ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Θα είναι οι ‘Άγριες Μέλισσες’ η σειρά της χρονιάς;

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 και καταχειροκροτήσαμε τη σαπουνόπερα εποχής.

Γεια σας είμαι η Ναστάζια Καπέλλα και ψάχνω από τον Ιανουάριο την επόμενη επιτυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.

Για την ακρίβεια την ψάχνω από το 2010, γιατί τότε προβλήθηκε το ‘Νησί’, που ήταν η τελευταία σειρά με μεγάλο hype σε όλες τις ηλικίες και τα στρώματα. Βέβαια, οι ‘Ηρωίδες‘ του 2015 ήταν η πραγματικά τελευταία καλή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, απλά έπεσε πάνω στη μεγάλη κρίση και δεν είχε το hype που της άξιζε.

Τον Ιανουάριο όμως προέβλεψα ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ότι θα έχουμε πολύ σύντομα μια καλή σειρά με μεγάλο hype.

Αναρωτήθηκα, λοιπόν, αργότερα αν θα εκπληρώσει η ‘Ζωή εν τάφω‘ την προφητεία και κατέληξα αμέσως πως όχι, γιατί ήταν πολύ παλιακή σαν σειρά για να πιάσει.

Στην πορεία αναρωτήθηκα αν η σειρά του ‘Έτερος Εγώ’ θα ήταν ο σωτήρας μας, τελικά όμως δεν ήταν ούτε εκείνη. Η αλήθεια είναι ότι η συνδρομητική δυσκολεύει την κατάσταση για αυτό.

Αν με έβαζες να ρίξω τα λεφτά μου για το ποια σειρά θα εκπληρώσει την προφητεία, θα τα έβαζα all in σε εκείνη που ετοιμάζουν ο Ατζαράκης και ο Ζάμπρας.

Αυτή όμως θα αργήσει, όπως λένε και οι ίδιοι, και εγώ καίγομαι για να βρω μία άλλη από τώρα.

Φτάνουμε επομένως στη χτεσινή παρουσίαση προγράμματος του Αντ1. Παρακολουθήσαμε ένα βίντεο με συρραμμένα τα τρέιλερ των εκπομπών και των σειρών που θα δούμε φέτος στο κανάλι. Προς το τέλος, προβλήθηκε το τρέιλερ της σειράς ‘Άγριες Μέλισσες’, η οποία και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Οι ‘Άγριες Μέλισσες’ είναι σαπουνόπερα εποχής, συγκεκριμένα του 1958 και έχει όλα τα φόντα μιας επιτυχίας. Δυστυχώς και πάλι δεν ξεφεύγει από δοκιμασμένες συνταγές του περιεχομένου της ελληνικής τηλεόρασης. Όμως. Το μεγαλύτερο ατού της είναι αναμφίβολα το καστ της. Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ελλη Τρίγγου, Μαρία-Κίτσου, Γιάννης Στάνκογλου, Κατερίνα Διδασκάλου, Θεοφανία Παπαθωμά, Δανάη Μιχαλάκη, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Λεωνίδας Κακούρης Γιάννης Κουκουράκης, Κάτια Δανδουλάκη, Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Ανάστασης Ροϊλός. Έχει μία μείξη νέων και βετεράνων ηθοποιών, που είναι μοναδική.

Το σίγουρο είναι επομένως ότι θα κερδίσει το κοινό των καθημερινών δραματικών σειρών. Με τον τρόπο όμως που είναι κατακερματισμένο το κοινό σήμερα, με την πρόσβαση σε πολλές οθόνες και σε πολύ περιεχόμενο, θα είναι αρκετά δύσκολο για τις ‘Άγριες Μέλισσες’ να κάτσουν λίγο εδώ με την νεολαία. Και πάλι όμως είναι η πρώτη σειρά παραδοσιακού καναλιού που μας κάνει να γυρίσουμε το κεφάλι.

* Oι ‘Άγριες Μέλισσες’ κάνουν πρεμιέρα στις 29/9 στις 20:45 στον ΑΝΤ1.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

The Four: Ποιο είναι το νέο ριάλιτι που μας έρχεται
10 μέτριοι έρωτες στις ελληνικές σειρές
8 ελληνικές σειρές που έκλεψαν σενάρια από ξένες
Γιατί η επόμενη τηλεοπτική μας εμμονή θα είναι μια ελληνική σειρά
Βάζουμε στη σειρά όλες τις Τατιάνες της Λάμψης από την καλύτερη στη χειρότερη
15 καμμένες ελληνικές σειρές που αποκλείεται να θυμάσαι