ΠΟΛΗ

Πέντε νόστιμες ιδέες στην επόμενη έξοδό σου για shopping

Το Golden Hall προτείνει 5 στάσεις για φαγητό, καφέ και γλυκό.

Ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύτιμος, γι΄αυτό αναζητάμε εμπειρίες που καλύπτουν όσες περισσότερες ανάγκες γίνεται. Σκέψου, για παράδειγμα, να ψάχνεις το τέλειο τζιν και την ίδια στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα για καφέ ή να δίνεις ραντεβού με τους φίλους σου για burger.

Διασκέδαση και shopping πάνε μαζί, όταν όλα είναι συγκεντρωμένα γύρω σου, σε μαγαζιά υψηλής αισθητικής και σε έναν χώρο που σου παρέχει άνεση και ασφάλεια. Και φυσικά, τις πιο καλές επιλογές για φαγητό, καφέ και γλυκό.

Ακολούθησε το account του Golden Hall για να ενημερώνεσαι για τις εξόδους σου για φαγητό, καφέ και γλυκό

Ο πρώτος καφές της ημέρας

Το concept του Cultivos Coffee, εμπνευσμένο από την taf, σε εισάγει στην πέμπτη γενιά των coffee shops. Τι καλύτερο, λοιπόν, η πρώτη στάση, πριν ξεκινήσεις τα ψώνια σου, να είναι για έναν αρωματικό καφέ.

Στάση για παγωτό

Έχεις ήδη αρχίσει να μετράς παγωτά; Στο Kayak βρίσκεις γεύσεις βασισμένες στις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας, από τις πιο κλασικές μέχρι ιδιαίτερα σορμπέ, παρφέ και τροπικές γεύσεις. Η ποιότητα είναι δεδομένη αφού, τα παγωτά Kayak φτιάχνονται με φρέσκα και αγνά υλικά.

Τα cupcakes είναι πάντα μία καλή ιδέα

Μπορείς να συνοδεύσεις τον καφέ σου με ένα πεντανόστιμο cupcake από το Petite Fleur, το γαλλικό bistrot που θα βρεις στον πρώτο όροφο του Golden Hall. Το σκηνικό είναι ιδανικό για να χαλαρώσεις και να φορτίσεις μπαταρίες για να συνεχίσεις τη βόλτα σου.

Coffee break

Αν ανήκεις στους λάτρεις του καφέ, το Flocafe Espresso Room σε περιμένει για να δοκιμάσεις τα καλύτερα χαρμάνια από τους εξειδικευμένους baristi. Εδώ, μάλιστα μπορείς να πιεις τον καφέ σου όσο δουλεύεις στο laptop σου, κάνοντας ένα διάλειμμα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Burgers & Cocktails

Κάθε μέρα μπορεί να έχει την ανέμελη αίσθηση της Παρασκευής στο εστιατόριο TGI Friday’s. Ο τέλειος συνδυασμός για να κλείσεις μια γεμάτη ημέρα; Burgers και cocktails.

Το OneCity είναι ο νέος οδηγός της Αθήνας. Γειτονιές, πρόσωπα, εστιατόρια και street food, τάσεις και αφίξεις σε διασκέδαση και πολιτισμό. Ό,τι συμβαίνει στην πόλη βρίσκεται στο OneCity by OneMan!