ΓΕΥΣΗ
SPONSORED

Αυτά τα Χριστούγεννα η λίστα των ποτών σου, έχει το όνομα Diplomatico

Τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό για τα ποτά των Χριστουγέννων από ένα εκλεκτό ρούμι ή ένα γιορτινό κοκτέιλ

Είτε το απολαμβάνεις στο αγαπημένο σου μπαρ είτε σε σπίτι με φίλους. Αυτές τις γιορτές, στη λίστα των ποτών σου μπαίνει το όνομα Diplomatico.

Βασισμένο στην κληρονομιά του Don Juancho Nieto Melendez είναι ένα ρούμι που ξεχωρίζει. Η πρώτη ύλη για την παραγωγή του είναι τα ζαχαροκάλαμα της Βενεζουέλας που έχουν μεγάλο ποσοστό σε σάκχαρα, ενώ επίσης γίνεται μεγάλη παλαίωση του αποστάγματος σε εκλεκτά βαρέλια του αποστακτηρίου.

Ο μαλακός κι ευκολόπιοτος χαρακτήρας του το αναδεικνύει σε ιδανική πρόταση για τα ποτά και τα κοκτέιλς της γιορτινής περιόδου, καθώς επίσης και στο τέλειο δώρο για τα Χριστουγεννιάτικα καλέσματα.

Με αρώματα πορτοκαλιού, καραμέλας και γλυκόριζας, το Diplomatico Reserva Exclusiva παντρεύει ένα μοναδικό σώμα με εξαιρετική ισορροπία και μπορείς να το απολαύσεις σκέτο ή σε εκλεπτυσμένα κοκτέιλ. Σκέψου ότι βρίσκεσαι σε ένα ατμοσφαιρικό μπαρ ή σε μια σημαντική επίσκεψη για τις γιορτές. Μας αρέσει να συμβαδίζουμε με την εποχή, αλλά τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος με ένα Old Fashioned την περίοδο των Χριστουγέννων. Ειδικά αν αυτό είναι φτιαγμένο με το No1 σούπερ premium ρούμι στον κόσμο.

Αν είσαι στο σπίτι, πρόσθεσε σε ένα ποτήρι Diplomatico Reserva Exclusiva, λίγο σιρόπι ζάχαρης, 2 σταγόνες αρωματικά bitters, καλό πάγο και μία λεπτή φλούδα πορτοκαλιού και είσαι έτοιμος. Αν πάλι βρίσκεσαι στο μπαρ, είναι σίγουρο ότι ένας καλός bartender μπορεί να σου φτιάξει το παραπάνω cocktail όσο καλύτερα γίνεται.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι η περίοδος των γιορτών είναι η εποχή του να προσφέρεις και να μοιράζεσαι και το Diplomatico είναι ο γευστικότερος τρόπος για να έρθεις κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.