Eurokinissi
ΛΙΣΤΕΣ

Βρήκαμε τα επόμενα 5 post της Ραχήλ Μακρή στο Facebook

Τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί από την Ραχήλ, που βλέπει πίσω από τις κουρτίνες της εξουσίας.

Είναι το πρόσωπο των ημερών. ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Η βασίλισσα των conspiracy theorists, η high priestess του Τραμπ-ικού αγώνα στα εδάφη μας, η ΣΕΝΤΕΡ του anti-establishment πυρήνα της Ελλάδος, η Ραχήλ «βλέπω πίσω από τις κουρτίνες της εξουσίας» Μακρή. Εσχάτως τα ποσταρίσματα της κυρίας Μακρή στο φέσπουτ, έχουν πατήσει ένα ασύλληπτο γκάζι, κυρίως γιατί μας ήρθαν μαζεμένα διάφορα γεγονότα που σύμφωνα με την κυρία Μακρή είναι στημένα και οργανωμένα από την ΝΤΠ και τους υπερπράκτορες του Σόρρος. Ή κάτι τέτοιο, δεν είμαι πάντα 100% σίγουρος ότι ξέρω που τελειώνει η μια θεωρία και που αρχινάει η άλλη.

Σε κάθε περίπτωση παρακάτω έκαμα μια προσπάθεια να μαντέψω τα επόμενα 3 φεσπουκικά ποστ της σπουδαίας πολιτικούς, αν και εν τέλει θα πέσω πολύ έξω και ΠΟΛΥ πιο χαμηλά από τον υψηλό πήχη πχιότητας που έχει θέσει για τις ψηφιακές της τοποθετήσεις.

Κυριακή 7 Ιουνίου

Έμαθα πως γνωστός βουλευτής του Σύριζα, έχει ήδη δεχτεί κλήσεις από γνωστή ΜΚΟ που χρησιμοποιώντας χρήματα που έχει αντλήσει από πωλήσεις εντέρων νεογέννητων παιδιών, δωροδοκεί και βάζει στο τσεπάκι της πολιτικούς από όλες τις παρατάξεις και τις χώρες του πλανήτη. Ξυπνήστε και καταλάβετε όλοι τι συμβαίνει. Τα έντερα και οι ζωές των παιδιών μας, γίνονται ευρώ τα οποία μπαίνουν στην τσέπη των «δημοκρατικά» εκλεγμένων εκπροσώπων ΣΑΣ. Που είναι άραγε όλοι εκείνοι που κατεβαίνουν στις στημένες πορείες; Θα διαμαρτυρηθούν για τα έντερα των παιδιών μας;

Τετάρτη 10 Ιουνίου

Τώρα που είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως ο Τζορτζ Φλόιντ δεν πέθανε ποτέ, ότι ήταν ένας ηθοποιός στην υπηρεσία του Τζορτζ Σόρρος και των πρακτόρων του, τώρα που είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι όλες οι διαμαρτυρίες και οι καταστροφές έγιναν μετά από οργανωμένο σχέδιο των μυστικών ομάδων αποφάσεων των Ρότσιλντ και των Ροκφέλερ, τώρα που είναι ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ότι η Αμερική ενδέχεται να είναι ένα καλά στημένο ολόγραμμα στην υπηρεσία των Εσκιμώων του Βορείου Πόλου, θα συνεχίσετε να διαμαρτύρεστε; Γιατί αν ναι, είναι σαν να παραδέχεστε ότι είστε κι εσείς ρομπότ της νέας τάξης πραγμάτων.

Σάββατο 13 Ιουνίου

Χάρηκαν κάποια πρακτοράκια του ΣΥΡΙΖΑ και της ξεπουλημένης μας κυβέρνησης που συζητιέται αυτό το πρότζεκτ για το χτίσιμο του νέου χρυσελεφάντινου αγάλματος της θεάς Αθηνάς στην Ακρόπολη. Μην χαίρεστε και τόσο πρακτοράκια γιατί φαίνεστε. Το ότι το άγαλμα αυτό θα είναι επι της ουσίας ένα τεράστιος πομπός 5G το έχουν μάθει μέχρι και τα παιδάκια του δημοτικού πλέον. Αν νομίζετε ότι κοιμόμαστε και ότι δεν πάτε να στήσετε στην Ακρόπολη, το σύμβολο του ελληνισμού, το ΔΙΚΟ ΣΑΣ σύμβολο, τον δικό σας θεό, τότε γυρίστε πλευρό και ξανακοιμηθείτε. Πομπούς 5G ΔΕΝ θα στήσετε.

Πέμπτη 18 Ιουνίου

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Τίποτα δεν μας άφησαν και οι γερμανοτσολιάδες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ τους λένε και ευχαριστώ και τους στρώνουν. Μας πήραν τα σπίτια, τα παιδιά μας, τις δουλειές μας, τις πλάκες από τα πεζοδρόμια, τις κουτάλες για την σούπα από τα συρτάρια μας, τις πόλεις μας, τα αεροδρόμιά μας, τα μαγαζιά μας, τα εσώρουχά μας, τα μουσεία μας, τα τακούνια μας, τα τυριά από τις σπανακόπιτές μας και μένουμε να τρώμε σκέτο σπανάκι λες και είμαστε τρελοί, τα βουνά και τα χώματά μας, τις κρεμάστρες μας για να μην έχουμε που να κρεμάμε τα ρούχα μας, ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, τον όρο ΦΕΤΑ, αλλά ναι, ας τους ξαναφέρουμε να πάρουν κι άλλα.
Ας είναι. Η Ελλάδα, η πραγματική Ελλάδα χωρίς τσιπάκι αντιστέκεται.

Δευτέρα 22 Ιουνίου

Σήμερα μίλησα με τον γιατρό Δρ. Αγησίλαο Ανακούρκουδο, ο οποίος ειδικεύεται στις ιατρικές μεθόδους του Ιπποκράτη, όπως αυτές εκφράστηκαν από τον ίδιο τον Ιπποκράτη στο βιβλίο του «Οι Ιπποκράτεια Μέθοδος όπως εκφράζεται από τον Ιπποκράτη». Μου είπε ξεκάθαρα, ότι αρχικά δεν υπήρχε ιος, αλλά μετά υπήρχε και λίγο αργότερα δεν υπήρχε, αλλά τωρα υπάρχει και πάλι. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι να μπερδευτούν οι έλληνες και ειδικότερα εκείνοι που φώναζαν καιρό τώρα για τα σχέδιο του Σόρρος και των υπολοίπων και να παρουσιαστούν ως αστοιχείωτοι οι οποίοι δεν ξέρουν αν ο ιος υπάρχει ή δεν υπάρχει. Είναι πασιφανές όπως λέει ο Δρ. Ανακούρκουδος πως ο ιος λειτουργεί με διακόπτη, άλλο ένα εφεύρημα των εβραικών φαντς που ελέγχουν τις παγκόσμιες εξελίξεις και σκοπό έχουν την υποδούλωση των λαών, με την εγκατάσταση μικροτσιπ ελέγχου στους εγκεφάλους των ανθρώπων. Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε τέτοιο έλεγχο, αλλά αυτό ελάχιστα φαίνεται να απασχολεί τους «προστάτες» της δημοκρατίας που το μόνο που τους νοιάζει είναι να διαμαρτύρονται για τον «θάνατο» ηθοποιών στα χέρια άλλων ηθοποιών που υποδύονται τους αστυνομικούς. Αλήθεια, μάθαμε ποτέ αν τελικά οι «αστυνομικοί» που «σκότωσαν» συνελήφθηκαν πραγματικά; Ή μήπως θέλομε να αγνοήσουμε το σενάριο που λέει πως αυτήν την στιγμή βρίσκονται σε υπόγεια βάση αμερικανοεβραικών συμφερόντων ανοιχτά των Επτανήσων;