ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
BUZZ

Ο Μπρινιόλι είχε -άλλο- ένα κακό βράδυ και το ίντερνετ δεν το άφησε να περάσει έτσι

Λίγο το μαλλί του Μπρινιόλι, λίγο τα «δωράκια», λίγο το κακό αποτέλεσμα, δεν ήθελαν και πολύ στο X να πάρουν θέση με διάφορα memes.

Εκτός από ίντερνετ που προφανώς σχολίασε τόσο την απόδοση όσο και το κάπως άναρχο μαλλί του, δυστυχώς ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είδε και την ίδια του την ομάδα να παίρνει θέση με ένα tweet που, όπως και να το κάνουμε, σηκώνει αρκετή συζήτηση.

Μπορεί να μην ανήκουμε στην κατηγορία των «ειδικών», των δημοσιογράφων που αντί για μαξιλάρι χρησιμοποιούν μια μπάλα ποδοσφαίρου για να ξεκουράζουν τον αυχένα τους, αλλά κάτι μας λέει πως όλα, προβληματισμοί, απόδοση και διαδικτυακές τοποθετήσεις, έχουν να κάνουν με την ανανέωση του συμβολαίου του η οποία έχει «παγώσει».

Πάντως, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, το τελευταίο διάστημα έχει κάνει μαζεμένα λάθη τα οποία μάλιστα έχουν κοστίσει, με αποκορύφωμα φυσικά τα χθεσινά απέναντι στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς προηγήθηκε, αλλά τελικά έφυγε από το Περιστέρι με το απόλυτο τίποτα (3-2). Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι ξέχασε από τη μία μέρα στην άλλη πώς να φοράει σωστά τα γάντια του ή πώς να κάνει σωστές εξόδους. Δεν το μαθαίνετε από εμάς, αλλά υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο.

Και επειδή η Κυριακή στην Ελλάδα φημίζεται για τις συγκινήσεις που προσφέρει τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων της Super League, οι φίλαθλοι, πιστοί στο ραντεβού τους, σχολίασαν με τον γνωστό τους τρόπο το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό μπας και ευθυμήσουν. Μην ξεχνάτε ότι από μία ώρα και μετά, συνήθως το απόγευμα, το blue Sunday γίνεται όλο και πιο έντονο.

 

Για την ιστορία, να πούμε ότι το μαλλί του Μπρινιόλι «έστρωσε» στην πορεία αλλά, δυστυχώς για εκείνον, τα memes θα τον ακολουθούν για λίγο καιρό ακόμα.

Ελπίζουμε στο μεσοδιάστημα να ανανεώσει ή τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει ποιες είναι οι προθέσεις του γιατί, όπως καταλάβατε και εσείς, δεν θέλουν και πολύ στο X. Όχι μόνο για τον Μπρινιόλι, γενικά.