(AP Photo/Alex Brandon
ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Ο Trump θα μας θεραπεύσει με ενέσιμο Dettol

Ο φοβερός και τρομερός Donald θα κάνει και πάλι το θαύμα του.

Στο σημείο που βρισκόμαστε πλέον, δεν μιλάμε απλώς για έναν ηγέτη μια παγκόσμιας οικονομικής (και ουχί μόνο) δύναμης. Δεν μιλάμε για τον ‘leader of the free world’ όπως συνηθίζονται να αποκαλούνται (κάπως υπερβολικά είναι η αλήθεια) συχνά-πυκνά οι πρόεδροι των ΗΠΑ.

Δεν μιλάμε καν για μια σημαντική πολιτική φυσιογνωμία λόγω θέσης, που κάθε του τοποθέτηση θέλοντας και μη, προκαλεί την προσοχή και δημιουργεί αντιδράσεις. Πλέον μιλάμε για ένα 100% κακό ανέκδοτο αν θέλετε να το δείτε απαισιόδοξα, ή πολύ απλά the gift that keeps on giving αν θέλετε να το δείτε αισιόδοξα και να διασκεδάσετε κάπως την εποχή που ζούμε.

Διότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μόνον ΕΝΑ αντίπαλο. Τον εαυτό του. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος να τον χτυπήσει σε επίπεδα απόκοσμου παραλογισμού. Παίζει μόνος του, σε δικό του γήπεδο. Πόσο μάλλον τώρα, που έχει στα χέρια του μια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ενημέρωση για την εξέλιξη του “ιού της Κίνας”, όπως τον αποκαλεί ο ίδιος ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

Στην τελευταία ενημέρωση-προεκλογική συγκέντρωση-σόου (διαλέξτε ένα από τα τρία ή βράστε τα όλα μαζί και φάτε τα), ο πορτοκαλί ήρωας του παραμυθιού έγραψε μια ακόμα  υπέρλαμπρη σελίδα στο συναρπαστικό βιβλίο “Ο Τραμπ και οι άλλοι ή πώς σταμάτησα τα ψυχοφάρμακα και έγινα πρόεδρος”.

Έχοντας εκ δεξιών του την δόκτωρα Ντέμπορα Μπερξ, που συντονίζει ό,τι της επιτρέπεται να συντονίσει περί της πανδημίας (την ίδια ώρα που η ίδια θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα, αλλά άλλη κουβέντα αυτή), ο θείος Ντόναλντ ξεκινάει να κεντάει σταυρο- αναποδο-βελονιά διαστημική, με σύνταξη πρότασης ξεκινάω-να-λέω-χωρίς-να-ξέρω-τι- ακριβώς-θέλω-να πω-αλλά-ποιος-χέστηκε, όπου μας ενημερώνει πως ζητάει από τους γιατρούς να δούνε μήπως ρε παιδί μου γίνεται να εξετάσουν το ενδεχόμενο να θεραπεύεται ο κορονο-αυτός με ΕΝΕΣΙΜΟ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ή με UV AKTINOBΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.

Ξανά. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, κατά την διάρκεια επίσημης ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας ρίχνει στο τραπέζι την ιδέα να κατεβάσουμε ας πούμε τίποτα ντετόλ, τίποτα άζαξ, τίποτα χλωρίνες και να τις λάβουμε με ενδοφλέβια ενεσούλα, για να καθαρίσουμε μια και καλή.

Μπόνους κανονάκι, αν δεν σας φτάνει αυτό, προτείνει και βομβαρδισμό με ακτινοβολία UV, αλλά εσωτερικώς σα να λέμε, κοινώς πάρτε νυστέρι, ανοίχτε στομάχια και θώρακες και καθίστε στον ήλιο. Σαν το Hellraiser ένα πράμα, αλλά με μαγιό ενδεχομένως.

Στο μπόνους-ΣΤΟ-ΜΠΟΝΟΥΣ-κανονάκι η ατάκα περί “ή κάποιο άλλο πολύ δυνατό φως”, διότι αν δεν έχει ήλιο καμιά μέρα, για να μην μείνεις αθεράπευτος κάνεις το ίδιο με κάποιο πολύ δυνατό προβολέα. Ή φακό.

Σε όλη την διάρκεια αυτής της ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗΣ τοποθέτησης, η κάμερα πιάνει τις αντιδράσεις της δύσμοιρης ντόκτορ Μπερξ η οποία έχει βλέμμα που φωνάζει “τι λέει ο τρίβλακας ανάθεμά τα πτυχία μου, πως έμπλεξα εγώ εδώ χάμω να πρέπει να βρίσκω τρόπο να πω μετά ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΧΛΩΡΙΝΗ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΤΕΤΟΛ”. In fact, το βλέμμα της ντόκτορ Μπερξ είναι αυτό που απογειώνει το υπερθέαμα, μιας και λειτουργεί ως αντίβαρο σε αυτήν την έκρηξη μυθικής βλακείας. Είναι το βλέμμα όλων μας όταν ακούμε για την συνομωσία του δικτύου 5G, για το σατανικό σχέδιο του Μπιλ Γκέητς περι εμβολίων, ή για τις θεραπευτικές ιδιότητες της θείας κοινωνίας.

Είναι βασικά το βλέμμα που έχει κάθε άνθρωπος με ΜΙΣΟ γραμμάριο μυαλό, όταν οι ιπτάμενοι τσιμεντόλιθοι τύπου Τραμπ, αναλαμβάνουν να ξεστομίσουν προτάσεις όπως “και σας λέω, ίσως γίνεται, ίσως δεν γίνεται, δεν είμαι γιατρός, αλλά είμαι…ξέρετε…ένας άνθρωπος που έχει ένα καλό…ξέρετε τι”.

Όχι Ντόναλντ, όχι. Ειλικρινά δεν έχουμε ιδέα.