SEX

12 λόγοι να τα φτιάξεις με μικρότερη

Η απάντηση στο κείμενο με τους 'λόγους να τα φτιάξεις με μεγαλύτερη', ήρθε. Γιατί πάνω από όλα, θέλουμε να είμαστε δίκαιοι.

Οι απόψεις στο κόκκινο χαλί διίστανται. Οι μεν, υποστηρίζουν ότι η κατάρα των σίκουελ είναι ότι έρχονται πάντα δεύτερα. Οι δε, έχουν δει τον δεύτερο Νονό και προφανώς, έχουν την αντίθετη γνώμη.

 

*Έχουμε παρέμβαση από Popcode που θέλει να μας θυμίσει ότι βγήκε στις αίθουσες το Trainspotting II*

Ανεξαρτήτως επιτυχίας ωστόσο, εκείνο που οφείλουμε να παραδεχτούμε και να επισημάνουμε με δεδομένη την ιστορία των σίκουελ είναι ότι το σημερινό κείμενο πρέπει κανονικά να διεκδικήσει το βραβείο Guinness. Συγγνώμη κιόλας αλλά η μόλις μία εβδομάδα αργοπορίας είναι ρεκόρ. Μέχρι και την αγάπη που άργησε μία μέρα, κοντράρει.

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν, μιλήσαμε για την Ταμίλα Κουλίεβα και εκθειάσαμε τις ώριμες γυναίκες που ενίοτε ερωτεύονται μικρότερους σε ηλικία άντρες (οι άντρες και αν τις ερωτεύονται). Αυτήν την εβδομάδα, επειδή είμαστε τίμιοι αλλά και επειδή η ανταπόκριση ήταν μεγάλη οφείλουμε να στρίψουμε το νόμισμα και να δούμε την διαφορά ηλικίας και από την άλλη της πλευρά.

Απαραίτητο gif από Survivor που συνεχίζω να μην βλέπω για να ξεκινήσουμε:

 

(Δεν βρήκα αδερφής Ορέστη Τσανγκ)

Σήμερα λοιπόν, θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο αυτή, να είναι αρκετά μικρότερή σου (πάνω κάτω δέκα χρόνια, ούτε εγώ είμαι ο Ναμπόκοφ ούτε εσύ βρήκες τη Λολίτα). Γιατί η αλήθεια είναι ότι και αυτή η περίπτωση έχει τα καλά της.

Δεν έχει εμπειρίες

Κοινώς, είναι εύπλαστη στα χέρια σου. Ποιητικά, μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα της μάθει τον έρωτα.

Ο αριθμός ‘3’ μπορεί όντως να είναι ρεαλιστικός

Εντάξει, η μία αλήθεια εδώ είναι ότι ανεξαρτήτως ηλικίας μπορεί να είναι πραγματικός. Η άλλη είναι ότι κακώς σε ενδιαφέρει το παρελθόν μίας γυναίκας. Εκείνη μπλέκεται στα δικά σου;

Δεν την ενδιαφέρει να παντρευτεί

Παρεμπιπτόντως, αν την ενδιαφέρει από τα 20, κάτι δεν πάει καλά. Μην πεις δεν στο είπαμε.

Μπορείς να την δεις πιο σοβαρά

Ακριβώς επειδή δεν θέλει τώρα κοντά να ντυθεί νυφούλα. Έχετε όλον τον καιρό μπροστά σας να δείτε αν ταιριάζετε τόσο ώστε να ανεβείτε τα σκαλιά. Χωρίς τη σαβούρα του ψυχαναγκαστικού ‘να παντρευτούμε τώρα γιατί περνάνε τα χρόνια’.

Δεν θέλει να κάνει (ακόμα) παιδιά

Θα έχει αρκετό χρόνο διαθέσιμο για σένα

Φοιτήτρια είναι (;) όποτε θέλει παίρνει την βαλιτσούλα της και φεύγετε ένα τριήμερο. Ούτε άδειες ούτε τίποτα.

Δεν έχει πολλές υποχρεώσεις

Ούτε άγχη στη δουλειά ούτε νοίκια (λογικά θα μένει με τους δικούς της) ούτε τίποτα.

Θα έχει (λογικά) πιο σφιχτό κορμί

 

Έχει την αυτοπεποίθηση των χρόνων της

Αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει πάντα. Αλλά αν σου τύχει τέτοια περίπτωση, παντρέψου την.

Έχει ελεύθερες φίλες

Για τους φίλους αυτό, είναι μία μαγεία.

Bonus: Και για σένα το ίδιο, μιας και το βλέπει παντού μανούλες και δεσμευμένες, δεν είναι και το καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί.

Θα την συμπαθήσει η μαμά σου

Ή τέλος πάντων, οι πιθανότητες εδώ είναι αυξημένες σε σχέση με την μεγαλύτερή σου σε ηλικία που ενδεχομένως, είναι και συνομήλική της.