SEX

Τα 10 απρόοπτα την ώρα του σεξ

Το σεξ δεν είναι πάντα ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να σου χαλάσουν τα σχέδια. Ας τα γράψουμε μπας και τα ξορκίσουμε.

Μπορεί o διαγωνισμός Durex Loveville να ασχολείται με το ποια ελληνική πόλη κάνει το περισσότερο σεξ (τα δυνατά σας εκεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και Λάρισα), αλλά κακοτοπιές συμβαίνουν παντού. Η ώρα η κακή που λέμε.

Επειδή συχνά ο κορυφαίος τρόπος να προστατευτείς από μια άσχημη εξέλιξη είναι να την προλάβεις -γιατί συνήθως είναι ‘πολύ αργά πια’-, αποφασίσαμε να τις μαζέψουμε σε μια λίστα εδώ στο ONEMAN και να τις διαβάζουμε μια στο τόσο για να παραμένουμε σε εγρήγορση.

Τα μάτια σας 14.

Απρόοπτο #1. Δεν έχεις προφυλακτικά.

Εντάξει, αυτό δεν είναι ακριβώς απρόοπτο. Ο μόνος που φταίει για αυτό το ασύλληπτο fail είσαι εσύ που δεν προνόησες να εφοδιαστείς με τα απαραίτητα πριν καλέσεις το κορίτσι στο σπίτι. Είναι τραγικά περιττό να σου κουνήσουμε το δάχτυλο και να σε συνετίσουμε για την επόμενη φορά. Ξέρεις, υπάρχουν και οι μεγάλες συσκευασίες Durex που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση του “Και τώρα τι κάνουμε, ποιο περίπτερο είναι κοντά;”.

Απρόοπτο #2. ‘Κάτι της έτυχε και πρέπει να φύγει’. Η no mobile εκδοχή.

Και εκεί που πας να δείξεις πώς το κάνουν στη φτωχομάνα τη Θεσσαλονίκη, εκείνη σηκώνεται αλαφιασμένη, ντύνεται, ψάχνει το τσαντάκι της, βρίσκει το τσαντάκι της και φεύγει. -“Γιατί φεύγεις;” –“Δεν προλαβαίνω να σου εξηγήσω τώρα, θα μιλήσουμε κάποια στιγμή”. Αν δεν εμφανίστηκε κάτι στον καθρέφτη την ώρα που πήγε να φρεσκαριστεί, τότε κάτι δεν της άρεσε. Εσύ, το σπίτι σου, το κρεβάτι. Φοβάμαι ότι δεν θα την ξαναδείς σύντομα.

 

Απρόοπτο #3. ‘Κάτι της έτυχε και πρέπει να φύγει’. Η mobile εκδοχή.

Ό,τι γράψαμε ακριβώς από πάνω, μόνο που αντί για φάντασμα στο μπάνιο, η φίλη σου είδε κάτι στο κινητό της. Ενδέχεται να ξαναπαίξει το χαρτί “Δεν προλαβαίνω να σου εξηγήσω τώρα, θα μιλήσουμε κάποια στιγμή”. Ας τραβήξει και άσο από το είκοσι. Κάποιος της έστειλε κάτι και -λυπάμαι- αυτός ο κάποιος είναι πιο σημαντικός από εσένα.

Απρόοπτο #4. Η πρώην σου είναι κάτω από το σπίτι.

Όχι, δεν την έβγαλε ο δρόμος. Ήθελε να σε δει. Δηλαδή ήθελε να γκρινιάξει που μετά το χωρισμό σας δεν σε νοιάζει να μάθεις αν ζει ή αν πέθανε και μετά να κάνετε σεξ. Και σε πρόλαβε με τα Durex ανά χείρας, αλλά δυστυχώς -για εκείνη- και με διαφορετικό παρτενέρ. Η καλύτερη λύση (τα ξέρω επειδή έχει συμβεί σε έναν φίλο ενός πρώτου ξάδερφου του γείτονα) είναι να μην φανεί με κανέναν τρόπο ότι είσαι μέσα στο σπίτι. Το κινητό στο αθόρυβο και υπομονή.

Απρόοπτο #5. Κάποιος τραυματισμός, άνθρωποι είμαστε.

Αντικειμενικά, αυτό το απρόοπτο είναι το χειρότερο από τα δέκα. Όταν τίθεται θέμα υγείας, όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα και στη σφαίρα του αστείου. “Και τώρα τι κάνουμε, ποιο νοσοκομείο είναι κοντά;”.

Απρόοπτο #6. Επέστρεψαν οι γονείς της.

Αυτό είναι ένας αληθινός εφιάλτης. Προτείνουμε συμπληρωματικό διαγωνισμό μετά το Durex Loveville, για το ποιοι γονείς είναι πιο φιλικοί με το αγόρι της κοπέλας τους. Οι Λαρισαίοι; Οι Αθηναίοι; Ή μήπως οι Πατρινοί; Και τέλος πάντων, γιατί πρέπει να το μάθουμε αυτό; Σπίτι δεν έχεις αγόρι μου;

 

Απρόοπτο #7. Σεισμός, πλημμύρες, τσουνάμι.

Κανείς δεν τα βάζει με τις φυσικές καταστροφές.

Απρόοπτο #8. Να είναι αγενής.

Εννοείται ότι θέλουμε να μιλάνε και να παίζουν βρώμικα τα κορίτσια στο κρεβάτι. Δεν είναι αυτό ακριβώς που εννοούμε εδώ. Όταν λέμε αγενής, εννοούμε αγενής. Ατάκα-παράδειγμα: “Δηλαδή εσύ τώρα έχεις μπει;”. Κι άλλη ατάκα-παράδειγμα: “Μη μου πεις ότι τελείωσες”. Ό,τι θέλω θα σου πω κυρία μου. Ωραίοι τρόποι, να σε χαίρονται οι φίλοι σου. (Αφού εγώ αποκλείεται να σε χαρώ).

Απρόοπτο #9. Να είναι απεριποίητη.

Και απρόοπτο και απαράδεκτο. Εντάξει, δεν είναι ότι θα σηκωθείς απ’ το κρεβάτι και θα αρχίσεις να τρέχεις, αλλά οι κακές εντυπώσεις διαρκούν πολύ περισσότερο από ένα (ή περισσότερα) session με σεξ.

Απρόοπτο #10. Έχεις πρόβλημα ανόρθωσης.

Το ΟΝΕΜΑΝ έχει τοποθετηθεί εδώ και μήνες σχετικά με αυτό το καυτό και άδικο θέμα. Λίγο το άγχος της πρώτης φοράς, λίγο ο έρωτας που έχεις πάθει για το κορίτσι, λίγο ότι είχες καιρό να τη δεις επειδή σπουδάζει στην Πάτρα, έ, πολύ θέλει ο άνθρωπος; Αν δεν μιλάμε για σωματικά αίτια, αλλά για ψυχολογικής φύσεως, να σου συστήσουμε τη χαλαρότητα. Αγχωμένε μου φίλε, δεν δίνεις για πανελλήνιες, όλα καλά θα πάνε.