spitogatos.gr
ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

Η αγγελία για σπίτι στη Νέα Σμύρνη που έγινε viral για τους λάθος λόγους

Ένα -όπως φαίνεται- πρώην πλυσταριό έγινε loft και κυκλοφορεί ελεύθερο. Στο X δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν την τιμή του.

Η κατάσταση γνωστή: Πρώτα κάθεσαι στον καναπέ σου, ύστερα πιάνεις το κινητό στα χέρια σου και τέλος ξεκινάς την αναζήτηση. Η αναζήτηση ξεκινάει με κάποιον ενθουσιασμό, όμως μετά από δύο ώρες, έχεις πέσει στο πάτωμα και αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν τα ενοίκια να μοιάζουν με το όνειρο που είχες στο δημοτικό, τότε που στην ερώτηση τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις, απάντησες «αστροναύτης». Όπως το όνειρο, έτσι και τα ενοίκια, είναι απλησίαστα.

Μιλώντας για την Αθήνα, αποδεδειγμένα πια, είναι δύσκολο να βρεις σπίτι και όταν το βρεις, δυστυχώς αυτό είναι είτε πολύ ακριβό για ενοικίαση είτε μετατρέπεται σε φάντασμα. Με λίγα λόγια, εξαφανίζεται λόγω της μεγάλης ζήτησης. Γιατί μη το ξεχνάς, δεν είσαι μόνο εσύ που θέλεις να μετακομίσεις άμεσα επειδή το διαμέρισμα που ήδη μένεις κάπου στα Πατήσια έκανε τον κύκλο του.

Τις τελευταίες ώρες, στο X ξετυλίγεται μια όμορφη ιστορία με αφορμή ένα διαμέρισμα που κυκλοφορεί -για την ώρα- ελεύθερο, πιο ελεύθερο και από τον Απόστολο Λύτρα. Ο χρήστης που το πόσταρε, μάλλον έπεσε πάνω του στην προσπάθειά του να εντοπίσει το μελλοντικό του καταφύγιο. Και κάπως έτσι, γεννήθηκε ένα ακόμα viral.

Έχουμε και λέμε: Άγιος Σώστης, στην πανέμορφη Νέα Σμύρνη, πάνω σε μια ταράτσα. Ναι, πάνω σε μια ταράτσα. Δεν είναι ρετιρέ, είναι loft -τουλάχιστον έτσι το βάφτισαν τα άτομα που το προσφέρουν στους διψασμένους για λίγα τετραγωνικά, Αθηναίους. Το «λίγα τετραγωνικά» το εννοούμε, μιλάμε άλλωστε για μόλις 15τ.μ.

αγγελία

Βέβαια, εφόσον μιλάμε για loft (μοιάζει με ένα τίμιο παλιό πλυσταριό) και όχι για ένα απλό διαμέρισμα, θα το πληρώσεις και θα το πληρώσεις ακριβά. Με μόλις 520 ευρώ το μήνα μπορεί να γίνει δικό σου. Τι σημασία έχουν τα χρήματα όμως μπροστά στην άνεση και την ομορφιά; Καμία, απολύτως καμία.

Σε μία έρευνα που κράτησε δύο ολόκληρα λεπτά, μάλιστα, το εντοπίσαμε σε μία από τις γνωστές σελίδες που σε βοηθούν να βρεις το επόμενό σου σπίτι. Θα είμαστε ειλικρινείς, θέλαμε να εξακριβώσουμε πως η φωτογραφία στο X ήταν αληθινή και όχι ένα ακόμα fake news που γεννήθηκε με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσει εντυπώσεις.

αγγελία

Και επειδή έχουμε αρκετό χρόνο για χάσιμο, άσχετα αν ο χρόνος είναι χρήμα, διαβάσαμε και τα χαρακτηριστικά, αφού πρώτα θαυμάσαμε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του. Σε αυτό το σημείο κρίνεται απαραίτητο να μοιραστούμε μαζί σας πως ναι, υπάρχει μπάνιο. Μαζί με το μπάνιο, υπάρχει κουζίνα, όπως και ένα κρεβάτι καθώς, σύμφωνα με έναν ιαπωνικό μύθο, το να κοιμάσαι είναι σημαντικό.

Αυτό που μας κέρδισε, ωστόσο, κρύβεται σε ένα συρτάρι. Το loft προσφέρει μέχρι και μαχαιροπίρουνα. Δεν το περιμένατε αυτό, έτσι; Αλήθεια, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το λόγο της έκρηξή σας, η τιμή είναι λογική. Μήπως η τσέπη σας είναι άδεια;