ΣΥΝΑΥΛΙΑ
SPONSORED

Ζώντας τη συναυλία των Στέρεο Νόβα με τον ιδανικό τρόπο

Βρεθήκαμε στην Πλατεία Νερού και καταγράψαμε τις μοναδικές μας εμπειρίες με ένα Samsung Galaxy S23 Ultra.

Κάθε καλοκαιρινή συναυλία είναι από μόνη της μια μοναδική εμπειρία. Και τις εμπειρίες μάς καλό είναι να τις καταγράφουμε, ώστε να μπορούμε να επιστρέφουμε σε αυτές, όταν το έχουμε ανάγκη.

Κάθε συναυλία των Στέρεο Νόβα, ακριβώς επειδή αυτές δεν είναι και τόσο συχνές, αποτελεί ραντεβού που δεν πρέπει να χάνεται. Το δίδυμο των Κωνσταντίνου Βήτα και Μιχάλη Δέλτα, έδωσε ραντεβού με το φανατικό κοινό του στην Πλατεία Νερού για το Release Athens 2023 και φυσικά δεν απογοήτευσε. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε, ανατριχιάσαμε με κάποιους από τους στίχους τους, σε ένα βράδυ που θα αργήσουμε πολύ να ξεχάσουμε.

Στο να γίνει αυτή η εμπειρία ακόμη πιο δυνατή όμως, έβαλε το χέρι της και η Samsung Electronic Hellas. Αρχικά, με τα πολύ ωραία και πρωτότυπα activations που είχε ετοιμάσει στο Samsung booth. Τα Galaxy S23 stage και στο Samsung deck, από το οποίο μπορούσες να παρακολουθήσεις τα πάντα αλλά και το super διασκεδαστικό infinite mirror με το Galaxy Z Flip4.

Αφού περάσαμε αρκετή ώρα εκεί, είχε έρθει η στιγμή να αρχίσει η μουσική. Αρχικά με τους Λονδρέζους Leftfield, οι οποίοι μας έκαναν να χορέψουμε σε κλαμπ ρυθμούς και στη συνέχεια με τους αγαπημένους Στέρεο Νόβα. Ντυμένοι με τις κλασικές εργατικές στολές τους και τα κράνη τους, ερμήνευσαν αυτή τη φορά ζωντανά ιστορικά κομμάτια, όπως τα «Σάββατο Βράδυ», «Μικρό Αγόρι» και «Ταξίδι της Φάλαινας» και όλοι εμείς από κάτω τραγουδούσαμε τους στίχους συγκινημένοι, χορεύαμε και χαμογελούσαμε.

Αυτές τις όμορφες και δυνατές στιγμές, ήθελα να τις καταγράψω για να μπορώ να ανατρέξω σε αυτές σε κάποια δύσκολη στιγμή του χειμώνα και ευτυχώς είχα τον ιδανικό σύμμαχο γι’ αυτό. To Galaxy S23 Ultra προσφέρει τη δυνατότητα για επικές λήψεις, ακόμη και όταν τα φώτα και οι συνθήκες δεν βοηθάνε.

Κι αυτό γιατί προσφέρει το πιο προηγμένο σύστημα κάμερας σε Samsung Galaxy συσκευή, προσαρμοσμένο σε σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού και σχεδιασμένο για να αποδίδει απίστευτες λεπτομέρειες. Οι βελτιωμένες δυνατότητες Nightography μεταμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο η σειρά Galaxy S βελτιστοποιεί τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών περιβάλλοντος.

Ο οπτικός θόρυβος που συνήθως καταστρέφει εικόνες χαμηλού φωτισμού διορθώνεται από έναν νέο αλγόριθμο επεξεργασίας σήματος εικόνας (ISP) με τεχνητή νοημοσύνη που βελτιώνει τις λεπτομέρειες των αντικειμένων και τον χρωματικό τόνο. Κάπως έτσι, ακόμη κι εγώ που δεν είμαι κι ο πιο ταλαντούχος φωτογράφος, μπορώ να έχω τις πιο τέλειες φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά στην Πλατεία Νερού.

Οι νέες βελτιώσεις στην κάμερα περιλαμβάνουν:

• Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σε καταστάσεις που κανονικά θα δημιουργούσαν θάμπωμα, τα βίντεο είναι σταθερά με διπλές γωνίες οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS) προς όλες τις κατευθύνσεις στο Galaxy S23 Ultra.
• Η καταγραφή βίντεο αποκτά πιο κινηματογραφική αίσθηση με βελτιωμένο βίντεο 8K στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο με μεγαλύτερη γωνία.
• Η προηγμένη, βασισμένη σε αντικείμενα τεχνητή νοημοσύνη αναλύει κάθε λεπτομέρεια στο κάδρο, ακόμη και τα μικρά χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως μαλλιά και μάτια, αποτυπώνοντας προσεκτικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά κάθε ατόμου.
• Για μια ακόμη πιο βελτιωμένη εμπειρία βίντεο, η νέα δυνατότητα εγγραφής ήχου 360° στα Galaxy Buds2 Pro δημιουργεί πολυδιάστατο ήχο.

Με τον συνδυασμό Στέρεο Νόβα, χορός και Galaxy S23 Ultra, η βραδιά έκλεισε με υπέροχο τρόπο και πλέον θα έχω όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξα για να τη θυμάμαι. Και δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, αλλά οι εικόνες που βλέπω από την οθόνη του κινητού μοιάζουν πιο καθαρές ακόμη κι από αυτές που έβλεπα με τα γυμνά μου μάτια.