ΠΟΛΗ

Οι Φίλοι του Παιδιού διοργανώνουν το 22o Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» πραγματοποιεί και φέτος το καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, 3 & 4 Δεκεμβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό, Πειραιώς & Ερμού.

Για 22η χρονιά, με την πολύτιμη συμμετοχή Πρεσβειών, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν τοπικές γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα των χωρών τους.

Σε ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν από σπιτικά γλυκά και χριστουγεννιάτικα στολίδια μέχρι βιβλία και παιχνίδια, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το πολύτιμο έργο του Σωματείου, αφού σημαντικό μέρος των οικονομικών πόρων του προέρχονται από τα έσοδα αυτά.

Οι Πρεσβείες που θα συμμετάσχουν στο Bazaar, μέχρι τώρα, είναι οι: Αίγυπτος, Αιθιοπία, Ακτή Ελεφαντοστού, Αλβανία, Αργεντινή, Αρμενία, Βιετνάμ, Βουλγαρία, Γεωργία, Γκάμπια, Γκάνα, Εσθονία, Ζιμπάμπουε, Ιταλία, Κένυα, Κίνα, Κολομβία, Κουβέιτ, Κύπρος, Λιθουανία, Μαδαγασκάρη, Μολδαβία, Μπαγκλαντές, Νότια Αφρική, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πακιστάν, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία, Φιλιππίνες.

Την εκδήλωση θα υποστηρίξει με την παρουσία της η αγαπημένη chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που στέκεται στο πλευρό του Σωματείου, εδώ και χρόνια.

Το Σαββατοκύριακο του Bazaar, θα βρίσκεται στην ελληνική ταβέρνα, 12-2 το μεσημέρι, ετοιμάζοντας έναν χριστουγεννιάτικο σοκολατένιο κορμό.

Σας περιμένουμε όλους στην πιο χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης. Βοηθήστε μας να προσφέρουμε περισσότερη αγάπη και πιστέψτε μας: τα χαμόγελα των παιδιών που θα στηρίξετε, θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή σας