ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Samsung Galaxy S22+, ο καλύτερος «συνεργάτης» στη δουλειά

Χάρη στη λειτουργία και στο γρήγορο λογισμικό που έχει το νέο Samsung Galaxy S22+ πολλά από τα tasks του γραφείου μπορούν να γίνουν μέσα από το κινητό.

Ζούμε σε μία τόσο αδιανόητα γρήγορη εποχή πληροφορίας, καταιγισμού ειδήσεων και ασταμάτητης παραγωγής περιεχομένου που θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο κόσμος χωρίζεται σε αυτούς που έχουν πρόσβαση στην επικοινωνία και στους υπόλοιπους.

Είναι τόσο μα τόσο οριακά δυνατή η σχέση όσων ασχολούνται με την ενημέρωση, ή -για να το ανοίξουμε και λίγο- με αυτό που λέγεται επικοινωνία, με τη συσκευή τους που σε περίπτωση που αυτή, που αποτελεί ένα από τα βασικά (αν όχι το βασικότερο) εργαλεία της δουλειάς τους, δεν είναι στην κατάσταση που πρέπει μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό.

Μπορεί να μην είναι το τέλος του κόσμου, αλλά ένα ασήμαντο γεγονός στην καθημερινότητα, αλλά όπως και να ‘χει, αν μπορείς να αποφύγεις το στρες και την απογοήτευση, γιατί να μην το κάνεις.

Τα λέω όλα αυτά, γιατί εργάζομαι στα Media, είμαι όλη την ώρα πάνω από έναν υπολογιστή και ένα κινητό, και από τη στιγμή που έπεσε στα χέρια μου το νέο Samsung Galaxy S22+ βλέπω ότι οι ανάγκες, που περνούν από την προέκταση του χεριού μου, είναι λυμένες, κάτι που βοηθά την εργασιακή μου ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο, αφού μπορώ να δουλέψω από όπου κι αν βρίσκομαι.

Και πώς να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο όταν μιλάμε για ένα εργαλείο-συνεργάτη με γρήγορο επεξεργαστή, δυνατή κάμερα, απίστευτη ανάλυση οθόνης και μπαταρία που αντέχει.

Tαχύτητα

Σε ένα site απαιτήσεων η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Επομένως, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που ζητάς από το smartphone σου είναι η ταχύτητα. Με 10 tabs και apps σε παράλληλη χρήση, μουσική να παίζει, download να τρέχει στο παρασκήνιο και εγώ είμαι σε βίντεοκλήση με συνεργάτες (και είναι λες και είμαστε από κοντά), o 4 nm επεξεργαστής του Galaxy S22+ προσφέρει μια εκπληκτικά ομαλή εμπειρία όπου όλα λειτουργούν ρολόι, τίποτα δεν κολλάει σε αυτό το gadget που μου λύνει τα χέρια.

Αντοχή

Αρκετές από τις φορές που βγαίναμε με την παρέα μου, ένας φίλος κουβαλούσε μαζί του τουλάχιστον δύο powerbanks γιατί φοβόταν ότι θα ξεμείνει από μπαταρία κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Κι αυτό γιατί δεν είχε το Galaxy S22+ με την μπαταρία που προσαρμόζεται έξυπνα στον τρόπο χρήσης που κάνει ο χρήστης κι έτσι δεν καταναλώνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη να καταναλώσει. Η μπαταρία του θα κρατήσει όσο και η μέρα σου.

ιδικά αν έχεις να δεις emails, αλλαγές σε κείμενα, ανέβασμα φωτογραφιών και πράγματα που χρειάζονται να γίνουν εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, αξίζει μία ξεχωριστή μνεία στο Super Fast Charge σύστημα που φορτίζει το κινητό στο 100% σε ελάχιστο χρόνο και έτσι αν είσαι προνοητικός δεν έχεις να φοβάσαι ότι θα ξεμείνεις από μπαταρία.

Εικόνα

Και πάμε και στα απολύτως βασικά. Η εικόνα είναι ένα από τα πλέον βασικά αντικείμενα της δουλειάς. Έτσι, οι εκπληκτικές οθόνες InfinityO 120Hz των Galaxy S22 και S22+ είναι κατασκευασμένες με Dynamic AMOLED 2X με τεχνολογία Vision Booster για υψηλή ορατότητα σε εξωτερικό χώρο, με αποτέλεσμα ευκρινείς προβολές στο φως της ημέρας ή τη νύχτα αποδίδοντας στο 100% την ανάλυση των εικόνων και των βίντεο.

Το νέο αυτό smartphone είναι ουσιαστικά ένα κιτ επαγγελματικού επιπέδου, που όμως χωρά στην παλάμη μου. Η τριπλή πίσω κάμερα και η κάμερα selfie προσφέρουν εκπληκτικό υλικό και λογισμικό, ώστε να δημιουργώ υλικό και περιεχόμενο με ολοζώντανα χρώματα που μπορώ ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανεβάσω είτε στο ίδιο το ΟneMan είτε στα social media του Μέσου.

Επίσης, εξίσου σημαντικό είναι το τι μπορεί να καταφέρει στο βίντεο περιεχόμενο. Με την κάμερα επαγγελματικού επιπέδου να καταγράφει σταθερά βίντεο χωρίς θόλωμα που παραμένουν ομαλά ακόμα κι αν βρίσκομαι εν κινήσει, αφού με η γωνία διόρθωσης OIS έχει βελτιωθεί κατά 58%* και λειτουργεί με ταχύτερη δειγματοληψία κίνησης για να σταθεροποιεί τις λήψεις. H καθημερινότητα γίνεται πιο επική και πολύχρωμη με το Super HDR που αποτυπώνει 64 φορές περισσότερες χρωματικές πληροφορίες ακόμα και σε συνθήκες οπίσθιου φωτισμού.

Τι άλλο δηλαδή να ζητήσεις από το smartphone που σου επιτρέπει να δουλεύεις από όπου κι αν βρίσκεσαι;

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.