69 μέρη για να φας καλά στις Κυκλάδες
Συγκεντρώσαμε για εσένα, τα αγαπημένα μας μέρη για φαγητό στις Κυκλάδες, για να μην αναρωτιέσαι συνέχεια πού θα φας στις διακοπές σου.
- 1 ΑΥΓ 2025
Συγκεντρώσαμε για εσένα, τα αγαπημένα μας μέρη για φαγητό στις Κυκλάδες, για να μην αναρωτιέσαι συνέχεια πού θα φας στις διακοπές σου.
Η ξηρά τροφή στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου δεν αρκεί.
Ανακύκλωση συσκευασιών, μείωση ενεργειακής κατανάλωσης, δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων – όχι, δεν πρόκειται για κάποιο σενάριο από το μέλλον, αλλά για την πραγματικότητα που εξελίσσεται καθημερινά μέσα από πρωτοβουλίες της ΑΒ Βασιλόπουλος.
Πρόσωπα από τον χώρο της τέχνης, της εστίασης, της οινοποιίας και της μόδας μοιράζονται εικόνες και αναμνήσεις από τον τόπο, στον οποίο θέλουν να επιστρέφουν ξανά και ξανά κάθε καλοκαίρι. Στη σημερινή καρτ ποστάλ, η food blogger Χρύσα Πετροχείλου.
Τα αποτελέσματα της έρευνας δεν είναι καθόλου αισιόδοξα. Μαθητές και φοιτητές βρίσκονται σε τροχιά σοβαρού εθισμού στο κινητό.
Όχι, σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές – και δεν κάνουμε πλάκα.
Η Βάσια Κωσταρά στο Μονακό με το BOMBAY SAPPHIRE, απολαμβάνει τους ηλεκτρικούς αγώνες σκαφών E1 και ξεχωρίζει με στυλ στο επίσημο πάρτι της διοργάνωσης.
Συγκεντρώσαμε για εσένα, τα αγαπημένα μας μέρη για φαγητό στην Κρήτη, για να μην αναρωτιέσαι συνέχεια πού θα φας στις διακοπές σου.
Μια ομάδα λευκών εποίκων χτίζει τη δική της κοινότητα στις ΗΠΑ, αποκλειστικά για άτομα ευρωπαϊκής καταγωγής, προκαλώντας την έντονη αντίδραση οργανώσεων πολιτικών δικαιωμάτων και τοπικών αρχών.
Δώδεκα παραλίες χάνουν τη «Γαλάζια Σημαία» για το 2025 λόγω μη τήρησης των προδιαγραφών. Σε εξέλιξη οι απροειδοποίητοι έλεγχοι σε βραβευμένες ακτές.
Παρά τις σύγχρονες τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, οι οποίες έχουν στρέψει την προσοχή στα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα, το φυσικό αέριο κίνησης (CNG) διατηρεί σταθερά και ακλόνητα τη θέση του ως μια από τις πιο οικονομικές, ασφαλείς και περιβαλλοντικά φιλικές επιλογές, ιδίως για χιλιάδες επαγγελματίες οδηγούς στην Ελλάδα.
Ανάμεικτη αρχιτεκτονική γεμάτη εκπλήξεις, φρέσκα θαλασσινά πιασμένα πριν λίγο στα δίχτυα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε κάθε εκατοστό του νησιού.
Πρόσωπα από τον χώρο της τέχνης, της εστίασης, της οινοποιίας και της μόδας μοιράζονται εικόνες και αναμνήσεις από τον τόπο, στον οποίο θέλουν να επιστρέφουν ξανά και ξανά κάθε καλοκαίρι. Στη σημερινή καρτ ποστάλ, ο σεφ Γιάννης Τσικουδάκης.
Μικρές (και λίγο σιχαμερές) στιγμές του καλοκαιριού που μας χαλάνε το vibe -αλλά κάνουμε πως δεν τρέχει τίποτα.
Με αφορμή τον μεγάλο σεισμό στα ανοιχτά της Ρωσίας γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, στα φονικότερα τσουνάμι που έχουν καταγραφεί.