ΤΑΞΙΔΙ

Πάρος: Ο must-visit καλοκαιρινός προορισμός έκρυβε εκπλήξεις

Με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο της Πάρου διοργανώθηκαν οι πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Ένα καλοκαίρι γεμάτο εκπλήξεις έζησαν οι επισκέπτες στην Πάρο, αφού το joyful brand Aperol Spritz έντυσε το ειδυλλιακό τοπίο του νησιού με τη μοναδική πορτοκαλί του ενέργεια. Μουσική, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις γέμισαν τις καλοκαιρινές μας διακοπές και μάς έδωσες μπόλικες αναμνήσεις για το φθινόπωρο που έρχεται.

Το Aperol Spritz έφερε το χρώμα της χαράς στο νησί της Πάρου, δημιουργώντας για όλους την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία. Το διάσημο πορτοκαλί αμφίβιο όχημα του Aperol Spritz, διοργάνωσε μερικά από τα πιο joyful acts στις πιο διάσημες και μαγευτικές παραλίες της Πάρου, ενώ το Aperol Spritz ιστιοπλοϊκό πραγματοποίησε τις πιο μαγευτικές Aperitivo Hour – βόλτες, γύρω από το νησί του Αιγαίου.

Ένα από τα πιο δημοφιλή ιταλικά απεριτίφ με μόνο 11% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, το Aperol ήταν η ιδανική επιλογή για να μας συνοδεύσει στην καλοκαιρινή μας διασκέδαση. Ήταν εκεί μετά τις βουτιές, τις πρώτες απογευματινές ώρες αλλά και στις βραδινές μας εξόδους.

Η ιστορία του ξεκινάει το 1919 στην Padova της Ιταλίας με τη μυστική συνταγή του να παραμένει αναλλοίωτη από τότε μέχρι σήμερα. Εκχυλίσματα πορτοκαλιού, αρωματικών φυτών και βοτάνων σε αρμονική ισορροπία δίνουν στο Aperol το ξεχωριστό, πορτοκαλί του χρώμα και τη γλυκόπικρη γεύση του.

Ένα μικρό διάλειμμα για να σημειώσεις την αυθεντική συνταγή του Aperol Spritz και συνεχίουμε:

Oι εκπλήξεις στο νησί της Πάρου ήταν πολλές καθώς σε όλο το νησί συναντούσες Aperol Spritz σημεία, έτοιμα να σου προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στα πιο όμορφα μέρη του νησιού.

Το ηλιοβασίλεμα στο νησί συνοδευόταν από τις Aperitivo Hours – μία υπενθύμιση να μοιραζόμαστε με τους φίλους μας ό,τι καλύτερο είχε να μας προσφέρει το καλοκαίρι. Διαγωνισμοί – έκπληξη συμπλήρωσαν την ultimate Aperol Spritz εμπειρία.