© Μιχάλης Αρχοντίδης / Papadakis Press
BUZZ

Μικρόφωνο σε εκείνη: H Χρυσηίδα Δημουλίδου δεν θεωρεί τον Daniel φυσικό φαινόμενο

Η γνωστή συγγραφέας μέσα σε λίγες ημέρες έμπλεξε την κακοκαιρία Daniel, τα εμβόλια και τους νεκρούς μετανάστες στην Πύλο μέσα από μια σειρά αινιγματικών αναρτήσεων.   

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου την εβδομάδα που μας πέρασε ασχολήθηκε και εκείνη όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος με τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel, παρατηρώντας ωστόσο το φαινόμενο υπό ένα διαφορετικό, κάπως παράξενο θα λέγαμε πρίσμα.

Η γνωστή συγγραφέας που ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα δήλωσε και «υπερήφανη ψεκ» (μόνη της τα λέει τουλάχιστον) αναρωτήθηκε πριν από μερικές ώρες για εκείνους που πίστεψαν ότι ο Daniel ήταν ένα φυσικό φαινόμενο για να εισπράξει τις επευφημίες των φίλων της στο Facebook. 

Εμείς αναζητήσαμε τις προηγούμενες αναρτήσεις της στην πλατφόρμα σχετικά με την κακοκαιρία και παρατηρήσαμε ότι ανάμεσα σε όλα η συγγραφέας έμπλεξε με την κακοκαιρία τόσο τους νεκρούς μετανάστες στην Πύλο, όσο και τα εμβόλια για τον κορονοϊό, σε έναν συλλογισμό που μας μπέρδεψε. 

Η 66χρονη συγγραφέας η οποία από την πανδημία και μετά έχει εξελιχθεί σε μετρ των συνωμοσιολογικών αναρτήσεων, έχει δεχθεί μάλιστα σωρεία σχολίων κάτω από τις αναρτήσεις της με τους Δημουλίδου hools να τη σιγοντάρουν για τις απόψεις της. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις 7 κορυφαίες αναρτήσεις της, μόλις την τελευταία εβδομάδα. Ποια ήταν η πορεία της σκέψης της μέχρι να τα βάλει με όλους εκείνους που πίστεψαν ότι o Daniel ήταν όντως φυσικό φαινόμενο;

Η πρώτη απορία της αφορά καθαρά θέμα ονοματοδοσίας

Χρυσηίδα Δημουλίδου

Στην επόμενη έμπλεξε την πανδημία με τις συνέπειες της κακοκαιρίας

Χρυσηίδα Δημουλίδου

Αιχμές για τις άνωθεν Εντολές (όχι Θεού) που χτυπάνε τη χώρα μας

Χρυσηίδα Δημουλίδου

Ύστερα τα έβαλε με την ταξικότητα του Ντάνιελ

Χρυσηίδα Δημουλίδου

Έπειτα έβαλε στη ζυγαριά τους νεκρούς από το ναυάγιο της Πύλου

Χρυσηίδα Δημουλίδου

Έψαξε για μπλουζάκι «Proud to be ΨΕΚ»

Χρυσηίδα Δημουλίδου

Και φυσικά ευχήθηκε «περαστικά» σε όσους πίστεψαν την επιστήμη

Χρυσηίδα Δημουλίδου

Στα σχόλια επικράτησε επίσης ο κακός χαμός. Όπως βλέπουμε και από τις αντιδράσεις στις δημοσιεύσεις της, οι περισσότεροι φίλοι της Χρυσηίδας Δημουλίδου την επικροτούν για τις απόψεις της και λίγοι είναι εκείνοι που παίρνουν στην πλάκα τα όσα ισχυρίζεται.

Χρυσηίδα Δημουλίδου

Φυσικά, έχει τονίσει και η ίδια ότι όσοι διαφωνούν μαζί της, ουσιαστικά στηρίζουν το «καθεστώς» και επομένως τους διαγράφει.