SEX

Τα κορίτσια που δεν θα γίνουν ποτέ δικά σου

Βάζουμε στη σειρά τα κορίτσια που, όπως έχει αποδειχτεί στο μετερίζι της ζωής, είναι τα πιο δύσκολα να κατακτήσεις. Ναι, οι σερβιτόρες είναι στη λίστα.

Αν κάτι χαρακτηρίζει σύσσωμη την ομάδα του ΟΝΕΜΑΝ είναι ο ρεαλισμός. Μπορεί να έχουμε υποπέσει σε θέματα αληθινού σουρεαλισμού κατά καιρούς, αλλά τουλάχιστον στα θέματα σχεσιακής φύσεως, είμαστε ρεαλιστές.

 

Θεωρητικά λοιπόν, ναι, θα μπορούσε η Έλενα Παπαβασιλείου να είναι το επόμενο κορίτσι σου, μου, μας, αλλά είναι πιθανότερο το σενάριο ότι οι γονείς σου είναι εξωγήινοι που απήγαγαν τους πραγματικούς σου γονείς ένα πρωί που έπαιζες στον παιδικό σταθμό, παρά ότι θα τα φτιάξεις με την Έλενα Παπαβασιλείου.

Με απόλυτη σοβαρότητα και πίστη στις δυνάμεις μας, φτιάχνουμε το ranking με τα κορίτσια που έτσι όπως τα ‘φερε η ζωή, κυριολεκτικά δεν μας ‘βλέπουν’.

10, Η αεροσυνοδός

Είναι φαινομενικά άδικη η τελευταία θέση για τα συγκεκριμένα κορίτσια, αλλά δεν υπάρχει καμία διάθεση για υποτίμηση. Ο λόγος που οι αεροσυνοδοί φιγουράρουν στη θέση 10 είναι το ότι δεν τις βλέπουμε και κάθε μέρα και πώς να το κάνουμε, μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται. Τι σημασία έχει; Κάθε φορά που επιβιβαζόμαστε, ο έρωτας φουντώνει από την αρχή. Για εμάς. Μονομερώς.

Η ατάκα της που περιγράφει όλη τη σχέση σας: “Καλημέρα σας. Να προσφέρουμε λίγο καφέ; Τσάι; Κάποιον χυμό μήπως”;

Τρόποι να αυξήσεις τις ελπίδες σου: Να γίνεις πιλότος ή αεροσυνοδός ή να κάθεσαι συχνότερα στις business class μπας και σπάσει ο πάγος. Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός τρόπος να αυξήσεις τις ελπίδες σου.

9, Η χρόνια φίλη σου

Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς. Αν πίστευες εξαρχής ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών, θα έπρεπε να φροντίσεις χρόνια πριν να μην εγκαθιδρύσεις αμιγώς φιλικές σχέσεις με γυναίκες που κατά βάθος σου αρέσουν. Μια απορημένη χυλόπιτα τύπου “Τι λες Κώστα; Εγώ νόμιζα ότι ήμασταν φίλοι. Επίσης, έχουμε και οι δύο οικογένεια πλέον, έχεις βαφτίσει το παιδί μου” είναι ό,τι πιο δίκαιο. Κώστα.

Η ατάκα της που περιγράφει όλη τη σχέση σας: “Τον ξέρεις μωρέ τον Δημήτρη, δεν του αρέσει η θάλασσα, δεν μπορεί τον ήλιο, ε, πάλι στο Πήλιο θα με τρέχει τον Δεκαπενταύγουστο”. (Ο Δημήτρης είναι ο άντρας της).

Τρόποι να αυξήσεις τις ελπίδες σου: Πες της ότι είσαι ερωτευμένος μαζί της από την πρώτη στιγμή. Κι ας μην είσαι. Τι να γίνει; Πρέπει να τραβήξεις την προσοχή.

8, Το κορίτσι που κάνει promotion

Αφενός, τα (τις περισσότερες φορές μοντελίζουσων προδιαγραφών) κορίτσια δουλεύουν εκεί που εσύ πας να διασκεδάσεις, άρα πιθανότατα ενοχλείς και μόνο που τις κοιτάζεις. Αφετέρου, δεν νομίζω ότι υπάρχει αφετέρου. Το να κεράσεις μια αμφιλεγόμενη, κρύα ατάκα πεσίματος σε βάζει προσεκτικά στο τσουβάλι των εξυπνάκηδων που θα κάνουν την κίνησή τους το ίδιο βράδυ. Άστο.

Η ατάκα της που περιγράφει όλη τη σχέση σας: “Καπνίζετε”;

Τρόποι να αυξήσεις τις ελπίδες σου: Το να καπνίζεις είναι εκ των ων ουκ άνευ.

7, Η γραμματέας της εταιρίας

Οι γραμματείς έχουν όλα τα φόντα να σκάψουν μια τρύπα και να χωθούν επ’ αόριστον στον ανδρικό εγκέφαλο. Το σημαντικότερο; Είναι πάντα εκεί, τη βλέπεις κάθε μέρα, δεν μπορείς να ξεφύγεις. Τα συμπλέγματα που ενεργοποιούν οι γραμματείς στο μυαλό μας (από την ακραία εικόνα της Maggie Gyllenhaal στην ομώνυμη ταινία μέχρι το απαραίτητο επαγγελματικό σικ και σέξι στιλ τους) είναι πολλά.

Η ατάκα της που περιγράφει όλη τη σχέση σας: “Ο κύριος διευθυντής έχει ένα πολύ σημαντικό ραντεβού τώρα και δεν μπορεί να δει κανέναν. Λυπάμαι”.

Τρόποι να αυξήσεις τις ελπίδες σου: Το να μην τραυλίζεις όταν της μιλάς είναι μια καλή αρχή.

6, Το κορίτσι για την υποδοχή σε μαγαζί των νοτίων προαστίων

Το συγκεκριμένο κορίτσι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εξασκήσεις το τρικ της εξαφάνισης που παλεύεις να τελειοποιήσεις από τότε που είδες τον Copperfield να το κάνει. Κοίτα πώς πάει. Αν πας μόνος ή με το κορίτσι σου στο μαγαζί που δουλεύει υποδοχή, θα σε καλωσορίσει χαμογελαστή και ευγενέστατη. Αν πας στο μαγαζί με τους κολλητούς σου, δεν θα σε δει ποτέ. Επ, είδες τι εύκολο που ήταν;

Η ατάκα της που περιγράφει όλη τη σχέση σας: “Καλησπέρα” στο έμπα, “Καληνύχτα” στο φεύγα.

Τρόποι να αυξήσεις τις ελπίδες σου: ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΓΚΡΟΥΠ.

5, Η χορεύτρια σε κλαμπ

Θα μπορούσε να υπάρχει μια γυάλα γύρω τους, που να γράφει ‘Please do not disturb’ ή ένα ‘DO NOT TOUCH’ από δω μέχρι το παλιο Πρίβιλετζ. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό είναι το πνεύμα. Τα κορίτσια που χορεύουν σε κλαμπ μπορείς να τα ξαναδείς μόνο στον ύπνο σου. Αλλά δεν παίρνω όρκο και γι’ αυτό.

Η ατάκα ενός τρίτου που περιγράφει τη σχέση σας: “Α πολύ γνωστή αυτή η χορεύτρια. Τα ‘χει με τον (συμπλήρωσε τυχαίο όνομα ποδοσφαιριστή ή γόνου κροίσου που δεν ξέρει τι έχει)“.

Τρόποι να αυξήσεις τις ελπίδες σου: Κάνε ότι δεν τη βλέπεις. Έτσι, δεν θα πληγωθεί κανείς.

4, Εκείνες με τα πιο hot instagram αυτού του καλοκαιριού

Στο άρθρο που φιλοξενήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα για τα κορίτσια με τα πιο ‘ενδιαφέροντα’ instagram, υπήρχε η εξής, καθόλα διευκρινιστική παράγραφος. “Γιατί ανάμεσα στις βουτιές των φίλων σου, στα ζουμ στις γαριδομακαρονάδες, στα γαλανά νερά της Μήλου και τις party φωτογραφίες από την Πάρο και τη Μύκονο, θες οπωσδήποτε να ξεφεύγει το μάτι, βλέποντας κάτι, πώς να το θέσω έτσι κομψά, δροσερό”. Ξεχάσαμε να αναφέρουμε πόσο δεδομένα απίθανο είναι να βγεις με ένα τέτοιο κορίτσι.

Η ατάκα σου που περιγράφει όλη τη σχέση σας: “So hot!”, κάτω από κάθε φωτογραφία που ανεβάζουν.

Τρόποι να αυξήσεις τις ελπίδες σου: Ένα τατουάζ μανίκι μπορεί να σας έφερνε πιο κοντά. Αλλά ακόμη κι αυτό είναι λίγο, πολύ λίγο.

3, Η σερβιτόρα

Είναι παράδοση πια. Μέρος της γοητείας των απανταχού σερβιτόρων είναι η βεβαιότητα πως δεν θα γίνουν ποτέ το κορίτσι μας. Είμαστε όλοι προγραμματισμένοι με βάση αυτή τη σιγουριά και έτσι πορευόμαστε στο χρόνο. Ελπίζω να μην αλλάξει ποτέ αυτό, ελπίζω να ακούω κάθε χρόνο για ένα ατυχές κόλλημα με σερβιτόρα. (Συγγνώμη παιδιά).

Η ατάκα της που περιγράφει όλη τη σχέση σας: “Ξέρω, ξέρω, φρέντο καπουτσίνο γλυκό με μαύρη ζάχαρη”.

Τρόποι να αυξήσεις τις ελπίδες σου: Να δεχτείς ότι δεν υπάρχουν ελπίδες και να ζήσεις μόνος σου τον έρωτα. Έτσι κι αλλιώς, ο έρωτας είναι υπόθεση του ενός, τα ‘χουμε ξεκαθαρίσει αυτά.

2, Το μοντέλο

Το μόνο που σηκώνει συζήτηση εδώ είναι το γιατί τα μοντέλα βρίσκονται στη θέση 2 και όχι στην κορυφή της λίστας όπως θα ήταν το αναμενόμενο. Όλο εκπλήξεις είμαστε, ναι.

Η ατάκα σου που περιγράφει όλη τη σχέση σας: “So hot!”, κάτω από κάθε φωτογραφία που ανεβάζει.

Τρόποι να αυξήσεις τις ελπίδες σου: Σίγουρα άσε κάτω τον σταυρό.

1, Η ηθοποιός, η τραγουδίστρια, η σταρλετίτσα τέλος πάντων

Όταν το μυαλό είναι 28 ώρες το 24ωρο στην Καριέρα είναι εξ ορισμού αδύνατο να συντονιστείς με αυτά τα κορίτσια, ή έστω να προσέξουν την ταπεινή σου περίπτωση. Δεκτό. Το μη δεκτό είναι η αντίληψη πως οι μοναδικοί άντρες που μπορείς να έχεις ή που μπορούν να σε καταλάβουν είναι αυτοί που έχουν το μυαλό στην Καριέρα επίσης 28 ώρες το 24ωρο. 

Η ατάκα της που περιγράφει όλη τη σχέση σας:

Τρόποι να αυξήσεις τις ελπίδες σου: Δώσε εξετάσεις για το εθνικό.