ΤΑΞΙΔΙ

Το superyacht του Zlatan είναι μεγαλύτερο κι από το εγώ του

Ο Zlatan Ibrahimovic δε θα μπορούσε να περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές του σε τίποτε λιγότερο από ένα υπερπολυτελές κότερο 30 μέτρων.

Τι κι αν τον Οκτώβρη ο Zlatan Ibrahimovic θα κλείσει τα 39 χρόνια ζωής; Ο Σουηδός επιθετικός έχει τον τρόπο να βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα, είτε για αγωνιστικούς, είτε για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Κάθε γκολ που βάζει, κάθε ατάκα που λέει, καθετί γενικά που κάνει γίνεται αμέσως αντικείμενο σχολιασμού. Zlatan είναι αυτός. Θα μπορούσε, λοιπόν, να μείνει ασχολίαστο το superyacht, στο οποίο περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές; Σε καμία περίπτωση.

Ειδικά δε όταν μιλάμε για ένα υπερπολυτελές κότερο μήκους 30 μέτρων. Το Riva Corsaro 100, το οποίο έχει στην κατοχή του ο Σουηδός εδώ και μερικά χρόνια, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δέκα άτομα, είναι εξοπλισμένο με εστιατόριο, cocktail bar, γκαράζ κι ένα τεράστιο σαλόνι.

Τον Αύγουστο του 2017 η κατασκευάστρια εταιρεία του συγκεκριμένου σκάφους, η Ferretti Group, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του Zlatan στο Instagram της, από την επίσκεψή του στα γραφεία της.

Απ’ ότι φαίνεται το deal της αγοράς έκλεισε (σύμφωνα με τα ξένα μέσα) γύρω στα 8 εκ. ευρώ και έκτοτε ο Σουηδός δεν χορταίνει να διακοπάρει στο κότερό του.

Φέτος, πάντως, έχει ήδη ανεβάσει μερικά videos στο Instagram από τον χρόνο που περνάει στο Riva Corsaro 100 του, καθώς παράλληλα συνεχίζει την κρουαζιέρα του στη Μεσόγειο.

Όλοι γνωρίζουμε τον Zlatan για το μεγάλο εγωισμό που τον διακατέχει. Μόνο ένα τέτοιο σκάφος θα ήταν ικανό να τον καλύψει. Δε συμφωνείς;