ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΙΑΚΗΣ/Papadakis press
BUZZ

Οικογενειακές (δεξιές) Ιστορίες: Ο Θάνος Πλεύρης ξενέρωσε με τον γάμο του πατέρα του

Ένα tweet όλο νόημα αντί για δώρο γάμου έκανε ο Θάνος Πλεύρης στον πατέρα του και ναι, είναι κάπως άβολο για όλους.

Να ζήσουν και να ευτυχήσουν τα παιδιά! Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος δεν έχει χαιρετήσει ποτέ του ναζιστικά, ενώθηκε με τα ιερά, πολύ ιερά, πιο ιερά και από τα σύμβολα του Ινδουισμό δεσμά του γάμου, με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, τη γυναίκα που εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στο πλευρό του.

Θα έχετε δει και τις καθόλου στημένες φωτογραφίες από τις νυχτερινές τους εξόδους, δεν υπάρχει περίπτωση. Εκτός και αν είχατε κάτι καλύτερο να κάνετε. Μεταξύ μας, δεν είχατε, στο Netflix και μπροστά από μια οθόνη περνάτε τα βράδια σας.

Στα πολύ σημαντικά τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της πάντα αξιόπιστης εφημερίδας On Time, το ζευγάρι ήταν στην ώρα του και παντρεύτηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου υπό άκρα μυστικότητα. Μάλιστα, η Τζόρτζια Σιακαβάρα έκανε και δηλώσεις ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ! Στην ερώτηση για το ποιος παρευρέθηκε στην τελετή, ανέφερε «όσοι έπρεπε να είναι…».

Σε αυτό το σημείο θα σας ζητήσουμε πολύ ευγενικά να βγάλετε μία κόλλα χαρτί και να σημειώσετε ποιοι απουσίαζαν. Ξεκινάμε: Οι πληροφορίες θέλουν τους καλεσμένους να είναι ελάχιστοι, με τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη, τον Θάνο Πλεύρη και την αδερφή του Φένια, να μη βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά.

Κουμπάρος του συγγραφέα, δικηγόρου, ποινικολόγου, πολιτικού, θεωρητικού της Άκρας Δεξιάς και του εθνικισμού ο οποίος έχει δεχτεί έντονη κριτική για τις απόψεις και τις θέσεις του, ήταν ένας πολύ καλός του φίλος, ενώ απούσα από το μυστήριο ήταν και η μητέρα της Τζόρτζιας Σιακαβάρα, λόγω προβλημάτων υγείας.

Το μόνο που κρατάμε από όλη αυτή την ιστορία, πάντως, είναι η εξαιρετική σχέση που διατηρεί ο Θάνος Πλεύρης με τον πατέρα του. Η σημερινή του ανάρτηση, τα λέει όλα:

«Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα» έγραψε ο πολιτικός και, αντί για δώρο, ένα προσωπικό μήνυμα τουλάχιστον, έριξε την μπηχτή του.