SEX

Ποια ώρα γίνεται το καλύτερο σεξ;

Το ONEMAN μάζεψε όλες τις πιθανές απαντήσεις που θα μπορούσαν να σου χαρίσουν εκείνη τη φορά που θα θες να θυμάσαι για πάντα.

Προς απογοήτευση των σεβάσμιων εταίρων, το σλόγκαν των ημερών δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι το GREXIT αυτό καθεαυτό. Κακά τα ψέματα, μία λέξη που ακούγεται σαν ρέψιμο, δεν στέκεται μόνη της στο λόγο. Ως εκ τούτου λοιπόν, δεν μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση που κάθε φορά που κάποιος το χρησιμοποιεί κοτσάρει από δίπλα του και κάτι πιο ελκυστικό. Κάτι πιο ‘πιασάρικο’ όπως θα έλεγε και ο εκδότης του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού για το σύγγραμμά του Το Αποχαιτευτικόν Σύστημα στο Βυζάντιο (δεν απέχουν πολύ άλλωστε σε νόημα).

Ίσως έτσι να εξηγείται και το γεγονός ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες το ‘θρίλερ του GREXIT’ και το #europorn δίνουν και παίρνουν. Κυρίως το δεύτερο.

Ως πλέον δεδομένο (ελπίζουμε όλοι να γίνει και το δεύτερο) αποφασίσαμε να ασχοληθούμε λίγο πιο επιστημονικά και διεξοδικά με το θέμα σεξ και να μάθουμε ποιες είναι εκείνες οι ώρες που ‘πρέπει’ να το βγάλουμε από το μυαλό μας και να το ‘περάσουμε’ στο σώμα μας.

 

Για να μιλήσουμε για την ώρα ωστόσο, πρέπει πρώτα να έχουμε εξασφαλίσει μερικά πράγματα.

Τρεις Βασικοί Παράγοντες

Να νιώθουμε μεγάλη έλξη (τη μέγιστη δυνατή) για το/τη σύντροφό μας. Όταν το κάνουμε ως αγγαρεία ή καθήκον, τότε οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας ακόμα και αν το ρολόι μας κλείνει λάγνα το μάτι.

Οι εξωγενείς συνθήκες να είναι με το μέρος μας. Για παράδειγμα, να μην επικρατεί υπερβολική ζέστη ή κρύο στην ατμόσφαιρα.

Το μυαλό μας να μην είναι αλλού. Όσο και αν έχεις πετύχει τα παραπάνω, είναι σχεδόν αδύνατο να καταφέρεις ένα καλό σεξ με τη σκέψη σου στον ELA ή το κούρεμα ή την Ζωή Κωνσταντοπούλου (Wtf? Houston, we have a problem).

 

Και τώρα, ας συγχρονίσουμε τα ρολόγια μας.

Η Επιστήμη λέει “πρωί πρωί με την αυγούλα”

Το ανθρώπινο σώμα παράγει τεράστια ποσότητα ορμονών και αδρεναλίνης εκείνες τις ώρες. Στους άνδρες, τα επίπεδα τεστοστερόνης αιχμής γύρω στις 7 και επίσης το πρωί είναι ξεκούραστοι, με αυξημένες αισθήσεις” εξηγεί η σεξολόγος Σούζι Χέιμαν. Εντάξει, δεν είναι και ο Ασκητής, αλλά κάτι ξέρει.

Από την άλλη, σύμφωνα με μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο Rutger στις ΗΠΑ, ο μέσος χρόνος που δαπανάται για ερωτικά παιχνίδια διπλασιάζεται το πρωί. Στην πρωινή αυτή ώρα συμφωνεί και προσυπογράφει και το Πανεπιστήμιο της Μόντενα στην Ιταλία.

Τα Ζευγάρια λένε “απογευματάκι, χαλαρά”

Η ιστοσελίδα Lovehoney με έρευνά της πάνω σε ζευγάρια, ανέδειξε τις 19:37 ως την καλύτερη ώρα για σεξ. Μάλιστα, εξηγεί  ότι η ερωτική διάθεση ξυπνά λίγες ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 16:30 και αυτό γιατί όπως επισημαίνεται λίγοι είναι αυτοί που ενεργούν αυθόρμητα σε ότι έχει να κάνει με το σεξ.

 

Οι Γυναίκες λένε “όσο πιο αργά, τόσο πιο καλά”

Έρευνα της ίδιας ιστοσελίδας σε 2.300 ανθρώπους, βρήκε ότι η τέλεια ώρα για σεξ σύμφωνα με τις γυναίκες είναι στις 11.21 το βράδυ. Συγκεκριμένα, το 25% των γυναικών προτιμά τις νυχτερινές ώρες μεταξύ 11 και 2 μετά τα μεσάνυχτα.

 

Οι Άντρες πάλι, “το προτιμούν πρωινό”

Για την ακρίβεια η ιδανική ώρα γι’ αυτούς είναι στις 7.54 π.μ. Κατά την ανωτέρω έρευνα, το 1/3 των ανδρών (28%) προτιμά τις πρωινές ώρες για σεξ (μεταξύ 6 και 9 το πρωί), ωστόσο μόλις το 11% των γυναικών νιώθουν πάθος αυτές τις ώρες.

 

Εδώ, συμφωνεί και το ONEMAN

Με 62,5% σε αντίστοιχο δίλημμά μας, μεταξύ πρωινού ή βραδινού (Έρρικα, δεν μιλάμε για φαγητό)έχουμε αναδείξει το πρώτο ως την καλύτερη ώρα για σεξ.

Και, διαφωνεί ο Αντώνης Σαμαράς

 

Εδώ που τα λέμε, ας τον αφήσουμε να διαφωνήσει. Τόσες πίκρες έχει πάρει αυτές τις μέρες.

Στο δια ταύτα

Η αλήθεια είναι ότι αν τα βάλουμε κάτω, γυναίκες-άντρες δεν θα βρεθούμε ποτέ την ίδια ώρα στην καλύτερη φάση. Οπότε, εκείνο που έχω να προτείνω είναι αφού εξασφαλίσεις του τρεις βασικούς παράγοντες, να παίξεις με το μέσο όρο. Δες καλού κακού και τις κινήσεις των πλανητών.

ΥΓ: Προφανώς, αστειεύομαι. Ωστόσο, θα ήθελα να μάθω με ποιους συντάσσεσαι και με ποιους διαφωνείς. Δεν είναι κακή ιδέα μία -μεταξύ μας- έρευνα.