ΥΓΕΙΑ
SPONSORED

Βραδινή έξοδο με βουλωμένη μύτη;

Η βραδινή έξοδος για ποτό γίνεται αυτομάτως πιο εύκολη, όταν χρησιμοποιείς το ρινικό σπρέι Otrimer.

Δυσκολία στην αναπνοή, συχνή επιθυμία για φύσημα και διαταραχές στον ύπνο είναι γνώριμες σε όλους μας συνέπειες της βουλωμένης μύτης. Το εν λόγω φαινόμενο είναι πολύ πιο συχνό από όσο φαντάζεται κανείς και μάλιστα επηρεάζει τις συνήθειες του 42% των ενηλίκων και των παιδιών.

Έρευνές δείχνουν μάλιστα ότι το πάνω από το 59% των ενηλίκων βιώνουν τις αρνητικές συνέπειες της βουλωμένης μύτης κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους ζωής. Η ρινική συμφόρηση κρύβει πολλές αιτίες, με την πιο συχνή από αυτές να είναι το κρυολόγημα και η αλλεργική ρινίτιδα.

Ως παθούσα ξέρω καλά πως όλα τα παραπάνω επιδρούν αρνητικά, διαμορφώνοντας μια δύσκολη καθημερινότητα, δυσκολεύοντας τις κοινωνικές συναναστροφές και τη συμμετοχή ακόμα και στα πιο απλά, όπως το να βγεις για ποτό με τη φίλη σου.

Η αλλεργική ρινίτιδα «χτυπάει» πάντα τις πιο ακατάλληλες στιγμές, και όταν το άγχος σου είναι να μην ενοχλήσεις τους γύρω σου, η κατάσταση επιδεινώνεται. Βραδινή έξοδος με βουλωμένη μύτη; Η λύση στο πρόβλημα είναι αναγκαία, ώστε να ανακουφιστούμε άμεσα από τα συμπτώματα και να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε.

Η ρινική κοιλότητα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής του αναπνευστικού μας συστήματος. Πλήρως υπεύθυνη για την εισπνοή και εκπνοή, η μύτη είναι το όργανο-κλειδί στο φιλτράρισμα του εισπνεόμενου αέρα, ενώ παράλληλα αποτελεί τον φυσικό μηχανισμό άμυνας που διαθέτει ο οργανισμός για να αντιμετωπίσει μικρόβια, ιούς και γύρη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διατηρήσουμε την υγεία της μύτης ώστε να αναπνέουμε χωρίς εμπόδια ή επιπλοκές που να δυσκολεύουν τις λειτουργίες της.


Η πρώτη ασπίδα για την προστασία και τη διατήρηση της καθαρής αναπνοής είναι η καθημερινή φροντίδα και ο σωστός καθαρισμός της μύτης. Τo φυσικό ρινικό spray Otrimer της οικογένειας προϊόντων Otrivin, χωράει σε κάθε τσάντα και μπορεί να συμβάλλει στο να έχουμε καθημερινά και φυσικά, ελεύθερη αναπνοή.

Πρόκειται για ένα 100% φυσικό ισότονο διάλυμα θαλασσινού νερού, το οποίο καθαρίζει άμεσα τη ρινική κοιλότητα και δρα αποτελεσματικά στην απομάκρυνση της περίσσειας βλέννας και των αλλεργιογόνων όπως είναι η σκόνη και η γύρη.


Η βραδινή έξοδος για ποτό γίνεται αυτομάτως πιο εύκολη, όταν χρησιμοποιείς το ρινικό σπρέι Otrimer. Με 1 έως 2 ψεκασμούς την ημέρα σε κάθε ρουθούνι, ενισχύεις τη φυσική λειτουργία της μύτης. Τις ημέρες που οι ανάγκες καθαρισμού είναι αυξημένες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς περιορισμό.

Εντάσσοντας το Otrimer στην καθημερινή σου ρουτίνα χαρίζεις στον οργανισμό σου υγιή, καθαρή αναπνοή και έγκαιρη αντιμετώπιση των εποχικών λοιμώξεων. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι απολαμβάνεις κάθε στιγμή με τις φίλες σου, αφού δεν έχεις να ανησυχείς πια για τη βουλωμένη μύτη, παρά να σκεφτείς μόνο πιο cocktail θα παραγγείλεις.