ΒΓΕΣ ΕΞΩ

Έλα μαζί μας για κοκτέιλ, φαγητό και μουσική στο πρώτο Coffee Concert by Miele

Η Miele ανοίγει τις πόρτες του flagship καταστήματός της στην Αθήνα και δημιουργεί μια καλοκαιρινή σκηνή για unplugged concerts με το ντουέτο Σκιαδαρέσες να κάνουν την αρχή.

Πολλά είναι αυτά που μπορείς να βάλεις στην καλοκαιρινή σου λίστα για να περάσεις καλά στην Αθήνα. Τα καλύτερα όμως είναι σίγουρα αυτά που περιλαμβάνουν μουσικές στιγμές που μοιράζεσαι με φίλους και αγνώστους. Η χαρά άλλωστε βρίσκεται στις εμπειρίες που εκπλήσσουν και στα μικρά πράγματα που αφήνουν τη μεγαλύτερη εντύπωση. Όπως το Coffee Concert by Miele, που σε προσκαλεί για καφέ, κοκτέιλ και φαγητό στο πιο απίθανο μέρος.

Το καλοκαίρι σημαίνει συναυλίες, γεμάτες τραγούδια που τραγουδάμε μαζί, που τείνουμε να κουβαλάμε στη μνήμη μας. Στιγμές που ζούμε σε απρόσμενες σκηνές σε όλη την πόλη. Έτσι, στα Coffee Concerts, η Miele ανοίγει τις πόρτες του flagship καταστήματος της στην Αθήνα και δημιουργεί μια καλοκαιρινή σκηνή για unplugged concerts, φιλοξενώντας μια σειρά συναυλιών στο κήπο του Athens Miele Experience Center (Λεωφόρος Κηφισίας 69, Μαρούσι). Αυτή η εμπειρία μπαίνει σίγουρα στο bucket list μας.

Στις 17 Ιουνίου στις 19.00, οι Σκιαδαρέσες, το ντουέτο που έκανε επιτυχία τραγουδώντας τα συναισθηματικά αδιέξοδα μιας ολόκληρης γενιάς, θα βρίσκονται εκεί για μια απογευματινή unplugged συναυλία, για λίγους θεατές.

Το Athens Miele Experience Center, στο Μαρούσι, θα μετατραπεί σε μια αυλή της πόλης, όπου 50 τυχεροί θα απολαύσουν ένα live που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, στην πιο μαγική ώρα της ημέρας. Παράλληλα, ο chef της Miele θα προετοιμάζει live street food σε μία πλήρως λειτουργική κουζίνα ενώ ο barista θα προσφέρει καλοκαιρινά ροφήματα και κοκτέιλ με βάση τον καφέ.

Το Athens Miele Experience Center είναι ένας πρωτοποριακός χώρος όπου οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν από κοντά την τεχνολογία και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της Miele. Σχεδιασμένο ως το σπίτι του μέλλοντος, ο χώρος προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, επιτρέποντας στους επισκέπτες να δουν και να ανακαλύψουν τις τελευταίες οικιακές συσκευές της Miele σε ένα πραγματικό περιβάλλον.

Με την αισθητική και τη λειτουργικότητα να συνδυάζονται αρμονικά, προσφέρει επιδείξεις προϊόντων, εξατομικευμένες συμβουλές και εκδηλώσεις, δημιουργώντας έτσι έναν χώρο όπου η τεχνολογία συναντά την καθημερινή ζωή με τον πιο συναρπαστικό τρόπο.

Το Athens Miele Experience Center είναι ένας πρωτοποριακός χώρος όπου οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν από κοντά την τεχνολογία και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της Miele. Σχεδιασμένο ως το σπίτι του μέλλοντος, το κέντρο αυτό προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, επιτρέποντας στους επισκέπτες να δουν και να δοκιμάσουν τις τελευταίες οικιακές συσκευές της Miele σε ένα πραγματικό περιβάλλον.

Με την αισθητική και τη λειτουργικότητα να συνδυάζονται αρμονικά, προσφέρει επιδείξεις προϊόντων, εξατομικευμένες συμβουλές και εκδηλώσεις, δημιουργώντας έτσι έναν χώρο όπου η τεχνολογία συναντά την καθημερινή ζωή με τον πιο συναρπαστικό τρόπο.

Athens Miele Experience Center: Λ. Κηφισίας 69, Μαρούσι