Shutterstock
SEX

O καθόλου σεξουαλικός λόγος που οι άνδρες πηγαίνουν με συνοδούς πολυτελείας

Δεν είναι το σεξ, είναι κάτι ακόμα πιο βαθύ.

“Άλλο αγάπη και άλλο σεξ”: Όχι, η αφορμή που φέρνει άντρες και συνοδούς πολυτελείας κοντά είναι κάτι ακόμα πιο σημαντικό.

Το άνοιγμα των οίκων ανοχής συνοδεύτηκε από παράξενους νέους κανόνες για τη συμπεριφορά των πελατών με τις υπάλλήλους, σε μια νέα, σουρεαλιστική εκδοχή του social distancing. Μαρτυρίες περί κοσμοσυρροής πελατών από την πρώτη κιόλας ημέρα του ανοίγματος, αποτελούν σημάδια μιας νέας εποχής όπου η επαφή και η απόλαυση του γυμνού σώματος έγιναν οι πιο βάναυσα χτυπημένες από τον κορονοϊό συνθήκες της καθημερινότητάς μας. H επαφή με ένα ποθητό σώμα (είτε γυναικείο, είτε ανδρικό) έγινε μια νέα μορφή ποτοαπαγόρευσης. Ακόμα και η συνοδεία μιας γυναίκας επί πληρωμή, απέκτησε διαφορετικούς λόγους και αφορμές.

“Δεν είναι η ανάγκη, δεν είναι η μοναξιά που εκεί θα με φέρει.. “

“Φλώροι, γράφετε στίχους των αδελφών Κατσιμίχα σε ένα άρθρο για το σεξ” λέει η εσωτερική φωνή ενός πιθανού αναγνώστη του Oneman. Θα καταλάβεις γιατί ξεκινάμε με αυτό το στίχο και όχι μόνο δεν θα φύγεις, αλλά θα γυρίσεις (pun για α/φούς Κατσιμίχα Intended) σε αυτές τις λέξεις.

Η Samantha X είναι μια συγγραφέας/συνοδός πολυτελείας από το Sydney, η οποία μέσα από τα προσωπικά της social media επιχειρεί να αλλαξει κοινοτοπίες και μύθους σχετικά με την καθημερινότητα των εργατριών του σεξ. Πρόσφατα, αποκάλυψε τι ακριβώς αναζητούν οι περισσότεροι άντρες που πληρώνουν για τις υπηρεσίες της.

“Δεν θυμάμαι ούτε μια φορά να με έχει καλέσει άντρας και να μου έχει ζητήσει μόνο σεξ”, λέει η ίδια και συμπληρώνει: “Το σεξ διαρκεί μόλις πέντε λεπτά. Αν ήταν μόνο για το σεξ, τότε θα έκλεινα πεντάλεπτα ραντεβού. Οι άντρες που πηγαίνουν με συνοδούς πολυτελείας σήμερα, αναζητούν κάτι πιο βαθύ”.

Σε μια σειρά από Instagram posts, η Samantha X αποκαλύπτει πως οι περισσότεροι άντρες που γίνονται πελάτες της, έχουν σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγιείας, είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας, έχουν βιώσει τραυματικές εμπειρίες τις οποίες ντρέπονται να μοιραστούν με κάποιον σύμβουλο υγιείας ή ψυχολόγο.

Η νέα βαρβαρότητα

Ένα ανυπέρβλητα κυνικό κείμενο της Atlantic αναφέρει πως στον καιρό της πανδημίας δεν υπάρχει απλώς ‘κατάθλιψη’ ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες, αλλά συμπτώματα ακραίας ψυχικής επιδείνωσης και καταθλιπτικές συμπεριφορές που περιγράφοντας ως ‘το νέο Normal’.

Η αύξηση των ανδρών που παρουσιάζουν αυτοκτονικά σύνδρομα και αναζητούν θεραπεία από κατάθλιψη μόνο στην Αυστραλία, σύμφωνα με την ψυχιατρική εφημερίδα Beyond Blue αγγίζει το 75%. Ακόμα και στην εποχή της πανδημίας, το στερεότυπο του άντρα που λέει “είμαι καλά, θα τα καταφέρω να νιώσω καλύτερα μόνος μου” και δεν αναζητά ψυχιατρική θεραπεία, παραμένει ακλόνητο. Το πληρωμένο σεξ και η ανάγκη για συντροφικότητα έχουν έρθει περισσότερο κοντά από ποτέ. Το λέει και η ίδια η συνοδός, η Samantha X.

“Γι’αυτό αγαπώ τη δουλειά μου. Αυτό με κρατάει εδώ. Τα χρήματα είναι καλά, αλλά αυτά πάνε κι έρχονται. Είναι η σύνδεση με άλλους ανθρώπους, η συντροφικότητα και η αυθεντικότητα των σχέσων που έχω αναπτύξει, αυτά με κρατάνε στο επάγγελμα. Ακόμα και σε αυτές τις σχέσεις υπάρχει πάθος”.