10 ΧΡΟΝΙΑ ONEMAN
SPONSORED

Στο πάρτι του OneΜan παίξαμε χωρίς όρια Mario Kart στο fun gaming station της Samsung

To OneMan και η Samsung ένωσαν τις δυνάμεις του και έδωσαν τη δυνατότητα στους επισκέπτες του πάρτι για τα 10 χρόνια του OneMan να παίξουν Nintendo Switch μπροστά στον φορητό Smart FHD projector της Samsung, The Freestyle.

Το πάρτι του OneMan τα είχε όλα. Τραγούδια, χορούς, καλή παρέα, αρκετό φαγητό και συζητήσεις μετά συζητήσεων δίπλα στη θάλασσα του Varkiza Resort. Η δροσιά της, μάλιστα, ήταν ιδανική. Ιδιαίτερα αν αντιληφθεί κανείς πως η εκδήλωση έγινε εν μέσω καλοκαιριού, που τα μυαλά όλων μας ταξιδεύουν στις διακοπές και τα νησιά του Αιγαίου.

Η βραδιά αυτή, που όλοι την περιμέναμε πώς και πώς εδώ και εβδομάδες, έγινε ακόμη καλύτερη εξαιτίας της Samsung, η οποία δημιούργησε έναν fun gaming station σε ένα πολύ όμορφο και δροσερό χώρο με γρασίδι, παρέα με τον φορητό Smart FHD projector της Samsung, The Freestyle.

Δίπλα σε αυτόν υπήρχαν δύο πουφ, τα οποία ήταν μόνιμα κατειλημμένα από τους επισκέπτες του πάρτι για τα 10 Χρόνια OneMan που περίμεναν με υπομονή τη σειρά τους για να παίξουν Mario Kart στο Nintendo Switch. Όπως ήταν λογικό, δεν θα χάναμε και εμείς την ευκαιρία να παίξουμε, να βάλουμε στοιχήματα για το ποιος θα βγει πρώτος στην κούρσα και να γελάσουμε με την ψυχή μας με τις προσπεράσεις.

Samsung

Η ποιότητα του φορητού projector της Samsung ήταν τέτοια που σε έκανε να πιστεύεις πως βλέπεις τα karts να τρέχουν ακριβώς μπροστά σου. Το έβλεπες στα πρόσωπα των παικτών που είχαν καρφώσει τα μάτια τους πάνω στο πανί που είχε τοποθετηθεί απέναντι από αυτόν.

Τα χαρακτηριστικά του φορητού Smart FHD projector της Samsung, The Freestyle, εντυπωσιάζουν, καθώς εστιάζει αυτόματα για μια ευκρινή, καθαρή εικόνα σε δευτερόλεπτα εξαιτίας του εξαιρετικού του Auto Focus.

Επιπλέον, το The Freestyle μπορεί να προβάλλει εικόνα ποιότητας εικόνας 1080P και μεγέθους από 30 έως 100 ίντσες, ενώ έχει την ικανότητα να διαχέει τον ήχο σε 360˚, κάτι που σου δίνει την αίσθηση που οι μουσικές από το παιχνίδι σε περικυκλώνουν, κάνοντας την εμπειρία ακόμη πιο καθηλωτική.

Samsung

Το πιο εντυπωσιακό, όμως, με τον συγκεκριμένο projector είναι το μέγεθός του, το οποίο είναι τόσο μικρό και βολικό που σου επιτρέπει να τον παίρνεις μαζί σου όπου θες και να στήσεις το δικό σου παιχνίδι παντού. Στην ταράτσα, σ’ έναν τοίχο, ακόμη και στο δωμάτιο που κάνεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Κι αν κρίνουμε από τον ενθουσιασμό που έδειξαν όλοι οι επισκέπτες που έκατσαν στα πουφ έστω και για μερικά λεπτά για να παίξουν Nintendo Switch και δεν ξεκολλούσαν από αυτά – μεταξύ αυτών και εμείς – σημαίνει πως αυτές τις διακοπές όσοι έχουν πρόσβαση στον The Freestyle, θα τις περάσουν παίζοντας video games.

Γιατί όσα χρόνια κι αν περάσουν το παιδί που κρύβουμε μέσα μας πάντα θα περιμένει πώς και πώς τη στιγμή να κάτσει παρέα με τους φίλους του και να διασκεδάσει παίζοντας τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε