MASTERCHEF

Τα πιο άβολα σχόλια σε φωτογραφίες παικτών του MasterChef στο Instagram

Αλήθεια πώς να ένιωσαν διαβάζοντάς τα μετά το παιχνίδι;

Λίγες ώρες μένουν πλέον για να μάθουμε τον μεγάλο νικητή του φετινού Master Chef. Σταύρος ή Σταυρής; Σταυρής ή Σταύρος είναι η μονομαχία, αλλά αυτή που έχει νικήσει ήδη στο παιχνίδι είναι σίγουρα η μαγειρική.

Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο δίδυμο για να φτάσει στον τελικό. Αν και φέτος η σεζόν του Master Chef θύμισε σε αρκετές περιπτώσεις σκληρό ριάλιτι, ευτυχώς δεν ήταν αυτό που κυριάρχησε και είδαμε δύο σπουδαίους μάγειρες να διαγωνίζονται για το έπαθλο.

Εκτός, όμως, από τις ‘μάχες’ στις κουζίνες του Master Chef, δίνονταν όλους αυτούς τους μήνες και άλλες ‘μονομαχίες’ στο Instagram. Εκεί όπου οι χρήστες των social media, βλέποντας την εξέλιξη του παιχνιδιού σχολίαζαν συνεχώς κάτω από τις φωτογραφίες των παικτών. Άλλες φορές, άφηναν θετικά σχόλια, άλλες αρνητικά, ενώ υπήρχαν και φορές που δεν καταλάβαινε κανείς τι ήθελαν να πουν με το σχόλιό τους.

Εμείς μαζέψαμε μερικά από τα πιο άβολα που είδαμε στις φωτογραφίες παικτών του φετινού Master Chef.

Ο πεινασμένος

Ανάμεσα σε αρκετά σχόλια αποθέωσης της Μαρίας Μπέη στο Instagram, υπάρχει κι ένας τύπος ο οποίος δεν φοβάται να ‘πνιγεί’. Και το δηλώνει με περίσσιο θάρρος μάλιστα.

Η ερωτευμένη

“Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;”, θα έλεγε η Τζένη Μπότση. Εμείς απλά λέμε πως υπάρχει μια φαν του Κώστα Νταλιάνη εκεί έξω και θέλει να μάθει το ζώδιό του.

Ο πονηρούλης

Ένας χρήστης προσπάθησε να την ‘πει’ στην Ντέμη μετά την έξοδό της από το παιχνίδι, αλλά το έκανε με τον πιο ‘ζουζουνιάρικο’ τρόπο. Μουσίτσα, λοιπόν. Ίσως και να ήταν. Δεν ξέρουμε.

Ο μπήχτης

Δεν λέμε για τον Δημήτρη Μπέλλο, αλλά γι’ αυτόν που έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο. Μήπως ήθελε να εξακριβώσει αν όντως χώρισε από τη Μαρία Μπέη για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία; Ποτέ δεν ξέρεις.

Ο πεινασμένος

Βλέποντας την έκφραση της Μάρλεν στη συγκεκριμένη φωτογραφία ένας ακόλουθός της άφησε την φαντασία του ελεύθερη. Έτσι, έγραψε αυτό που φαντάστηκε πως θα σκεφτόταν η Μάρλεν εκείνη τη στιγμή. Από την απάντησή της στο σχόλιό του αργότερα, πάντως, ίσως και να έπεσε μέσα.

Ο τρελαμένος

Η Κατερίνα Λένη ήταν η απόλυτη queen του φετινού Master Chef. Σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Επόμενο ήταν o λογαριασμός της στο Instagram να κατακλυστεί τόσο από fans, όσο και από haters. Ο συγκεκριμένος δεν ξέρουμε σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκει.

Ο party animal

Ο Dionisis μας είχε πει διάφορες ιστορίες για το ξέφρενο lifestyle του εκτός Master Chef. Και σίγουρα η MYKONOSSS αποτελεί κομμάτι της ζωής του.

Ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού

Διαβάζεται και με μια ανάσα το σχόλιο του φίλου μας στον λογαριασμό του Γιώργου Λασκαρίδη. Αλλά, έβγαλε κανείς νόημα ρε παιδιά;

Ο τηλεοπτικός

Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που ήθελαν να δουν άλλα πρόσωπα στον τελικό. Τι να πεις;