123rf.com
SEX

Reality vs ερωτικές ταινίες: Τι ισχύει στην πραγματικότητα

8 πράγματα που είναι τελείως διαφορετικά στην καθημερινή ζωή, σε σχέση με όσα βλέπεις στο διαδίκτυο.

Αρκετός κόσμος σήμερα βλέπει βιντεάκια ερωτικού περιεχομένου ελεύθερα στο διαδίκτυο και φαίνεται πώς κάπως έτσι έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη παρεξήγηση. Δεν είναι λίγοι αυτοί που νομίζουν πώς όσα βλέπουν στην οθόνη τους και κάνουν οι διάσημοι πορνοστάρ κατά τη διάρκεια της ταινίας, είναι εξίσου εύκολα να γίνουν στην καθημερινότητά τους.

Από το φλερτ σε μια κοπέλα και το εύκολο σεξ, μέχρι τα μεγέθη που κυκλοφορούν, αλλά και τις περίεργες στάσεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης δύο, τριών ή περισσότερων παρτερνέρ.

Κάπου εδώ να ζητήσουμε συγνώμη που σας το χαλάμε, αλλά όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα εκεί έξω. Παρέα με το DUO και τη νέα του καμπάνια ‘Άτακτα Ντουέτα’, τα βάλαμε κάτω, είδαμε τα videos που ετοίμασαν και ξεχωρίσαμε επτά πράγματα, τα οποία βλέπουμε συχνά σε ερωτικές ταινίες, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ζωή.

Η κατάσταση στο νοσοκομείο

Ένα από τα πιο διάσημα videos ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή, θέλει έναν άρρωστο ασθενή, να μπαίνει στο γραφείο μιας σέξι γιατρού και κάπως έτσι να ξεκινάει το ερωτικό παιχνίδι, το οποίο ακολουθείται από άγριο σεξ πάνω στην ιατρική καρέκλα. Εχμ, ναι οκ. Ας προσγειωθούμε τώρα λίγο στην πραγματικότητα και ας πάρουμε ένα ελληνικό παράδειγμα. Είναι δυνατόν στην Ελλάδα, να πάει κάποιος ασθενής σε ένα γιατρό και το πρώτο που να σκεφτεί θα είναι το σεξ;

Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα θέλει να φύγει τρέχοντας από εκεί μέσα. Από την άλλη, η σέξι γιατρός (ας κρατήσουμε την υπόθεση ότι είναι όντως ωραία), υπάρχει πιθανότητα να δει κάποιον άρρωστο στο ιατρείο της και το μόνο που θα έχει στο μυαλό της είναι το πώς θα τον ξαπλώσει στο κρεβάτι και θα κάνουν τρελίτσες; Όλο αυτό θα παραμείνει απλά μια (καλή) φαντασίωση.

Η διάρκεια στο σεξ

Ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα που μας περνάνε οι ερωτικές ταινίες είναι η πολύ μεγάλη διάρκεια στο σεξ, κάτι το οποίο μπαίνει στο υποσυνείδητό μας και μπορεί να δημιουργήσει αρκετές ανασφάλειες. Σε αυτού του είδους τις παραγωγές, οι πορνοστάρ φαίνονται ότι κάνουν σεξ για πάνω από μια ώρα, ασταμάτητα, χωρίς να προσπαθούν καθόλου, παρουσιάζοντάς το ως κάτι φυσιολογικό και πάρα πολύ εύκολο. Αυτό, φυσικά, το έχουν ‘γυρίσει’ με πολλά cuts, σταματώντας και ξεκινώντας ξανά και ξανά.

Η πραγματικότητα δεν είναι απολύτως έτσι. Δε θα ασχοληθούμε με τον κατάλληλο χρόνο που πρέπει τελικά να διαρκεί το σεξ, αλλά ας έχουμε στο μυαλό μας πως στην περίπτωση που ένας άνδρας χρειάζεται πάνω από μια ώρα για την εκσπερμάτιση, ίσως να υπάρχει και κάποιο πρόβλημα.

Οι μεσίτριες θέλουν απλά να πουλήσουν

Είναι κάποιες φαντασιώσεις που λογικά θα μείνουν μόνο ως φαντασιώσεις. Βέβαια, πάντα αποτελούν ένα καλό σενάριο για μια επιτυχημένη ερωτική ταινία. Όπως για παράδειγμα η σέξι μεσίτρια, η οποία σε πηγαίνει σε ένα φοβερό, ολοκαίνουργιο, πολυτελέστατο διαμέρισμα, ντυμένη προκλητικά, με σκοπό όχι να σου πουλήσει το σπίτι, αλλά να περάσει μερικές στιγμές πάθους μαζί σου στους καναπέδες και στα κρεβάτια του σπιτιού.

Sorry, αλλά οι μεσίτριες στην πλειοψηφία τους δεν είναι έτσι εμφανισιακά, τα σπίτια που θα σου δείξουν ασφαλώς και δε μοιάζουν με αυτά των ταινιών (εκτός κι αν είσαι αρκετά πλούσιος) και επίσης, ο σκοπός που σε πήγαν εκεί είναι για να δεις τους χώρους, τα παντζούρια και τα κουφώματα του σπιτιού που θα νοικιάσεις ή θα αγοράσεις. Και τους ενδιαφέρει αυτό και μόνο αυτό.

Όλα είναι υπερβολικά

Αμ αυτό πάλι; Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις; Στις ερωτικές ταινίες υπάρχει η λογική της υπερβολής. Όσο πιο μεγάλο το στήθος της γυναίκας, τα χείλια, οι γλουτοί της, τόσο πιο εύκολα θα καταφέρει να διεγείρει τον άνδρα που βλέπει την ερωτική ταινία και θα τον οδηγήσει στην αυτοϊκανοποίηση.

Το ίδιο ισχύει και με τα μόρια των πορνοστάρ, τα οποία ναι οκ, δεν αποτελούν και το συνηθέστερο παράδειγμα εκεί έξω. Στην πραγματική ζωή τα πράγματα είναι πιο φυσιολογικά, πιο νορμάλ, δεν υπάρχουν τόσες υπερβολές.

Το σεξ γίνεται με το ‘καλημέρα’

Άλλος ένας μύθος των ερωτικών ταινιών είναι πως το σεξ, σε οποιαδήποτε περίσταση και συνθήκη, γίνεται εύκολα και σχεδόν αμέσως. Δηλαδή μετά τις πρώτες συστάσεις “γεια σου είμαι ο τάδε και η τάδε”, δύο εντελώς άγνωστοι άνθρωποι, βρίσκονται κατευθείαν χωρίς ρούχα.

Το σενάριο αυτό απέχει αρκετά από την πραγματικότητα, όπου πρέπει να γνωρίσεις τον άλλο, να προηγηθεί ένα ερωτικό παιχνίδι γνωριμίας, φλερτ, ραντεβού και αφού γίνουν όλα αυτά συνήθως ακολουθεί το σεξ. Δεν είναι όλα τόσο απλά εκεί έξω.

H έλλειψη προφυλακτικού

Η αλήθεια είναι πως σχεδόν στις περισσότερες (για να μην πούμε όλες) ερωτικές ταινίες, οι πρωταγωνιστές τους έρχονται σε σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό. Αυτό διεγύρει περισσότερο και ευκολότερα τους άνδρες, οι οποίο έχουν στο μυαλό τους πως το ιδανικό σεξ γίνεται χωρίς τη χρήση προφυλακτικού.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι τελείως διαφορετική. Το προφυλακτικό, εκτός του ότι μας προστατεύει σε περίπτωση ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, κυρίως μας κρατάει ασφαλείς και μακριά από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Αν πάλι θες να νιώσεις πραγματική αίσθηση χωρίς να χάνεις και την προστασία σου, τότε για σένα υπάρχουν και τα DUO Skin to Skin προφυλακτικά.

Η σεξουαλικότητα στο ταξί

Σίγουρα, τα ερωτικά videos που δείχνουν σεξουαλικές επαφές οδηγών ταξί με πελάτισσες ή γυναίκες οδηγούς με άνδρες πελάτες γίνονται από τα αγαπημένα του κοινού αμέσως, κυρίως γιατί αυτό το σενάριο απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Αποτελεί μια φαντασίωση, η οποία αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Συνήθως αν πάρεις ένα ταξί, θες απλά να πας στη δουλειά σου και σε νοιάζει καν να μιλήσεις με τον άνθρωπο που οδηγεί. Επίσης, εντάξει δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο να δεις μια φοβερή 25άρα, γεμάτη όρεξη για σεξουαλικές περιπέτειες μπαίνοντας σε ένα οποιοδήποτε ταξί στην πόλη σου. Πώς να το κάνουμε;

Το ψέμα με τον γυναικείο οργασμό

Στις ερωτικές ταινίες συνήθως κατά τη διάρκεια του σεξ, θα ακούσει κάποιος την γυναίκα να φτάνει σε οργασμό μία, δύο ή και περισσότερες φορές, χωρίς ο άνδρας να προσπαθήσει και πολύ. Πολύ φοβάμαι πως θα σας το χαλάσουμε, γιατί δεν συμβαίνει ακριβώς έτσι στην πραγματικότητα.

Κάθε γυναίκα μπορεί φτάνει διαφορετικά σε οργασμό (υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη) και είναι πιο σπάνιες οι περιπτώσεις που θα φτάσει κάποια μόνο με τη συνουσία. Χρειάζονται τα προκαταρκτικά, ίσως και διάφορα παιχνίδια ή να ασχοληθεί αρκετά ένας άνδρας μαζί της, προκειμένου να φτάσει σε αυτό το σημείο. Κάτι που πολλές φορές το θεωρούμε δεδομένο, χωρίς όμως να είναι έτσι. Στη νέα καμπάνια του DUO με τα ‘Άτακτα Ντουέτα”, μπορούμε να μάθουμε για πολλούς ακόμη μύθους των ερωτικών ταινιών και τις διαφορές τους σε σχέση με την πραγματικότητα.

(Κεντρική φωτογραφία: 123rf.com)