Tim de Waele/Corbis via Getty Images
SEX

Pornhub: Τι έψαξε και τι είδε ο πλανήτης το 2023

Οι κορυφαίες αναζητήσεις, η κορυφαία κατηγορία, τι είδαν τα δύο φύλα, ποιοι porn stars είχαν την τιμητική τους. Το Pornhub «μίλησε».

Αυτό ήταν, τελείωσε και το 2023. Εντάξει, σε λίγες μέρες από τώρα, αλλά είναι γνωστό πως μόνο όταν μοιράζεται με όλους μας τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του το Pornhub έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε για τη χρονιά που μας πέρασε. Και ναι, έφτασε αυτή η ώρα, έβγαλε στη «φόρα» τις κατηγορίες που αποθεώθηκαν -από όλες τις απόψεις- το 2023.

Αν κάτι μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι πως το πορνό διανύει τη χρυσή του εποχή και μαζί του, έλαμψαν -κυρίως- οι ηλικιωμένες κυρίες και γενικότερα οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.

Η εταιρεία που φημίζεται για την τέχνη της, παρουσίασε την Πέμπτη τις κορυφαίες αναζητήσεις του 2023, αποκαλύπτοντας τις πονηρές, κρυφές συνήθειες θέασής μας. Τίποτα δεν μένει κρυφό στον μαγικό κόσμο του ίντερνετ, να το θυμάστε αυτό.

Η κατηγορία «ώριμη» είναι πλέον η έβδομη πιο δημοφιλής παγκοσμίως, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Pornhub, αυξάνοντας τη δημοτικότητά της κατά ένα εντυπωσιακό ποσοστό 69%. Και όχι, αυτός ο αριθμός δεν είναι τυπογραφικό λάθος.

pornhub pornhub

 

Οι αναζητήσεις με τη λέξη «granny» αυξήθηκαν κατά 132%, ενώ η λέξη «GILF» (Grandma I’d Like to F-k) αυξήθηκε σημαντικά κατά 168% σε σύγκριση με τους αριθμούς του 2022. Το Pornhub, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό, δεν κατάφερε να εξηγήσει την αύξηση της δημοτικότητας των συγκεκριμένων κατηγοριών.

Η εταιρεία σημείωσε μια δραστική αύξηση των αναζητήσεων που σχετίζονται με το μέγεθος. Οι όροι “big”, “bigger” και “biggest” αυξήθηκαν συλλογικά κατά 177% παγκοσμίως, ενώ οι αναζητήσεις που περιείχαν το “huge” εκτοξεύτηκαν κατά 67%.

Εν τω μεταξύ, εν μέσω των συνεχιζόμενων πολέμων στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή, οι αναζητήσεις που περιείχαν τη λέξη «στρατιώτης» αυξήθηκαν κατά 332%. Και επειδή πάντα μας αρέσει να πηγαίνουμε με την επικαιρότητα, το αυξανόμενο ενδιαφέρον για προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης όπως το ChatGPT, έκανε τις αναζητήσεις με τη λέξη «ρομπότ» να αυξηθούν κατά 304%. Oh my God!

Στην κορυφή των όρων με τις περισσότερες αναζητήσεις φέτος βρέθηκε ο όρος “hentai”, ένας όρος που παρουσιάζει αυξημένη δημοτικότητα με την πάροδο των ετών και κατέχει την πρώτη θέση των όρων με τις περισσότερες αναζητήσεις για τρία συνεχόμενα έτη.

pornhub pornhub

Το Pornhub αποκάλυψε επίσης τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ της ιστοσελίδας, με την 25χρονη Abella Danger να καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Συγχαρητήρια! Η Angela White, για όσους ενδιαφέρονται, ήρθε δεύτερη. Angela μας, ελπίζουμε του χρόνου να είναι η χρονιά σου.

pornhub pornhub

Ας περάσουμε πάλι στις κατηγορίες. Η πέμπτη πιο δημοφιλή ήταν εκείνη της «Σεξουαλικής Θεραπείας», «θεραπεία μασάζ», «θεραπευτικό σεξ» και «θεραπεία ποδιών». Από το πολύ περπάτημα θα είναι. Αξίζει να σημειωθεί για επιστημονικούς σκοπούς ότι οι αναζητήσεις με τη λέξη θεραπεία σημείωσαν φέτος αύξηση κατά 344% παγκοσμίως, συγκριτικά με το 2022.

Η κατηγορία με τις περισσότερες προβολές το 2023 ήταν η κατηγορία “Lesbian”. Το 2022, η κατηγορία με τις περισσότερες προβολές ήταν επίσης η ίδια. Ο Καναδάς, το Μεξικό, η Αυστραλία και τμήματα της Νότιας Αμερικής έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την κατηγορία από ό,τι άλλες περιοχές του κόσμου.

pornhub pornhub

Αν αναλύσουμε τις κατηγορίες ανάλογα με το τι ενδιαφέρει περισσότερο τους άνδρες και τι τις γυναίκες, θα διαπιστώσουμε ότι άνδρες ενδιαφέρονται περισσότερο για τα ιαπωνικά, japanese που λέτε και στο χωριό σας. Η αγαπημένη κατηγορία των γυναικών, ήταν η “Lesbian” με τις υπόλοιπες 7 να είναι ακριβώς οι ίδιες με πέρυσι.

pornhub pornhub

Και, κλείνοντας, πάμε να δούμε ποιες χώρες που του έδωσαν και κατάλαβε. Οι Ηνωμένες Πολιτείες πήραν και φέτος την πρωτιά και μάλιστα εύκολα. Σε μια χώρα με πληθυσμό τόσο μεγάλο όσο ο δικός τους, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Μετά τις ΗΠΑ, οι Φιλιππίνες ανέβηκαν +3 θέσεις φέτος και κατέλαβαν τη 2η θέση, παίρνοντας τη θέση του Ηνωμένου Βασιλείου και ρίχνοντάς το -3 στην 5η θέση, με τη βοήθεια του Μεξικού που ανέβηκε επίσης +2 θέσεις.

pornhub pornhub

Η Γαλλία παρέμεινε στην ίδια θέση που ήταν πέρυσι, στην 3η θέση, ακολουθώντας πολύ κοντά τις Φιλιππίνες. Ο Καναδάς, η Βραζιλία, η Ισπανία και η Πολωνία διατήρησαν τις αντίστοιχες θέσεις τους στον πίνακα.

Συνδυαστικά, αυτές οι 20 κορυφαίες χώρες αποτελούν το 78,5% της συνολικής ημερήσιας επισκεψιμότητας στο Pornhub. Μα καλά, πού είναι η Ελλάδα;