Outnow.ch
FITNESS

Κάτι πάει λάθος με τις μεταμορφώσεις στο σώμα του Chris Hemsworth

Τι μας κρύβει τελικά ο διάσημος ηθοποιός;

Ο Chris Hemsworth αποτελεί έναν από τους πλέον περιζήτητους, αλλά και πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood. Κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Βλέπεις, οι τόσο γυμνασμένοι ηθοποιοί, οι οποίοι συνδυάζουν μυς και ικανότητα μπροστά από την κάμερα, σπανίζουν.

Έτσι, λοιπόν, ο Hemsworth έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να μπει σε ένα κλειστό club διάσημων ηθοποιών, που δύσκολα μπορεί να εισέλθει κανείς. Ειδικά αν στην «πόρτα» κάθεται ένας τύπος όπως αυτός ή ο Rock, προτάσσοντας το γυμνασμένο σώμα του. Καταλαβαίνεις.

Το σπάνιο σώμα του Chris Hemsworth

Όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερο κείμενο, ο 37χρονος Αυστραλός ηθοποιός έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα εκγύμνασης. Αυτόν τον καιρό προπονείται εντατικά για τον ρόλο του ως Hulk Hogan, στη νέα αυτοβιογραφική ταινία του διάσημου Αμερικανού παλαιστή κι έτσι περνάει σχεδόν όλη του την ημέρα σηκώνοντας βάρη και κάνοντας αυστηρή διατροφή. Μία από τις αγαπημένες του ασχολίες.

Η μόνιμη συζήτηση, βέβαια, γύρω από το σώμα του και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, είναι αν είναι πλήρως φυσικό ή να το έχει καταφέρει με τη βοήθεια ουσιών. Εκείνος το αρνείται πεισματικά. Το ίδιο και ο προπονητής του, Luke Zocchi, ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε σχετικά, τόνισε, «ειλικρινά, ο Chris δεν έχει πάρει ποτέ στεροειδή. Μπορεί ο κόσμος να μην το πιστεύει, αλλά σας ορκίζομαι ότι είναι τόσο προσεκτικός με την υγεία του, που δεν θα την έθετε ποτέ σε κίνδυνο». 

Τα σχόλια για τη γυμναστική του

Πρόσφατα, η συζήτηση για το κατά πόσο είναι φυσικές οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί ο Hesmworth ξαναφούντωσε, εξαιτίας μιας φωτογραφίας που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ο διάσημος ηθοποιός. H συγκεκριμένη ανάρτηση είχε να κάνει με την Centr, την εταιρεία που διατηρεί και είναι κάτι σαν ένα «διαδικτυακό γυμναστήριο».

Μπορεί κάποιος να κάνει την εγγραφή του δηλαδή και μια ομάδα εξειδικευμένων προπονητών θα αναλάβουν να τον κάνουν σαν τον Hemsworth. Για να την προωθήσει, λοιπόν, ο ηθοποιός συχνά δείχνει το πριν και το μετά των πελατών του. Αυτό δεν μοιάζει λίγο με τις διαφημίσεις προϊόντων γυμναστικής, που κατέκλυζαν κάποτε την ελληνική τηλεόραση (και όχι μόνο) και υπόσχονταν να μας κάνουν φιτ;

 

Κάτι τέτοιο κάνει και ο Hemsworth, έχοντας και τη στήριξη του σωσία και κασκαντέρ του στις ταινίες, Bobby Holland Hanton. Η φωτογραφία του τελευταίου που ανέβασε ο Αυστραλός ηθοποιός, τράβηξε αμέσως την προσοχή των ακόλουθών του στο Instagram, οι οποίοι υποστήριξαν πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν γίνεται να έχει προέλθει φυσικά.

Τα σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν πολλά και αφορούσαν για ακόμη μια φορά τον «ιδιαίτερο» τρόπο γυμναστικής, που ακολουθεί ο Hesmworth. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί κάποιος να αποδείξει αν ο ηθοποιός έχει πάρει κάποια ουσία για να «μεταμορφωθεί», ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως τα «θεϊκά» του γονίδια είναι αυτά που ευθύνονται για το τρομερό αποτέλεσμα.

Βέβαια, αυτό που κάνει ο Hemsworth τα τελευταία χρόνια στο σώμα του, ακόμη και εντελώς φυσικό να είναι, παραμένει επικίνδυνο. Όπως, είχε δηλώσει πρόσφατα και ο Gerard Butler, η έντονη γυμναστική που ακολούθησε για να γίνει Λεωνίδας στους 300 πριν μερικά χρόνια, «κατέστρεψε» το σώμα του. Ο Hemsworth δεν έχει υποστηρίξει κάτι αντίστοιχο, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αναγκαστεί να «φουσκώσει» και να «ξεφουσκώσει» αρκετές φορές για χάρη των ρόλων.

Home And Away (2004-2007)

Γυρνάμε πίσω στο 2004 και σε μία από τις πρώτες τηλεοπτικές προσπάθειες του νεαρού τότε Chris Hemsworth στη σειρά Home and Away. Ο Αυστραλός ήταν μόλις 21 ετών, αλλά το σώμα του φαινόταν αρκετά γυμνασμένο. Άσχετα αν ο ίδιος υποστηρίζει πως πρώτη φορά στη ζωή του έκανε γυμναστική για χάρη του ρόλου του ως Thor.

A Perfect Getaway (2009)

To σώμα του Chris Hemsworth Outnow.ch

Πέντε χρόνια μετά και ο Hemsworth αρχίζει να «φουσκώνει». Στο A Perfect Getaway, μία από τις πρώτες του ταινίες, τον βλέπουμε μεν γυμνασμένο, χωρίς όμως να «τρομάζει» η εικόνα του κορμιού του.

The Cabin in the Woods (2011)

Εδώ ίσως θα πρέπει να βάλουμε ένα checkpoint, έτσι ώστε να γυρνάμε πίσω όποτε θέλουμε να θυμόμαστε πώς ήταν ο Hemsworth πριν ασχοληθεί έντονα με τη γυμναστική. Το The Cabin in the Woods είναι η τελευταία ταινία που γύρισε, πριν μεταμορφωθεί στον παντοδύναμο Thor.

Thor (2011)

To σώμα του Chris Hemsworth Outnow.ch

Αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της παραπάνω ταινίας, ο Hemsworth έπεσε με τα μούτρα στη γυμναστική. Πιο συγκεκριμένα, έπρεπε μέσα σε διάστημα έξι μηνών να αποκτήσει δέκα έξτρα κιλά καθαρής μυϊκής μάζας. Ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, αλλά και μια εξαντλητική γυμναστική, προκειμένου να τα καταφέρει.

Rush (2013)

To σώμα του Chris Hemsworth Outnow.ch

Λίγους μήνες αργότερα, μείωσε τις καθημερινές του θερμίδες, ενώ ταυτόχρονα προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, έτσι ώστε να «ξεφουσκώσει» για χάρη της ταινίας Rush.

Thor: The Dark World (2013)

Και πάλι τα ίδια εδώ. Για ακόμη μια φορά ο Chris Hemsworth έπρεπε να υποδυθεί τον Thor, άρα και να αποκτήσει ξανά το σώμα του, τη χαμένη του μυϊκή μάζα.

Blackhat (2015)

To σώμα του Chris Hemsworth Outnow.ch

Η ζωή του Αυστραλού ηθοποίου στο Hollywood μοιάζει με μια συνεχή προσπάθεια απώλειας και απόκτησης μάζας. Κάτι τέτοιο έκανε και για την ταινία Blackhat.

In The Heart Of The Sea (2015)

Τον Σεπτέμβριο του 2013 ίσως έκανε το πιο ακραίο, που έχει κάνει μέχρι σήμερα στο σώμα του. Έχασε αρκετά κιλά για τα γυρίσματα της ταινίας In The Heart Of The Sea και η φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο ίδιος τότε στον λογαριασμό του στα social media είχε γίνει viral. Όπως έχει πει μάλιστα, αναγκάστηκε να παίρνει καθημερινά μόλις 500-700 θερμίδες από το φαγητό του, κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο για το σώμα του.

Avengers: Age of Ultron (2015)

Πόσες ακόμη σωματικές μεταμορφώσεις αντέχεις; Σίγουρα λιγότερες από τον Hemsworth, ο οποίος προχώρησε σε ακόμη μία για την ταινία Avengers: Age of Ultron το 2015. Εδώ ίσως τον είδαμε στην πιο αδύνατη εκδοχή του Thor. Πόση μυϊκή μάζα να προλάβει να πάρει μέσα σε λίγους μήνες;

Ghostbusters (2016)

Outnow.ch

Για το ρόλο του στο Ghostbusters, ο Chris Hemsworth αναγκάστηκε για ακόμη μια φορά να μειώσει το βάρος στο σώμα του.

Thor: Ragnarok (2017)

Outnow.ch

Και ξανά προς τη δόξα τραβά για τον ρόλο του Thor το 2017. Στη συγκεκριμένη ταινία ίσως έχει το λιγότερο ποσοστό λίπους στο σώμα του.

Σήμερα

Σήμερα, ο Chris Hemsworth πλησιάζει τα 40 (έχει πατήσει τα 37) και τον βλέπουμε να προχωράει στην ίσως πιο σοκαριστική μεταμόρφωση στο σώμα του, για να υποδυθεί τον Hulk Hogan. Οι μυς που έχει πλέον φτιάξει ο Thor των ταινιών Marvel έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδα και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, αυτή τη φορά θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Έχει αποκτήσει εμμονή με το σώμα του και συνεχώς αυξάνει την ένταση της προπόνησής του, προκαλώντας πολλές φορές συναδέλφους του (όπως τον Chris Pratt) να του πουν με τον τρόπο τους «κάπου ώπα». Μήπως, όμως, τελικά κάτι πάει λάθος με όλες αυτές τις μεταμορφώσεις στο σώμα του και όταν το καταλάβει να είναι πλέον πολύ αργά;