LIFE

Όταν ξαναπάμε σε συναυλίες θα ντυθούμε διαστημάνθρωποι

Οι στολές Micrashelle είναι η λύση για να μην ξαναδούμε από κοντά τα συγκροτήματα το 2080.

Με τον παραπάνω τίτλο δεν εννοώ πως θα ξαναπάμε σε συναυλίες το 2080, τότε που πλέον τα αυτοκίνητά μας θα πετάνε, ο πρωθυπουργός της χώρας θα είναι ένα ανδροειδές βασισμένο στον Max Headroom (συγγνώμη για την αναφορά είμαι 40 χρονών) και όλα τα όπλα της πολεμικής βιομηχανίας θα έχουν αντικατασταθεί με φωτόσπαθα και κανόνια λέηζερ.

Όχι, εννοώ κάτι πολύ πιο ‘τώρα’. Εννοώ κάτι για την (σχετικά) άμεση πραγματικότητά μας. Εννοώ για μια πραγματικότητα που θα μπορούσαμε να βιώσουμε σε μερικούς μήνες, όταν πλέον οι συναυλίες και οι συγκεντρώσεις πολλών ατόμων θα είναι ξανά στην καθημερινότητά μας.

Μα τι λέτε κύριε, ακούω τις φωνές να γκαρίζουν από το μεγαλύτερο μέρος του ακροατηρίου. Σε μερικούς μήνες θα έχουμε ξεμπερδέψει από τον περίφημο κύριο Coronavirus, μας δουλεύετε; Σας διαβεβαιώνω φίλες και φίλοι πως καμία τέτοια διάθεση δεν έχω. Το αντίθετο κιόλας. Ως αρκετά αγχωτικός τύπος, ένα από τα βασικά ζητήματα που με απασχολούν είναι το πώς θα νιώσω και πάλι άνετα με τις δραστηριότητες που έπιαναν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Κοινώς, τα μπαρ, οι συναυλίες, ΟΙ ΕΞΩ ΧΩΡΟΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

Την απάντηση(;) και λύση (;) έρχεται να δώσει η εταιρία Production Club που προτείνει την στολή Micrashell. Σας προλαβαίνω πριν αρχίζετε να βρίζετε ή/και να πετάτε πράγματα στις οθόνες σας. ΝΑΙ, είναι μια ΚΑΠΩΣ υπερβολική λύση, αλλά το ΜΟΝΟ που ΔΕΝ μπορείτε να πείτε είναι πως ΔΕΝ είναι ολοκληρωμένη ως πρόταση. Η Micrashell είναι ουσιαστικά μια ‘κοινωνική’ και εξελιγμένη version μιας κλασικής hazmat στολής, μιας στολής δηλαδή που συνήθως χρησιμοποιείται για την διαχείριση επικίνδυνων υλικών. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση, αντί για την διαχείριση επικίνδυνων υλικών, η Micrashell έχει σαν βασικό της σκοπό, το να μας μπορούμε ΕΜΕΙΣ να πάρουμε πίσω την κοινωνική ζωή που μας έκλεψε η ιστορία του coronavirus.Να επιστρέψουμε με ασφάλεια σε συναυλίες, μπαρ και κάθε είδους κοινωνική συνάθροιση.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε από τις φωτογραφίες, η Micrashell είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, που όχι μόνο μας επιτρέπει να κινούμαστε με ελευθερία και ασφάλεια, αλλά ΕΠΙΠΛΕΟΝ, μας επιτρέπει να πίνουμε τα ποτάκια μας, να κάνουμε vaping (όσοι τέλος πάντων ασχολείστε με αυτήν την μπούρδα) ή ακόμα και να καταναλώνουμε το ΓΕΥΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ (ίου) με την χρήση των ειδικά κατασκευασμένων δοχείων που εφάπτονται ακριβώς κάτω από το κράνος μας.

Αν δεν σας φτάνουν αυτά, έχουμε μικρόφωνα και ηχεία για να μπορούμε να επικοινωνούμε με τον κόσμο γύρω μας, ειδική προστατευμένη θέση στον καρπό για το κινητό μας τηλέφωνο, φίλτρα αέρα για να αναπνέουμε με ευκολα, μπαταρίες για την σωστή λειτουργία της στολής αλλά και για όλες της charging ανάγκες μας, δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με το sound system του μαγαζιού ή του χώρου (όπου αυτό είναι εφικτό), κάμερα στο ύψος του στήθους για να μπορούμε να καταγράψουμε κάθε υπέρλαμπρη στιγμής μας, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ MOOD LIGHTS έχει το ευλογημένο για να μπορούμε να επικοινωνούμε την συναισθηματική μας κατάσταση χωρίς πολλά-πολλά.

Προλαβαίνω εκ νέου αυτούς και αυτές που προτρέχουν και σας λέω ότι με την στολή αυτή ΔΕΝ αποκλειόμαστε από την ερωτική μας ζωή, μιας και μπορούμε κάλλιστα να την εφαρμόσουμε σε μια λογική top-only όπως αναφέρει και η ίδια η εταιρία, έτσι ώστε να βγάζουμε κανονικά τα ρούχα μας (και όχι αυτήν την κάπως άκομψη γκρι φόρμα που εμφανίζεται στις φωτογραφίες) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΘΗ. Ή και στις ανάγκες της τουαλέτας θα έλεγε κανείς, αλλά οκ, θεώρησα ότι το πρώτο κομμάτι αυτής της παραμέτρου έπρεπε να αντιμετωπιστεί πιο άμεσα.

Σίγουρα δεν είναι ιδανικό σενάριο φίλες και φίλοι, αυτό το αναγνωρίζω. Η Micrashell αποτελεί μια ΠΙΘΑΝΗ λύση για ένα πρόβλημα που ενδέχεται να μείνει μαζί μας για πολύ καιρό μέχρι να βρεθεί μια καθολική απάντηση. Αλλά σας ερωτώ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΟΖΙΚΗ; Και τα χρωματάκια της τα έχει και τις τεχνολογικές της προτάσεις έχει και τις ευκολίες της έχει, όλα μέσα είναι. Την φοράς, βγαίνεις και δεν σκέφτεσαι τίποτα.

Πέρα βέβαια από το ότι ίσως στον δρόμο θα σε δείχνουν με το δάχτυλο και θα γελάνε ή θα απορούν, ή θα αλλάζουν πεζοδρόμιο, ή όλα μαζί. Και πέρα από το γεγονός ότι θα μοιάζεις ότι δραπέτευσες από τα γυρίσματα κάποιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, όλα καλά. Αφήστε που αν το δούλεμα φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, απλά κλείνεις τα μικρόφωνα και τα ηχεία και το πας στο μουγκό. Δεν κατάλαβα δηλαδή, τόσα λεφτά θα δώσουμε, να μην μπορούμε να πατήσουμε ένα mute;