LIFE

Κάν’ της μια έκπληξη που θα της φτιάξει τη μέρα

Ως γνωστόν, η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Ή από το πρωινό. Μια σχέση ζει από τις εκπλήξεις κι εσύ έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις τη μέρα της (συνεπώς, τη μέρα σας) με χαμόγελο.

Εντάξει, δεν είμαστε οι καθηγητές των σχέσεων, αλλά πέντε πράγματα τα έχουμε καταλάβει σχετικά με αυτές και τα μικρά μυστικά που της κάνουν να προχωράνε, να προχωράνε, να προχωράνε (και αισίως να μεγαλώνουν και γερά παιδιά). Ένα εξ αυτών είναι οι εκπλήξεις. Ίσως το πιο σημαντικό από τα πέντε είναι οι εκπλήξεις.

Μια θεωρία για τις εκπλήξεις μες στη σχέση: Αν έπρεπε να τις παρομοιάσουμε με κάτι περίεργο, θα τις παρομοιάζαμε με το ηλεκτροσόκ. Οι εκπλήξεις δίνουν ένα ξαφνικό boost στη σχέση και ξαφνικά η φθορά , τα προβλήματα και η μικρή μουρμούρα κάνουν στην άκρη και αφήνουν τη θέση τους στον ενθουσιασμό. Οι εκπλήξεις στο κορίτσι σου είναι καλές. Να τις αγαπάς τις εκπλήξεις στο κορίτσι σου.

 

Κάθε σωστή έκπληξη χρειάζεται και έναν πιστό σύμμαχο. Έτσι πάνε αυτά. Τα καλύτερα έρχονται μέσα από συνεργασίες. Ο απόλυτος σύμμαχός σου λοιπόν σε αυτήν την πρωινή έκπληξη που θα της φτιάξει τη μέρα, την εβδομάδα και ενδεχομένως τον μήνα ολόκληρο (αν την επαναλάβεις 2-3 φορές) είναι η #Amita Πρωινό.

Η ανεξάντλητη χαρά του πρωινού στο κρεβάτι

Είτε το μάθαμε από τον κινηματογράφο και τα ειδυλλιακά πρωινά που σέρβιραν οι ερωτευμένοι ήρωες στους επίσης ερωτευμένους συντρόφους τους είτε το κάναμε από τη φύση μας, το πρωινό στο κρεβάτι παραμένει μια δυνατή και διόλου ευκαταφρόνητη έκπληξη.

Τώρα, αν η κουβέντα γίνει πιο συγκεκριμένη και επικεντρωθεί στη νέα #Amita, την Amita Πρωινό, τα πράγματα εξελίσσονται εξόχως καλύτερα. Ο νέος χυμός ψυγείου περιέχει φυσικό χυμό από έξι φρούτα, φυτικές ίνες από σιτάρι ολικής αλέσεως, μέλι και βιταμίνες C, D, A και Ε. Με τέτοια σύνθεση, όπως σωστά καταλαβαίνεις, η έκπληξη διπλασιάζεται. Μία αυτή που ετοίμασες για το κορίτσι σου και μία αυτή που ετοίμασε η Amita Πρωινό για εκείνη (και για σένα φυσικά).

Όπως πρόσφατα έγραψε και ο Χρήστος, δεν υπάρχει άνθρωπος που να λέει όχι σε έναν περιποιημένο χυμό. Το κορίτσι σου, όχι απλά θα δεχτεί αυτήν την έκπληξη με πραγματική χαρά, αλλά ενδέχεται να στην επιβάλλει για κάθε πρωί. Έτσι είμαστε οι άνθρωποι, ολίγον άπληστοι ειδικά στις περιπτώσεις που εκτιμάμε κάτι. Ας είναι, χαλάλι.

Η έκπληξη είναι κινούμενη και ως εκ τούτου επική

Σε ένα πολύ γρήγορο τεστ πραγματικότητας που οφείλουμε να κάνουμε μια στο τόσο, διαπιστώνει κανείς ότι το να χωρέσεις απανωτές πρωινές εκπλήξεις στην εβδομάδα σου είναι κάπως ουτοπικό. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πάντα ο χρόνος και η άνεση για μια πρωινή έκπληξη στο κορίτσι του. (Κορίτσια, ειλικρινά συγγνώμη, ξέρετε καλά ότι τουλάχιστον εδώ, έχουμε δίκιο).

Το ευτυχές σενάριο όμως με την Amita Πρωινό είναι ότι δεν καλύπτει απλά τις γευστικές και θρεπτικές σου ανάγκες, αλλά είναι φτιαγμένη γι’ αυτόν τον ασταμάτητο, σύγχρονο τρόπο ζωής. Είναι φτιαγμένη για ανθρώπους που βιάζονται. Εναλλακτικές λοιπόν για την έκπληξή σου, υπάρχουν και περισσεύουν.

Γιατί; Γιατί η έκπληξη θα είναι εξίσου πετυχημένη αν δεν της πεις απολύτως τίποτα και έχεις προνοήσει να κρύψεις μια παγωμένη Amita Πρωινό στην τσάντα της, ώστε να τη δει μόλις καθίσει στο γραφείο της.

Γιατί μιλάμε όμως για μια σπουδαία έκπληξη; Για τρεις λόγους που δεν χάνουν ποτέ.

1) Είναι μια win-win έκπληξη. Πρώτον και αναντίρρητο. Θα ενθουσιαστεί που την σκέφτηκες και φρόντισες να ξεκινήσεις η μέρα της με χαμόγελο. Δεύτερον και επίσης αναντίρρητο. Είναι η πιο πλήρης από ποτέ πρόταση για πρωινό on the go. Αν δεν προλαβαίνει να την χαρεί επιτόπου, θα την πάρει μαζί της για τη δουλειά. Αυτό θα κάνει αυτόματα την έκπληξη σου, έκπληξη διαρκείας. Θα τη δει στη δουλειά και θα χαρεί από την αρχή. Σατανικό;

2) Δεν θα σε κάνει να κοπιάσεις καθόλου. Ας είμαστε ρεαλιστές, κι ας μην τα παρουσιάζουμε όλα ρόδινα. Δεν έχεις τον χρόνο για υπερπαραγωγές για περισσότερες από μια δυο περιστάσεις το χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποτιμούνται οι μικρές εκπλήξεις. Είναι πραγματικά βολικό και ευχάριστο να μπορείς να δώσεις χαρά αφιερώνοντας ρεαλιστικό κομμάτι του πιεσμένου σου χρόνου.

3) Είναι μια έκπληξη που θα ήθελες να σου κάνουν. Απλά και κατανοητά. Ξέρεις ότι κάτι θα αρέσει, όταν ξέρεις ότι θα σου άρεσε να το κάνουν σε σένα.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν σε ρωτήσει κάποιος συνάδελφος, #proino_ipies?, να έχεις να δώσεις τη σωστή απάντηση. Φιλικό tip: Τα κορίτσια δεν ξεχνάνε ποτέ τις εκπλήξεις που τους έκανες. Η Amita Πρωινό, λοιπόν, σου δίνει την ευκαιρία να της κάνεις την έκπληξη που θα απογειώσει τη φρεσκάδα στη σχέση σας. Σου λέμε προκαταβολικά ‘Παρακαλώ’ για τα ευχαριστώ που θα μας πεις.