ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το πιο δυνατό τζιπ 6X6 του κόσμου φτιάχτηκε για πανδημίες

Το εξάτροχο τζιπ 'Rezvani Hercules' φαίνεται πως είναι με διαφορά το πιο ασφαλές μέρος στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

O Θεός των τζιπ. Έτσι αποκαλεί η Rezvani το νέο της εξάτροχο ‘Hercules’ των 1300 ίππων. Και η αλήθεια είναι πως βλέποντάς το σε πιάνει ένα δέος. Σαν να αντικρίζεις μπροστά σου έναν Θεό.

Το αλεξίσφαιρο ‘Hercules’ βάζει κάτω οποιοδήποτε τζιπ του πλανήτη σε δύναμη και δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι φτιάχτηκε για πανδημίες. Όχι μόνο κορονοϊού, αλλά ακόμη και επίθεσης από ζόμπι. Βλέπεις, αυτό το τζιπ δεν καταλαβαίνει τίποτα και σίγουρα στο εσωτερικό μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής.

Ο σκελετός του είναι τόσο ανθεκτικός που μπορεί να αντέξει ακόμη και επίθεση από πολυβόλο, κάνοντας μέχρι και τον James Bond να το θέλει κολασμένα στην κατοχή του.

Μάλιστα, έχει και μερικές ειδικές λειτουργίες, όπως να βγάζει καπνό για να μπορέσεις να ξεφύγεις από κάποια άβολη κατάσταση, να προκαλέσει ηλεκτροπληξία σε όποιον αγγίξει τα χερούλια της πόρτα αν τα πράγματα ζορίσουν, αλλά και φώτα που μπορούν να τυφλώσουν τον οποιονδήποτε.

Για όποιον έχει στη διάθεσή του τα 325.000 δολάρια που απαιτούνται για την αγορά του, φαίνεται πως έχει βρει το ιδανικό μέσο μεταφοράς για να σωθεί από οποιαδήποτε κατάσταση.