Μάρκος Χουζούρης / Eurokinissi
BUZZ

Τι πιο σύνηθες; Το σημερινό μποτιλιάρισμα στον Κηφισό είχε και πλημμύρα

Η Λεωφόρος Κηφισού είναι και πάλι κλειστή, εξαιτίας μιας βλάβης σε σωλήνα υδροδότησης. Αύριο λογικά θα γκρεμιστεί κάποιος φούρνος.

Τι πιο σύνηθες, θα μπορούσε να πει κανείς. Η Λεωφόρος Κηφισού είναι και πάλι κλειστή. Αυτή τη φορά, όχι εξαιτίας κάποιου τροχαίου ατυχήματος αλλά λόγω ενός μεγάλου σωλήνα υδροδότησης που έσπασε, με αποτέλεσμα να χυθεί ένας τεράστιος όγκος νερού πάνω στο οδόστρωμα και να αποκοπεί πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνταν στην περιοχή.

Η βλάβη που προκλήθηκε στον σωλήνα υδροδότησης οδήγησε σε ένα πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισού, με τις ουρές από τα ακινητοποιημένα οχήματα στο ρεύμα της καθόδου να ξεπερνούν ακόμα και το χιλιόμετρο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των δημοσιογραφικών μέσων.

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας του αγωγού που έσπασε στη Γέφυρα Βρυούλων στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο «Νιαγάρας», όπως ονόμασαν το φαινόμενο χιουμοριστικά ορισμένοι χρήστες του Twitter, έχει επηρεάσει την κίνηση σε ολόκληρη τη λεωφόρο και στους γύρω δρόμους.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα ελληνικά φωτογραφικά πρακτορεία αποτυπώνουν με παραστατικό τρόπο τον χαμό που έχει προκληθεί στον Κηφισό, εξαιτίας του τεράστιου όγκου νερού που έχει χυθεί πάνω στο οδόστρωμα.

Κηφισός Μάρκος Χουζούρης / Eurokinissi

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στο σημείο έφτασαν γρήγορα δυνάμεις της πυροσβεστικής και της ελληνικής αστυνομίας, οι οποίες απέκλεισαν τον δρόμο προκειμένου να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα ή τραυματισμός.

Πέρα, όμως, από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, αρκετοί από τους άτυχους οδηγούς που τους έμελλε να κολλήσουν στη λεωφόρο Κηφισού για ακόμη μία φορά, ανέβασαν αρκετά tweets δείχνοντας σε όλους το τεράστιο μποτιλιάρισμα που δημιουργήθηκε εξαιτίας της βλάβης στον σωλήνα υδροδότησης.

Υπήρχαν ορισμένοι που είχαν διάθεση να κάνουν χιούμορ, δημιουργώντας εικόνες ακόμη και φάλαινες να κολυμπάνε στον δρόμο, ωστόσο, οι περισσότεροι ήταν απελπισμένοι εξαιτίας της μεγάλης ταλαιπωρίας που τους έλαχε. Ας δούμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά:

Τα απελπισμένα tweets από την κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού