ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

Αυτό θα μπορούσε να είναι το πρόγραμμα της εκδρομής του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά, ισχυρίζονται ότι βρήκαν το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο Στέφανος Κασσελάκης. Ή έτσι ελπίζουμε.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφυγαν το πρωί για τις Σπέτσες, για ένα τριήμερο (στην ουσία είναι διήμερο) γεμάτο συναντήσεις εργασίας, PowerPoints, συζητήσεις, τραγούδια, χορούς και προγράμματα.

Όπως διαβάζουμε στο NEWS24/7, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα περάσουν τις νύχτες τους σε ξενοδοχείο, ενώ οι συναντήσεις εργασίας που έχουν προγραμματιστεί θα γίνουν στο προεδρικό εξοχικό. Όλα, είναι πληρωμένα από τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος έχει ζητήσει από τους συμμαθητές του να αναπτύξουν τις θέσεις τους ανά τομέα εργασίας, ενώ ταυτόχρονα να συνδιαμορφώσουν τις κοινοβουλευτικές θέσεις του κόμματος από κοινού.

Σε αυτό το σημείο και πριν περάσουμε στο πρόγραμμα που βρήκαν (ή έτσι φανταστήκαμε, μικρή σημασία έχει) οι δημοσιογράφοι στο λιμάνι του Πειραιά (άγνωστο από ποιον έπεσε), να πούμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει κρύψει ότι η πρακτική αυτή (το να τους μαζέψει όλους μαζί για bonding) ακολουθεί τα εταιρικά πρότυπα που εφαρμόζονται σε επιχειρήσεις στον ιδιωτικό τομέα.

Εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, είναι γνωστό ότι από την 36μελή κοινοβουλευτική ομάδα θα λείψει η αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη για προσωπικούς λόγους, αλλά και η Έλενα Ακρίτα που έχει προγραμματισμένη ομιλία για το δημογραφικό ζήτημα και μία μίνι διαδικτυακή αντιπαράθεση με τον Νίκο Καρανίκα.

Παρασκευή:

16:00 Συζήτηση για το «φαινόμενο Κασσελάκη» με ομιλητή τον Στέφανο Κασσελάκη.

18:00 Εντατικό και εξαντλητικό training για το πώς λειτουργεί το PowerPoint.

20:30 Δείπνο με πλούσια εδέσματα που ετοίμασε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης. Τη μουσική θα επιλέξει η Κυριακή Μάλαμα με ένα top-10 του αδερφού της, Σωκράτη.

22:00 Live ενημέρωση από το Kontra Channel και ξεκούραση.

Σάββατο:

09:15 Καφές, ανάγνωση πρωτοσέλιδων, «παραγγελιές» τραγουδιών στο Κόκκινο.

11:00 Ξεκινάει η παρουσίαση των PowerPoints. Ο Παύλος Πολάκης βρίζει το λάπτοπ του γιατί δε λειτουργεί. Τελικά δεν το είχε ανοίξει.

14:00 Ελαφρύ γεύμα και διάλειμμα για ανάγνωση των status από Ακρίτα/Καρανίκα.

15:30 Βιντεοκλήση σε Τάιλερ ΜακΜπεθ. Συμμετοχή όλων των βουλευτών.

16:00 Συνέχεια των παρουσιάσεων με τη ρύθμιση του χρέους. Ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει ότι όλα είναι πληρωμένα. Του εξηγούν ότι η συζήτηση αφορά τη χώρα.

18:00 Συζήτηση για τα λάθη του Στέφανου Κασσελάκη ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Του υπενθυμίζουν ότι είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

20:30 Δείπνο σε γνωστό εστιατόριο του νησιού και ξεκατίνιασμα για χώνεψη.

23:00 Μπουκάλα. Όποιον πετύχει ο Στέφανος Κασσελάκης τον διαγράφει από το κόμμα.

Κυριακή:

9:15 Καφές, χαλαρή κουβέντα και απολογισμός του διημέρου.

11:00 Μπηχτές σε Νέα Αριστερά μέσω X. «Μέχρι το Αγκίστρι και πολύ τους είναι».

12:00 Επιστροφή στα δωμάτια και προετοιμασία. Ο Παύλος Πολάκης βρίζει γιατί δεν βρίσκει τη βαλίτσα του. Τελικά, δεν είχε φέρει.

13:00 Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Τους βουλευτές μεταφέρει με τη βάρκα του ο Ναύαρχος Αποστολάκης.