Shutterstock
SEX

Online orgy: Ένα νέο είδος σεξ γεννήθηκε στην καραντίνα

Το σεξ μέσω οθόνης με περισσότερα από ένα άτομα έχει εκτοξευτεί αυτές τις ημέρες.

Η καραντίνα, στην οποία έχει μπει τον τελευταίο καιρό ο μισός πλανήτης, έχει αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Τίποτα δεν είναι ίδιο αυτές τις ημέρες και όλοι ψάχνουν νέους τρόπους να χαλαρώσουν, να κοινωνικοποιηθούν, να διασκεδάσουν, ακόμα και να κάνουν σεξ.

Βλέπεις, το να παραμένει κάποιος τόσο καιρό στο σπίτι του, είτε μένει με τη σχέση του, είτε μόνος του, όσο να ‘ναι αυξάνει τη λίμπιντο και την ερωτική του επιθυμία. Όπως είχαμε γράψει και σε παλαιότερο κείμενο άλλωστε, η καραντίνα επηρεάζει αρκετά τη σεξουαλική ζωή μας. Για άλλους προς το καλύτερο, ενώ για κάποιους μπορεί να είναι ακόμα και η καταστροφή της σχέσης τους.

Ωστόσο, η πλειοψηφία του κόσμου εκεί έξω καταλήγει αυτό τον καιρό να μεταμορφώνει σχεδόν κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε dating app. Και δεν είναι το Tik Tok το πιο πρόσφατο που μπήκε σε αυτή τη λίστα, αλλά το Zoom. Ναι, ναι κι όμως. Η επίσημη πλατφόρμα της πανδημίας, την οποία έχεις συνδέσει στο μυαλό σου ως ένα καθαρά επαγγελματικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τα εταιρικά meetings, έχει μετατραπεί από κάποιους στην ιδανική πλατφόρμα για online sex orgy.

Την ιδέα για ένα online sex orgy την ξεκίνησε το παγκοσμίου φήμης prive Sex Club, Killing Kittens. Όπως είπε η ιδρύτρια του, Emma Sayle, στο ‘Business Insider’, σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα ομαδικό chat με κάμερα με πολλά άτομα, μιας και τα show που ήταν κανονισμένα να γίνουν στο club ακυρώθηκαν λόγω του κορονοϊού.

Έτσι, στο πρώτο online sex orgy που διοργανώθηκε πριν μερικές ημέρες πήραν μέρος σχεδόν 100 άτομα, τα οποία χωρίστηκαν σε 55 διαφορετικά παράθυρα στο Zoom. Μιας και το club απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες, δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος άνδρες, οι οποίοι ήταν μόνοι τους. Πρόσβαση σε αυτή την ομαδική συνομιλία είχαν γυναίκες και ζευγάρια. Όλοι τους εμφανίστηκαν φορώντας μάσκες στο πρόσωπο, προκειμένου να παραμείνει άγνωστη η ταυτότητά τους.

Μπορεί να ακούγεται κάπως χαώδης μια ομαδική συνομιλία στο Zoom με 55 μικρά παράθυρα (εδώ τα χάνουμε με τρία και τέσσερα παράθυρα), όμως όπως δήλωσε στο BI μία γυναίκα που πήρε μέρος, αυτό που της άρεσε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι την έβλεπαν να κάνει σεξ, ενώ δεν την ενδιέφερε το να βλέπει καθαρά τους άλλους.

Παράλληλα, η συμμετοχή στο συγκεκριμένο orgy party αντί για 250 λίρες που κοστίζει υπό κανονικές συνθήκες, κόστιζε μόλις 20. Τα μικρόφωνα των συμμετεχόντων ήταν κλειστά για να μη δημιουργηθεί χάος στη συνομιλία, ενώ όποιος ήθελε να μιλήσει με κάποιον, μπορούσε να το κάνει γραπτώς μέσω ειδικού chat.

Unsplash

Η συγκεκριμένη ιδέα φαίνεται πως άρεσε και άλλα sex clubs παγκοσμίως, που σιγά σιγά άρχισαν να την χρησιμοποιούν κι εκείνα. Και κάπως έτσι, ένα νέο είδος σεξ φαίνεται πως γεννήθηκε μέσα στην καραντίνα για να ικανοποιήσει την ερωτική επιθυμία των ανθρώπων που κλείστηκαν στο σπίτι.

Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που συμβαίνει αποκλειστικά στο Zoom. Πρόσφατα, το αμερικανικό περιοδικό ‘GQ’ είχε φιλοξενήσει ολόκληρο αφιέρωμα σχετικά με το Instagram Orgy. Όπως και στην πρώτη περίπτωση που περιγράψαμε, οι χρήστες συμμετέχουν σε ένα κοινό chat και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο ερωτικά όσο περνάει η ώρα. Η μόνη διαφορά είναι πως το Instagram επιτρέπει την είσοδο μέχρι 32 ατόμων σε κάθε group chat.

Βέβαια, στην περίπτωση του Instagram το ‘σεξ’ δεν περιορίζεται στην κάμερα. Μιας και το ομαδικό chat παραμένει ενεργό ακόμα και αφού τελειώσει η συνομιλία, οι χρήστες το χρησιμοποιούν για να στείλουν γυμνές φωτογραφίες τους ή πρόστυχα μηνύματα, θέλοντας να μη τα δει μόνο ένα άτομο, αλλά δεκάδες.

Απ’ ότι φαίνεται, όσο περισσότερο μένουμε σπίτι, τόσο και πιο περίεργες ‘ανακαλύψεις’ θα έχουμε. Γι’ αυτό είμαστε σίγουροι.