ΓΕΥΣΗ
SPONSORED

Η Jose Cuervo φέρνει τα ποτά των 90s στο party του OneMan και του Ladylike

Παρέα με τη νούμερο 1 τεκίλα σε πωλήσεις στον κόσμο, δημιουργούμε μία drink list με επιλογές που θα επαναφέρουν στη ζωή μας τα ποτά των 90s αλλά ταυτόχρονα θα δίνουν και το στίγμα του σήμερα.

Τι χρειάζεται ένα party για να είναι πετυχημένο; Καλοφτιαγμένα ποτά για τους καλεσμένους και φυσικά μουσική. Στις 13 Δεκεμβρίου, το OneMan και το Ladylike φροντίζουν και για τα δύο, καθώς διοργανώνουν το μεγαλύτερο 90s party σε ένα βράδυ που γεφυρώνει την αγαπημένη μας δεκαετία με το σήμερα και καλεί όλους εσάς για να θυμηθούμε μαζί πώς ήταν να παρτάρεις στα nineties.

Nirvana, Green Day, Pearl Jam και άλλα super είδωλα των ’90s θα «βρίσκονται» μαζί μας σε αυτή την επική βραδιά, ενώ η Jose Cuervo θα έχει τον δικό της χώρο για να στήσει ένα bar που θα γίνει σημείο συνάντησης για όλους. Παρέα με τη No.1 τεκίλα σε πωλήσεις στον κόσμο, δημιουργούμε μία drink list με επιλογές που θα επαναφέρουν στη ζωή μας τα ποτά των 90s αλλά ταυτόχρονα θα δίνουν και το στίγμα του σήμερα.

Το να διασκεδάζεις παρέα με τη Jose Cuervo αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και τη γεύση των ποτών. Έχει συμμετάσχει σε παγκόσμιους διαγωνισμούς, κερδίζοντας βραβεία για την ποιότητά της ενώ διανέμεται σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο. Ο οίκος της Jose Cuervo ιδρύθηκε το 1795 και είναι ο παλαιότερος και μεγαλύτερος παραγωγός τεκίλα στον κόσμο.

Μέχρι να έρθει η ώρα του party – αυτή για την οποία ανυπομονούμε άλλωστε όλοι, ας μάθουμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για την αγαπημένη μας τεκίλα. Η Τεκίλα Jose Cuervo φτιάχνεται από το φυτό μπλε αγαύη. Το εύφορο, ηφαιστειακό έδαφος του Μεξικού σε συνδυασμό με το εύκρατο κλίμα του γεννάει υψηλής ποιότητας μπλε αγαύη δημιουργώντας έτσι εξαιρετικής ποιότητας τεκίλα.

Οι εκτάσεις στις οποίες καλλιεργείται ακόμα και σήμερα το φυτό μπλε αγαύη επιλέχθηκαν αρχικά για το μικροκλίμα τους και την ιδιαίτερη τοποθεσία τους καθώς βρίσκονται στα περίχωρα του ηφαιστείου Jalisko της πόλης Τεκίλα.

Τα ορυκτά του ηφαιστείου κάνουν το φυτό της μπλε αγαύης μοναδικό ενώ το νερό που προέρχεται από τις ηφαιστειακές πηγές δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε όλη τη διαδικασία καθώς και στο τελικό αποτέλεσμα της τεκίλας.

H γεύση της Jose Cuervo είναι εντυπωσιακά συναρπαστική και ιδανική για Paloma αλλά είναι εξίσου υπέροχη και για άλλα κοκτέιλ.

Reposado Old Fashioned, Tequila Mai Tai, Tommy’s Margarita, El Diablo είναι μόνο μερικές από τις συνταγές που μπορείς να απολαύσεις με την πολυβραβευμένη τεκίλα. Όποιο κι αν είναι το στυλ και η διάθεσή σου, στο party του OneMan και του Ladylike θα βρεις σίγουρα το ’90s ποτό σου. Θα τηρηθεί αυστηρά 90s dress code, για να περάσουμε μαζί μία αξέχαστη βραδιά.

Δήλωσε συμμετοχή: