θάνος Τζήμερος

Με απίστευτα ροκ σόλο, στιβαρό χέρι και επίσης καλό ντύσιμο, δένει τέλεια με τον Ανδρέα Λοβέρδο και αποτελεί την τέλεια λύση για κάθε είδους συγχορδία, όσο απαιτητική κι αν είναι. Το όνομα Δημιουργία Ξανά άλλωστε, κλείνει το μάτι και στη μουσική.

Φωνητικά – Τζώρτζια Κεφαλά

Η πρώην τραγουδίστρια των Μπλε, τώρα που όλη η χώρα είναι Μπλε δικαιούται να τραγουδάει παντού και η βαριά φωνή της δένει υπέροχα με το βαρύ παίξιμο των συναδέλφων της.

Lead τραγουδιστής – Διονύσης Τσακνής

Μπαρουτοκαπνισμένος, γράφει και στίχους, θα ταιριάξει με τη φωνή της Τζώρτζιας Κεφαλά. Ίσως τα χαλάσουν λίγο στην ιδεολογική κατεύθυνση των κομματιών, αλλά στην τέχνη δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Μιθριδάτης

Ο Μιθριδάτης σε φωτογραφία. Φραντσέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson/ 24MEDIA

Κάθε μοντέρνο σχήμα οφείλει να έχει και λίγο χιπ χοπ για να κάνει άνοιγμα στη νεολαία και ο Μιθριδάτης με τους αυτοσχεδιασμούς και το μπρίο του θα ραπάρει άψογα πάνω στα βιρτουόζικα σόλο του Τζήμερου.

Στίχοι-Μουσικοί Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Θα ισοσκελίσει την αριστερίλα του Τσακνή, θα βάλει ίσως και ξένο στίχο και θα ανοίξει στους Κομμένους την πόρτα της Eurovision. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο για κλείσιμο.