iStock
SEX

Οι πιο βολικές στάσεις για σεξ στο αυτοκίνητο

Δε χρειάζεται να κάνετε τους ακροβάτες για να απολαύσετε και οι δύο το σεξ σε τέσσερις ρόδες. 

Σύμφωνα με έρευνα που είχε δημοσιευτεί πριν μερικά χρόνια στο επιστημονικό έντυπο The Journal of Sex and Research και στην οποία συμμετείχαν περίπου 700 γυναίκες και άντρες ηλικίας 20 έως 30 ετών, διαπιστώθηκε ότι το 60% και των δύο φύλων είχε κάνει έστω και μία φορά σεξ στο αυτοκίνητο – η πλειοψηφία αυτών κατά την περίοδο των πρώτων σεξουαλικών της επαφών.

«Μπορεί το σεξ στο αυτοκίνητο να μας γυρίζει πίσω στα νεανικά μας χρόνια, τότε που το σπίτι δεν ήταν ελεύθερο και οι ερωτικές συνευρέσεις εξελίσσονταν κάθε φορά σε μία μεγάλη περιπέτεια, αυτό δε σημαίνει ότι σαν ενήλικες πρέπει να το ξεχάσουμε», σημειώνει η Sarah Melancon, σύμβουλος σεξουαλικότητας και σχέσεων που αρθρογραφεί στο sextoycollective.com, ιστοσελίδα για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής.

«Είναι μία στιγμή ηδονής, απόλαυσης, μία εμπειρία εξαιρετικά ερεθιστική ικανή να μας βγάλει από τη ρουτίνα στην οποία αργά ή γρήγορα μπαίνει η ερωτική δραστηριότητα όλων των ζευγαριών που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση», προσθέτει. 

Είναι όμως και μία κάπως άβολη διαδικασία. «Σίγουρα, το σεξ στο αυτοκίνητο δεν προσφέρει την ίδια άνεση με εκείνη που απολαμβάνετε όταν είστε στο κρεβάτι ή στον καναπέ, αλλά και την ίδια ασφάλεια με αυτή που προσφέρει το σπίτι. Ο κίνδυνος να σας κάνουν τσακωτούς είναι πάντα εκεί. 

Γι’ αυτό, πρέπει να είστε προσεκτικοί: πρώτον, να επιλέγετε ένα σχετικά safe σημείο, ούτε πολυσύχναστο, ούτε και εντελώς ερημικό, δεύτερον, να κλειδώνετε έχοντας κατεβασμένα τόσο, όσο τα παράθυρα ώστε να μην μπορεί κάποιος να σας αιφνιδιάσει και τρίτον, να μην ξεφορτώνεστε όλα σας τα ρούχα», εξηγεί η sex expert και περνάει στο προκείμενο.

Μία πεντάδα στάσεις για άνετο σεξ στο αυτοκίνητο

Από το στοματικό cowgirl στο κάθισμα του οδηγού μέχρι το ιεραποστολικό στα πίσω καθίσματα.

Ιεραποστολικό 

Ξεκινάμε με τα κλασικά και αγαπημένα, τις δύο πιο δημοφιλείς επιλογές στο σεξ στο αυτοκίνητο. Η πρώτη είναι το ιεραποστολικό, που το δοκιμάζετε πάντα στα πίσω καθίσματα για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων (κρίμα είναι να κατεβάσετε κατά λάθος το χειρόφρενο).

Cowgirl

Η δεύτερη πιο δημοφιλής στάση είναι το cowgirl (καουμπόισσα) που θέλει εσένα καθιστό στο κάθισμα του οδηγού και εκείνη καθισμένη πάνω σου, είτε με το πρόσωπό της να σε κοιτά, είτε με την πλάτη της γυρισμένη.

Λωτός

Μία παραλλαγή της «καουμπόισσας» είναι η στάση του λωτού: εσύ κάθεσαι οκλαδόν και εκείνη πάνω σου, τυλίγοντας χέρια και πόδια γύρω από τον κορμό σου.

Doggy (υπό προϋποθέσεις)

Για να δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη στάση, θα πρέπει να ανοίξετε τη μία από τις δύο πόρτες στα πίσω καθίσματα, εκείνη να είναι στα τέσσερα κανονικά μέσα στο αυτοκίνητο και εσύ όρθιος έξω από αυτό. 

Στοματικό

Εσύ σε εκείνη και εκείνη σε εσένα, είτε ταυτόχρονα δοκιμάζοντας την άβολη, για να είμαστε ειλικρινείς στάση 69, είτε ξεχωριστά, ο καθένας με τη σειρά του. Τα προκαταρκτικά και ειδικά το στοματικό σεξ μπορεί να είναι το κυρίως πιάτο όταν μιλάμε για το σεξ στο αυτοκίνητο. Η απόλαυση που προσφέρει άλλωστε η κορύφωση δεν περιλαμβάνει ντε και καλά τη διείσδυση.