ΚΡΑΣΙ

Athens Wine & Art Festival: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα επιστρέφει ανανεωμένο

21 και 22 Οκτωβρίου στον μοναδικό χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων δύο, το Athens Wine & Art Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα, επιστρέφει! Ανανεωμένο, έρχεται στις 21 & 22 Οκτωβρίου και πάλι στον μοναδικό χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα, με ακόμη περισσότερα οινοποιεία και μια συγκλονιστική έκθεση τέχνης από τη σπάνια συλλογή της ΑΣΚΤ.

Περισσότερα από 80 επιλεγμένα, boutique οινοποιεία από κάθε άκρη της Ελλάδας θα είναι εκεί για να τα γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα πάνω από 500 κρασιά τους. Πολλά από τα οινοποιεία που συμμετέχουν, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σε έκθεση, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τη δουλειά τους και τις δημιουργίες τους στο οινόφιλο κοινό.

Στο πλαίσιο του 3ου Athens Wine & Art Festival, σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Τέχνης με επιλεγμένα, σπάνια έργα από τη συλλογή της σχολής, υπό την επιμέλεια του κου Μανόλη Καρτεράκη, ιστορικού Τέχνης και επιμελητή της συλλογής της ΑΣΚΤ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, παράλληλες καλλιτεχνικές δράσεις που θα περιλαμβάνουν DJ sets, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά σεμινάρια και δημιουργικά εργαστήρια, θα πλαισιώνουν όλες τις ώρες της έκθεσης, ενώ παιδικές δραστηριότητες θα κρατούν συντροφιά στους μικρούς φίλους.

Περισσότερες πληροφορίες στο website του φεστιβάλ.

***INFO

Τοποθεσία

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, αίθουσα Νίκος Κεσσανλής
Πειραιώς 256, Αθήνα

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας

Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Οκτωβρίου
11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες
13:00 – 20:00 για το κοινό